Kringloopwinkel 2e Hands Nieuwe Kans Heerlen

Ontdek betaalbare tweedehands schatten in Heerlen – kleding, meubels, speelgoed, boeken, elektronica. Unieke vondsten wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

2e Hands Nieuwe Kans Heerlen: Een Schat aan Mogelijkheden

2e Hands Nieuwe Kans Heerlen is dé plek waar je moet zijn voor een unieke en voordelige winkelervaring. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Monseigneur Hanssenstraat 23, 6414 CC Heerlen, biedt een breed scala aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, speelgoed, boeken of elektronica, hier vind je het allemaal. Met ruime openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur, is er altijd wel een geschikt moment om deze winkel te bezoeken.

Een Verborgen Schat voor Donaties

Bij 2e Hands Nieuwe Kans Heerlen kun je niet alleen heerlijk rondsnuffelen, maar je kunt ook jouw ongewenste spullen een tweede kans geven. Breng kleding, meubels, apparaten en andere waardevolle spullen naar de winkel en geef ze een nieuw leven. Niet alleen help je zo anderen aan betaalbare producten, maar je draagt ook bij aan een duurzamere samenleving. Het is een geweldige manier om jezelf te ontdoen van onnodige spullen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor anderen.

Tips voor het Winkelen bij 2e Hands Nieuwe Kans

Als je een bezoek brengt aan 2e Hands Nieuwe Kans Heerlen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Hieronder geven we je een aantal handige tips:

  • Kom regelmatig langs: De voorraad van deze kringloopwinkel verandert voortdurend, dus het is raadzaam om regelmatig terug te komen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanwinsten.
  • Controleer de items zorgvuldig: Het is belangrijk om de artikelen die je wilt kopen goed te bekijken. Hoewel de prijzen scherp zijn, is het altijd verstandig om te controleren op eventuele schade of gebreken.
  • Volg 2e Hands Nieuwe Kans Heerlen op Facebook voor updates: Wil je op de hoogte blijven van speciale kortingen, evenementen en nieuwe producten? Volg dan de Facebook-pagina van 2e Hands Nieuwe Kans Heerlen en mis niets.

Extra Services en Programma’s

2e Hands Nieuwe Kans Heerlen biedt naast prachtige tweedehands producten ook enkele unieke diensten en programma’s aan. Zo is er bijvoorbeeld een bezorgservice beschikbaar, zodat je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten afleveren. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk en is er voldoende parkeergelegenheid. Ook kun je veilig en eenvoudig betalen met betaalpassen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

Klaar voor een Geweldige Winkelervaring?

Als je op zoek bent naar kwalitatieve tweedehands producten tegen scherpe prijzen, dan is 2e Hands Nieuwe Kans Heerlen de winkel voor jou. Bezoek deze bruisende plek in Heerlen en ontdek de verrassende schatten die hier te vinden zijn. Kom langs en geef producten een nieuwe kans, terwijl je zelf ook geniet van voordelen en een duurzamere levensstijl. Kortom, een winkel waar je geen genoeg van kunt krijgen!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Heerlen, bezoek https://www.kringloop-info.nl/limburg/heerlen.

Laat hieronder een review achter