Lingerie kopen

Soms kan het een onmogelijke opgave zijn om een leuk cadeautje te kopen voor je geliefde. Of het nou voor een verjaardag is, voor Kerst, Sinterklaas, Valentijnsdag of zomaar als blijk van waardering. Wil je niet weer met een bos bloemen aankomen of met een fles wijn, denk dan eens aan lingerie.

Ten eerste vinden vrouwen lingerie mooi. En laten we eerlijk zijn, voor jouzelf is het in elk geval minimaal leuk om naar te kijken. Toch kan het wel eens lastig zijn om een goed model te kiezen, zeker in de juiste maat.

Tips om lingerie te kopen

Wil je graag je geliefde verrassen met mooie lingerie zoals bijvoorbeeld een balconette bh? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je deze in de juiste maat koopt. Het kan handig zijn om een foto te maken van een goed passende bh die je geliefde vaak draagt.

Mocht het niet lukken om een foto te kunnen maken, dan is de volgende optie om je geliefde te verassen met een middagje samen shoppen. Zie je dat niet zitten, geef haar dan een leuke cadeaubon van een lingeriewinkel.

Je kan de bon natuurlijk ook geven en zeggen dat je toch gezellig met haar meegaat. Zo kunnen jullie samen iets leuks uitzoeken wat haar prachtig zal staan. Omdat je meegaat kan je meteen mooi advies geven. Zo voorkom je in ieder geval dat ze in plaats van met lingerie thuiskomt met een sportlegging.

Een ding is zeker, je gaat je geliefde heel erg blij maken wanneer je haar verrast met een leuk lingeriesetje. Zeker omdat dit een niet voor de hand liggende attentie is. En het grootste voordeel is wel dat jullie er allebei plezier aan beleven!

Lingerie tijdens de zwangerschap

Wanneer jullie een kleintje verwachten denk je er misschien niet aan om je geliefde met lingerie te verrassen. Toch kan een zwangerschap ook het juiste moment zijn om haar te verrassen met mooie lingerie.

Ze zal er niet alleen mooier door uit gaan zien, omdat haar lichaam in deze fase snel verandert is het prettig dat het de juiste ondersteuning krijgt. Omdat met name de borsten en de buik van een vrouw groeien tijdens een zwangerschap is goede lingerie nu heel belangrijk.

Juist omdat haar borsten steeds zwaarder worden is het van groot belang dat deze op de juiste manier ondersteund worden. Dit kan voorkomen dat er na verloop van tijd klachten aan de rug, nek en schouders ontstaan door een verkeerde houding.

Het beste wat een vrouw tijdens de zwangerschap kan dragen is een zwangerschaps bh. Dit wordt ook wel een meegroei bh genoemd. Een zwangerschaps bh heeft een onderband en schouderbandjes die net wat breder zijn dan andere soorten bh’s.

Zwangerschaps bh’s zijn tegenwoordig te koop in allerlei verschillende soorten. Je kan onder andere kiezen uit een saai huidkleurig exemplaar maar er zijn ook genoeg mooie kanten bh’s te koop die tijdens de zwangerschap gedragen kunnen worden.

Door een zwangerschapsbh zal je geliefde zich prettiger voelen. Omdat deze bh’s ook zonder beugel verkrijgbaar zijn kunnen ze bijdragen tot meer draagcomfort tijdens de zwangerschap. Heeft een bh gewatteerde bandjes dan zal deze nog prettiger zijn om te dragen.

Omdat al aan het begin van de zwangerschap het lichaam van een vrouw begint te veranderen is het belangrijk om op tijd de juiste bh te dragen. Ze helpen om pijn in de borsten te verminderen en ze ondersteunen daarnaast het bindweefstel.

Een zwangerschaps bh heeft de eigenschap dat deze met het lichaam mee kan groeien. Zo behouden de borsten van je geliefde hun mooie vorm en zal er geen striae gevormd worden.