Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost. In deze winkel in Amsterdam Oost is er een enorm verschil tussen beneden en boven. Op de benedenverdieping was het nogal onoverzichtelijk*. Bovendien zijn vloeren en wanden slecht en zwaar beschadigd. Het lijkt beneden meer op een dumpplek dan op een winkel. Boven is het echter een stuk aangenamer, met een heus computercentrum. De boeken-, platen- en kledingafdeling boven zijn ook veel beter. LET OP: Neem uw pinpas mee, men accepteert geen contant geld. Lees ook de reactie van Dhr. Antonisse
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost

Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost

Zeeburgerpad 90-99
1019 AD Amsterdam
tel: 020-6892899

Openingstijden
ma – za 9.30 – 17.00

Indeling en sortering

Er is beneden nauwelijks aandacht besteed aan presentatie bij Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost. Het is, volgens ons, niet erg aantrekkelijk om eens overal langs te lopen maar misschien zijn er mensen die dit wel leuk vinden?

Kleding

Boven is een goed verzorgde kledingafdeling. Bij Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost is duidelijk iemand met plezier aan het werk.

Speelgoed

Meubels

Omdat alle meubelen beneden zo dicht op elkaar zijn gepropt wordt de doorgang flink belemmerd. Er staan over het algemeen echt afgedankte meubels en kapotte spullen. Dat wekt geen vertrouwen. Minder artikelen aanbieden met meer kwaliteit bij Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost zou veel beter zijn.

Servies

Het serviesgoed staat zo’n beetje bij elkaar, maar het is nauwelijks uitgesorteerd op glazen, mokken, kop en schotel. Flink zoeken dus.

Boeken en platen

Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost heeft boven een uitgebreide boeken- en platencollectie. De lp’s staan gerubriceerd in kratten, waarop labels met genres zijn aangebracht. Er is een groot aanbod en ook staat er apparatuur om lp’s en cd’s te kunnen afluisteren. De prijzen zijn laag, vooral de singles: € 0,25.
De boekenkasten zijn goed ingedeeld, maar overal staan dozen met boeken die er niet meer in passen, wat een rommelig geheel geeft. De boeken zijn meer dan redelijk geprijsd. Er zijn goede leestafels.

Bruingoed en witgoed

De versterkers, cassettedecks en cd-spelers staan bij elkaar in één kast en zijn gecontroleerd op functioneren, maar zijn in verhouding met andere kringloopwinkels vrij duur.

Prijs-kwaliteitverhouding

Het aanbod beneden is van matige kwaliteit, waardoor iets al snel te duur is. Maar áls je iets vindt waar je al lang naar op zoek bent, is het ongetwijfeld betaalbaar.

Personeel

Er is behalve een kassa boven en beneden ook een infobalie. Op de afdeling inname is veel personeel aanwezig. Het personeel bij de kassa maakt een verveelde indruk. De man achter kassa beneden loert lekker met een verrekijker naar buiten. Gezien de aanwezige puinzooi kun je toch niet stellen dat er bij Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost te weinig te doen valt?

Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost heeft

een of meer paskamers een koffiehoek ook versnaperingen (of via automaat) een of meer bezoekerstoiletten een bovenverdieping zonder lift of voorziening voor gehandicapten winkelmandjes en/of wagentjes gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal een website nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

+ De computers boven zijn per uur te gebruiken.
+ Installeren Linux op uw PC en zijn tevens vraagbaak.
– Toilet stonk erg

Opvallend item

Zelf gekocht

EP: Peter Blanker – Zingt anti-militaire liedjes van Boris Vian € 0,25
EP: Boudewijn de Groot – Strand € 0,25
Single: Karin Kent – Jelle sal wel sien € 0,25
LP: Diverse artiesten – Opzij plaat € 1,00

Foto’s van Kringloopwinkel Amsterdam Juttersdok-Oost