Zendings Kringloop Winkel in Bodegraven

Ontdek duurzaam winkelen bij Zendings Kringloop Winkel in Bodegraven voor een uitgebreid assortiment tweedehands boeken, kleding en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijne winkel, heel veel leuke spullen en plezierige vrijwilligers.”

Marian van Klink-van Schie

“Leuke winkel veel leuke dingen, en best redelijke kwaliteit”

Aat Broeckaert

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Zendings Kringloop Winkel in Bodegraven

Ben je op zoek naar een duurzame manier van winkelen? Dan ben je bij Zendings Kringloop Winkel in Bodegraven aan het juiste adres. Deze kringloopwinkel biedt een unieke gelegenheid om tweedehands spullen te kopen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame samenleving. Lees verder om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel.

Wat kun je brengen naar Zendings Kringloop Winkel?

Bij Zendings Kringloop Winkel kun je verschillende soorten tweedehands spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte items naar de winkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere consumptiemaatschappij.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Zendings Kringloop Winkel?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, kunnen er soms gebruikssporen aanwezig zijn. Geef echter niet te snel op, want juist in deze winkel kun je verrassende schatten vinden, zoals unieke meubelstukken of vintage kledingstukken. Neem dus de tijd om rustig rond te kijken en laat je verrassen door het diverse aanbod.

Hoe werkt Zendings Kringloop Winkel?

Zendings Kringloop Winkel in Bodegraven heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 400 m2. Hier worden tweedehands spullen zorgvuldig gesorteerd en gepresenteerd. Het assortiment varieert van boeken en gereedschappen tot huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Tijdens de openingstijden op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je op je gemak de winkel verkennen en de gewenste items aanschaffen.

Speciale programma’s, kortingen en andere diensten

Zendings Kringloop Winkel biedt diverse programma’s en diensten aan om haar klanten optimaal van dienst te zijn. Zo organiseren ze regelmatig themaweekenden, waarbij bepaalde productgroepen extra in het zonnetje worden gezet. Ook kun je gebruikmaken van de gratis bezorgservice binnen een straal van 10 kilometer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de diverse activiteiten van Zendings Kringloop Winkel door ze te volgen op Facebook en Instagram. Ze delen hier regelmatig updates over nieuwe collecties, aanbiedingen en evenementen.

Dus ben je op zoek naar duurzaam winkelen in Bodegraven? Bezoek dan Zendings Kringloop Winkel en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Help mee aan een duurzame en circulaire economie en geef gebruikte spullen een tweede kans!

5 gedachten over “Zendings Kringloop Winkel in Bodegraven”

  1. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Zendings . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Zendings . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter