Kringloopwinkel Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen

Ontdek het Weggeefwinkeltje in Bussum: Gratis kleding, meubels, en meer voor Oekraïense vluchtelingen. Verbinding en steun in één plek.

Adres & contact

  • kringloop Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen
    Piet Heinlaan 54, 1403 TZ Bussum
  • Telefoonnummer:
  • Website: altijdwerkplaats.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-13:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-13:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel erg bedankt voor je zorg en verlangen om Oekraïense vluchtelingen te helpen. Zonder uw aandacht en hulp zou ons verblijf hier erg moeilijk en ellendig zijn. Dank aan elke medewerker van de winkel die alleen vriendelijkheid toonde en woorden van steun voor ons uitsprak. Beste Nederlanders, in jullie winkel vonden we niet alleen dingen, maar ook vriendelijkheid en warmte van jullie harten, we vonden onze vrienden!”

OLGA MIKITINSKAYA

“Goedemiddag, bedankt. Ik ben u zeer dankbaar voor uw steun in deze zeer moeilijke tijd voor Oekraïners, voornamelijk vanuit deze winkel voor vluchtelingen uit Oekraïne. Ik was er twee keer, ik vond alles leuk, vooral de houding van de vrijwilligers die er werken. Nogmaals hartelijk dank!”

Vita Velychko

“Bedankt goede mensen voor het steunen van Oekraïners tijdens de oorlog, bedankt voor zo’n belangrijke hulp! Je vindt er alles wat je nodig hebt, van een potlood tot winterkleren en kerstversieringen :))”

Antonina Sokolovskaya

Meer reviews lezen…

Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen in Bussum: Eén winkel, een wereld van mogelijkheden

Het Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen, gevestigd in Bussum, is een uniek initiatief dat steun biedt aan Oekraïense vluchtelingen die in Nederland aankomen. Naast het voorzien van kleding, meubels en huishoudelijke artikelen, biedt deze bijzondere kringloopwinkel ook een plek voor ontmoeting en verbinding tussen vluchtelingen. Laten we eens nader bekijken wat je kunt brengen, waar je op moet letten en hoe deze bijzondere winkel werkt.

Wat kun je brengen naar het Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen?

Het Weggeefwinkeltje staat open voor donaties van kleding, meubels en huishoudelijke artikelen. Elke bijdrage is waardevol en draagt bij aan het ondersteunen van de vluchtelingen die hier aankomen. Heb je nog kledingstukken die je niet langer draagt of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar het Weggeefwinkeltje en geef ze een tweede leven.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen bij het Weggeefwinkeltje?

Bij het winkelen in het Weggeefwinkeltje is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit en functionaliteit. Hoewel de items in de winkel tweedehands zijn, wordt er zorgvuldig geselecteerd op bruikbaarheid. Controleer kleding op eventuele beschadigingen en zorg ervoor dat meubels stevig zijn en geen grote gebreken vertonen. Op die manier weet je zeker dat je waardevolle items vindt die nog lang meegaan.

Hoe werkt het Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen?

Het Weggeefwinkeltje werkt op basis van donaties van particulieren. De ingebrachte goederen worden gesorteerd en zorgvuldig tentoongesteld in de winkel, klaar om hergebruikt te worden. Vluchtelingen kunnen gratis winkelen in het Weggeefwinkeltje en de items uitkiezen die zij nodig hebben. Dit biedt hen niet alleen materiële ondersteuning, maar ook een gevoel van eigenwaarde en empowerment.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Het Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen heeft niet alleen een breed scala aan kleding, meubels en huishoudelijke artikelen, maar biedt ook diverse unieke programma’s en diensten. Zo worden er regelmatig koffieochtenden georganiseerd waar vluchtelingen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Daarnaast werkt het Weggeefwinkeltje samen met lokale steuncomités om vluchtelingen te helpen bij het vinden van huisvesting, sociale integratie en ontspanning.

Wil je meer weten over het Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen in Bussum? Bezoek hun Facebook-pagina voor meer informatie en updates over evenementen. Je kunt ook contact opnemen met Eveline Smits van Oyen via LinkedIn voor eventuele vragen.

Het Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen in Bussum is niet alleen een plek waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen, maar ook een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen en elkaar ondersteunen. Breng een bezoek aan deze bijzondere kringloopwinkel en ontdek de wereld van mogelijkheden die het te bieden heeft.

Keywords: Kringloop Bussum, Kringloopwinkel Bussum

2 gedachten over “Kringloopwinkel Weggeefwinkeltje voor vluchtelingen”

  1. ★★★★★

    Excellent and very kind people work in this place. Thank if their efforts many Ukrainians got support and basic things which is very valuable for them as sign of support. Thank you for this initiative!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter