Kringloopwinkel Vintage Kledingboetiek

Ontdek duurzame vintage mode voor iedereen bij Vintage Kledingboetiek in Geesteren – de topkeuze voor stijlvolle tweedehands kleding.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-15:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Vintage Kledingboetiek: Dé Plek voor Tweedehands Kleding in Geesteren

Vintage Kledingboetiek, gevestigd aan de Langeveenseweg 37a in Geesteren, is dé plek waar je prachtige tweedehands kleding kunt ontdekken voor dames, heren en kinderen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is deze boetiek een geliefde bestemming voor modeliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar unieke stukken, duurzame kledingopties of gewoon een leuke vintage outfit wilt scoren, Vintage Kledingboetiek heeft voor ieder wat wils.

Wat kun je brengen naar de Vintage Kledingboetiek?

Vintage Kledingboetiek verwelkomt graag kledingstukken van hoge kwaliteit. Als je je kledingkast wilt opruimen en items hebt die je niet meer draagt, dan kun je deze tijdens de openingstijden van de boetiek inbrengen. Zo geef je jouw kleding een tweede leven en creëer je ruimte in je kast voor nieuwe aanwinsten. Het is altijd een goed idee om je kleding een tweede kans te geven!

Waar moet je op letten bij Vintage Kledingboetiek?

Bij het winkelen bij Vintage Kledingboetiek zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Allereerst is het assortiment regelmatig aan verandering onderhevig, wat betekent dat je telkens nieuwe schatten kunt ontdekken. Daarnaast is het handig om te weten dat de boetiek enkel bepaalde openingstijden hanteert. Op woensdag kun je van 09:00 tot 15:00 uur terecht, op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Tot slot accepteert Vintage Kledingboetiek verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Zo kun je moeiteloos betalen voor je nieuwe aankopen.

Unieke Programs, Kortingen en Services

Vintage Kledingboetiek biedt niet alleen een uitgebreide selectie van tweedehands kleding, maar heeft ook enkele unieke programma’s en services waar je van kunt profiteren. Zo kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe items door de Facebook-pagina van Vintage Kledingboetiek te volgen. Daarnaast is de ingang rolstoelvriendelijk en is er een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, waardoor de boetiek toegankelijk is voor iedereen.

Breng een bezoek aan Vintage Kledingboetiek in Geesteren en ontdek de unieke schatten die wachten om herontdekt te worden. Geniet van het winkelen in een duurzame omgeving en geef de kledingindustrie een tweede kans. Kortom, Vintage Kledingboetiek is dé bestemming voor liefhebbers van tweedehands kleding in Geesteren.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Overijssel? Neem dan eens een kijkje op de kringloopwinkels in Overijssel pagina.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Vintage Kledingboetiek”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vintage Kledingboetiek. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter