Felix Kringloop Almelo

Ontdek duurzame schatten bij Felix Kringloop Almelo – boeken, meubels, apparaten en meer voor milieubewust en voordelig winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop met vooral eerlijke mensen. Soms wat bijzonder maar prik je makkelijk doorheen. Hebben het hart op de goede plek. Prijzen zijn zoals ze voor een kringloop horen te zijn en je hebt altijd kans op een gelukje. Ik kom er regelmatig. Zeer plezierig hier.”

Cockatiel Channel

“Bij toeval ontdekt in mijn jacht op mooie literatuur. En die vond ik! Prachtige boeken, allemaal voor een euro per stuk. Netjes in kasten, geen troep. Enig nadeel is dat je contant moet betalen, maar de pinautomaat is dichtbij.”

Kirstin Rozema

“Aardige kerel die er werkt. Kan je goed mee lachen. Mooie spullen. Goede prijzen. Wil hier snel weer snuffelen”

Marielle

Meer reviews lezen…

Felix Kringloop Almelo: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Almelo

Ben je op zoek naar een plek waar je duurzaam kunt winkelen? Dan is Felix Kringloop Almelo jouw bestemming! Deze kringloopwinkel is gevestigd in Almelo en biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, huishoudelijke apparaten of kleding, bij Felix Kringloop Almelo vind je het allemaal.

Wat kun je brengen naar Felix Kringloop Almelo? Bij Felix Kringloop Almelo kun je jouw ongewenste maar nog bruikbare spullen een nieuw leven geven. Breng bijvoorbeeld boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Door jouw bijdrage kunnen deze spullen opnieuw verkocht worden en help je mee aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Felix Kringloop Almelo? Bij het winkelen in Felix Kringloop Almelo is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om te controleren of alles naar wens is voordat je een aankoop doet. Daarnaast accepteert de winkel alleen contant geld, dus zorg ervoor dat je voldoende cash bij je hebt als je iets wilt kopen.

Hoe werkt Felix Kringloop Almelo? Felix Kringloop Almelo is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op deze dagen kun je op je gemak rondneuzen en mooie tweedehands items ontdekken. De winkel is rolstoelvriendelijk en heeft een parkeerplaats speciaal voor rolstoelgebruikers. Daarnaast biedt de winkel bezorging aan, zodat je grote meubelstukken gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij Felix Kringloop Almelo worden er regelmatig speciale programma’s en evenementen georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan workshops waar je leert hoe je creatief om kunt gaan met tweedehands materialen. Daarnaast biedt de winkel kortingen aan voor bepaalde items, zodat je nog voordeliger kunt winkelen.

Mis nooit meer een update van Felix Kringloop Almelo en volg de kringloopwinkel op Facebook. Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en kun je inspiratie opdoen voor duurzaam winkelen.

Breng een bezoek aan Felix Kringloop Almelo en ontdek het plezier van duurzaam winkelen. Neem jouw ongewenste spullen mee, snuffel rond tussen de unieke vondsten en steun het milieu en de lokale gemeenschap. Samen maken we een verschil!

27 gedachten over “Felix Kringloop Almelo”

 1. ★★★★☆

  Goede en mooie kringloop De beste van Almelo met een leuke eigenaar . En betaalbaarc ook Klaas sterkte gewenst . Dit is een kringloop zo als het hoort te zijn. Rommelig Niet zo als vele gestructureerd en na geaapt .

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke kringloop met vooral eerlijke mensen. Soms wat bijzonder maar prik je makkelijk doorheen. Hebben het hart op de goede plek. Prijzen zijn zoals ze voor een kringloop horen te zijn en je hebt altijd kans op een gelukje. Ik kom er regelmatig. Zeer plezierig hier.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Felix Almelo. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Paar keer er geweest, 1x spulletjes gebracht, maar de sfeer is ver te zoeken. Norse mensen. Zelfs aan de telefoon. Gelukkig zijn er genoeg andere kringlopen in Almelo, zoals kringloop achter de molen. Die een betere sfeer heeft en veel goedkoper. Felix kringloop krijgt een 1 ster

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Felix Almelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Felix Almelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Bij toeval ontdekt in mijn jacht op mooie literatuur. En die vond ik! Prachtige boeken, allemaal voor een euro per stuk. Netjes in kasten, geen troep. Enig nadeel is dat je contant moet betalen, maar de pinautomaat is dichtbij.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Felix Almelo. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Felix Almelo. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Felix Almelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Felix Almelo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Felix Almelo. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Leuk om te snuffelen, veel spullen. Helaas geen pin en nergens prijsjes. Voelt toch een beetje jammer, omdat je niet exact weet hoeveel je gaat betalen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter