Kringloopwinkel Vincentiusvereniging gemeente Heusden

Ontdek duurzame schatten in Vincentiusvereniging Heusden – boeken, kleding, meubels. Beoordeeld met 4.5 sterren voor kwaliteit en variatie!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Great initiative. All money from sales going to the charity. Next to it you can find nice things and give them second life for a small price. If you have tight budget, you will definitely find there clothes, cutlery an a lot of other things to buy. Very friendly people will help you to find what you need.”

Anna O

“Altijd leuk om even te kijken of er iets leuks (en met een beetje geluk nuttigs) te kopen is. Je vindt er altijd wel wat. Kein winkeltje, maar dat maakt het ook wel weer gezellig. Winkel wordt geleid door vrijwilligers en alle winst gaat naar een goed doel.”

Corola

“Het bezoek aan de jaarlijkse boekenbeurs in Nieuwkuijk is altijd een oprecht genoegen. Met mooie aanvullingen op de eigen bibliotheek als resultaat.”

Frits Kool

Meer reviews lezen…

Vincentiusvereniging gemeente Heusden: Dé Kringloopwinkel in Drunen

Vincentiusvereniging gemeente Heusden is dé kringloopwinkel van Drunen. Gelegen achter het pand van de juwelier en naast kapperszaak IXXI aan de Grotestraat, is deze winkel een ware schatkamer vol tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is Vincentiusvereniging gemeente Heusden een favoriete plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Vincentiusvereniging gemeente Heusden?

Bij Vincentiusvereniging gemeente Heusden is het mogelijk om gebruikte spullen in te leveren. Het wordt echter wel gewaardeerd als je de spullen schoon en in goede staat aanlevert. De innametijden voor goederen zijn als volgt:

 • Maandag: 13:00 uur (Let op: alleen voor verkoopbare spullen)

Ontdek het gevarieerde assortiment

Het assortiment van Vincentiusvereniging gemeente Heusden is divers en biedt voor ieder wat wils. Je kunt er onder andere terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een spannende roman, een praktisch keukenapparaat of een uniek decoratief item voor je huis, deze kringloopwinkel heeft het allemaal!

Handige diensten en faciliteiten

Naast de verkoop van tweedehands spullen biedt Vincentiusvereniging gemeente Heusden ook diverse diensten en faciliteiten:

 • Inname goederen: Breng je herbruikbare spullen langs en geef ze een tweede leven.
 • Rolstoeltoegankelijke parking: Iedereen is welkom in deze kringloopwinkel, inclusief rolstoelgebruikers.
 • Openingstijden: De winkel is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag, donderdag en zondag gesloten is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en evenementen van Vincentiusvereniging gemeente Heusden? Neem dan een kijkje op hun Facebookpagina. Voor meer informatie over kringloopwinkels in de provincie Noord-Brabant en specifiek in Drunen, kun je terecht op kringloop-info.nl.

Ontdek de duurzame mogelijkheden die Vincentiusvereniging gemeente Heusden te bieden heeft en geniet van het avontuur van winkelen bij een kringloopwinkel. Ga op zoek naar unieke schatten, steun het milieu en maak deel uit van de circulaire economie. Bezoek Vincentiusvereniging gemeente Heusden vandaag nog en beleef een unieke winkelervaring met een positieve impact!

32 gedachten over “Kringloopwinkel Vincentiusvereniging gemeente Heusden”

 1. ★★★★★

  Altijd leuk om even te kijken of er iets leuks (en met een beetje geluk nuttigs) te kopen is. Je vindt er altijd wel wat. Kein winkeltje, maar dat maakt het ook wel weer gezellig. Winkel wordt geleid door vrijwilligers en alle winst gaat naar een goed doel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een flink aantal boeken en leuk glaswerk ingeleverd. Vriendelijke vrijwilligers. Blij met de aangeleverde goederen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Great initiative. All money from sales going to the charity. Next to it you can find nice things and give them second life for a small price. If you have tight budget, you will definitely find there clothes, cutlery an a lot of other things to buy. Very friendly people will help you to find what you need.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Duur geworden. Eerder kon je bij een kringloopwinkel voor een appel en een ei iets kopen. Nu moet ik toch nog al eens twee keer nadenken voordat ik het koop

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Het bezoek aan de jaarlijkse boekenbeurs in Nieuwkuijk is altijd een oprecht genoegen. Met mooie aanvullingen op de eigen bibliotheek als resultaat.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top bezoek aan Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Vincentiusvereniging gemeente Heusden. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter