Twice Is Nice Kringloop in Huissen

Ontdek voordelige tweedehands schatten bij Twice Is Nice Kringloop in Huissen. Meubels, kleding, boeken en meer. Beoordeeld met 4.2 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Erg sfeervolle kringloop. Ik keek eerst mijn ogen uit naar de oude motoren, brommers, fietsen en radio’s. Deze waren niet te koop. Maar er was voldoende te koop. Alles wat er stond was schoon, netjes EN geprijsd! De prijzen lagen een stuk lager dan de prijzen in andere kringloop zaken in de buurt. Boeken stonden zeer netjes per categorie bij elkaar. 1 heel klein min puntje was dat we niet wisten wat de ingang was. Als er een boord met ingang zou staan zouden we niet naar de verkeerde lopen. Maar dat ligt aan ons. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Het is echt de moeite waard.”

Marc Varekamp

“Super leuke en vooral nette winkel! Vooral een aanrader als je op zoek bent naar glaswerk, servies of een bijzondere vaas. Er staan echt alleen maar mooie, schone en bruikbare spullen (nooit rommel) en alles is heel eerlijk geprijsd. Ik vind hier altijd iets bijzonders. En ook nog eens hele lieve medewerkers!”

Anne Roos Mol

“Dit soort kringloop winkel helaas een uitstervend soort. Vele malen leuker de bekende ketings die de overhand krijgen. Niet extreem groot maar genoeg te zien en een vriendelijk woord van de “eigenaar “. Super leuke aankoop kunnen doen voor een meer dan prima prijs.”

Jasper van Hensbergen

Meer reviews lezen…

Kringloop Twice is Nice in Huissen: Een Geweldige Kringloopwinkel in Gelderland

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Twice is Nice in Huissen kun je een breed scala aan gebruikte en tweedehands spullen naar de winkel brengen. Dit omvat onder andere tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed en elektronica. Als je in Huissen woont en nog goede spullen hebt voor hergebruik, dan biedt de kringloopwinkel vaak gratis ophaalservice voor grote spullen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop Twice is Nice is het altijd slim om goed op te letten bij het selecteren van items. Hoewel de meeste spullen in goede staat zijn, is het belangrijk om aandacht te besteden aan eventuele beschadigingen of defecten. Dit geldt met name voor elektronica en meubels. Ook is het handig om te weten dat de opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en werkgelegenheid te creëren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Twice is Nice in Huissen worden de aangeboden spullen gesorteerd en gerepareerd voordat ze in de winkel worden verkocht. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de items zo hoog mogelijk is. De winkel hanteert diverse services, zoals online prijsopgaven, bezorging, ophalen in de winkel en services op de bedrijfslocatie. Bovendien accepteert de kringloopwinkel verschillende betaalmethoden, zoals contant betalen, betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en betalingen met creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Twice is Nice biedt een aantal unieke programma’s en services aan haar klanten. Zo organiseert de winkel regelmatig evenementen en acties, waarbij klanten kunnen profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen. Daarnaast heeft de winkel een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Ook is het mogelijk om de kringloopwinkel te bezoeken op de bedrijfslocatie.

Kringloop Twice is Nice in Huissen

Kringloop Twice is Nice is een geweldige kringloopwinkel gelegen in Huissen, Gelderland. Met een breed assortiment aan tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed en elektronica, is er voor ieder wat wils. De winkel is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 33C, 6851 EJ Huissen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie over Kringloop Twice is Nice, bezoek de website www.twiceisnice.nl.

43 gedachten over “Twice Is Nice Kringloop in Huissen”

 1. ★★★★★

  Nice thrift store. Everything neatly arranged. Great prices…!! Nice staff. Cozy atmosphere … beautiful private collection of radios, mopeds, analogue photo cameras. Mini museum. RECOMMENDED.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  The cleanest, tidy and organised kringloop I have visited so far. Unfortunately, the most interesting stuff is not for sell but to show. In any case, worth a visit.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Dit soort kringloop winkel helaas een uitstervend soort. Vele malen leuker de bekende ketings die de overhand krijgen. Niet extreem groot maar genoeg te zien en een vriendelijk woord van de eigenaar . Super leuke aankoop kunnen doen voor een meer dan prima prijs.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wij komen hier regelmatig om voor onze honden dierenvoeding te halen. Dit combineren wij dan vaak met een rondje door de winkel, zo ook vandaag. Wij hebben voor ruim 50,00 dierenvoeding aangeschaft dat contant betaald dient te worden. Toen wij ook nog twee boeken wilde afrekenen, met een gezamenlijk prijs van: 3,75 gaf de medewerker aan dat ik enkel contant kon betalen en dat het niet mogelijk was dit bedrag te pinnen. Ondanks dat de gehele winkel, incl. de toegangsdeur vol hangt met stickers en bordjes dat pinnen mogelijk is en zelfs gewenst is. Pinnen, ja graag! . De medewerker gaf aan de prijs aan te passen naar 4,50 waardoor er dus 0,75 in rekening werd gebracht als zijnde transactie kosten . In mijn ogen belachelijk als je zojuist al 50,00 (aan contanten) in de winkel hebt besteed. Wij hebben de boeken uiteindelijk niet afgerekend en hebben teleurgesteld de winkel verlaten. In het vervolg komen wij hier enkel nog om dierenvoeding te halen, daar blijft het ook bij.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Aardige kringloop, vriendelijke eigenaar. Niet heel goedkoop, maar snuffelen naar iets aardigs is zeker mogelijk. Wat bijzonder vervelend is, dat alles vergeven is van de sigarettenrook. Voor mij een reden om hier toch niets te kopen

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Twice Is Nice . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Super leuke en vooral nette winkel! Vooral een aanrader als je op zoek bent naar glaswerk, servies of een bijzondere vaas. Er staan echt alleen maar mooie, schone en bruikbare spullen (nooit rommel) en alles is heel eerlijk geprijsd. Ik vind hier altijd iets bijzonders. En ook nog eens hele lieve medewerkers!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Twice Is Nice . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Twice Is Nice . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  I enjoy every second every time Im there. Every time we are greeted by a parrot. And the owner is very pleasant. Advice: look up, its not only a place to buy something special, but also feels like the most awesome museum!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  A store that sells second-hand items, including furniture. Just what arrived recently. Also clothing and a wide range of books. Just walk in! Nice that you can watch quietly.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij Twice Is Nice . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Altijd vriendelijke eigenaar. Helaas weinig interessante inbreng waardoor het aanbod dun is en het leuke spul al lang verkocht. Gewoon regelmatig kijken als je wat leuks zoekt.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Erg sfeervolle kringloop. Ik keek eerst mijn ogen uit naar de oude motoren, brommers, fietsen en radios. Deze waren niet te koop. Maar er was voldoende te koop. Alles wat er stond was schoon, netjes EN geprijsd! De prijzen lagen een stuk lager dan de prijzen in andere kringloop zaken in de buurt. Boeken stonden zeer netjes per categorie bij elkaar. 1 heel klein min puntje was dat we niet wisten wat de ingang was. Als er een boord met ingang zou staan zouden we niet naar de verkeerde lopen. Maar dat ligt aan ons. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Het is echt de moeite waard.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Small thrift store, but run with care and love. Large collection of (good and decent) books. Definitely worth a browse. Be sure to look up! Compliments to the nice gentleman behind the counter.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter