Tweede kans winkel & Woningontruiming H&H Koopjes

Ontdek duurzaam shoppen in Nederweert bij H&H Koopjes – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer voor een goede prijs.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Men heeft hier werkelijk van alles en nog wat. Van meubels tot bestek, van servies tot huishoudelijke apparaten en van orgels tot kledingkasten. Natuurlijk is alles gebruikt, maar de prijsjes zijn er ook naar. Op veel dingen staat geen prijs, maar even vragen en je weet het. Je kunt hier ook tegenin bieden als je toch nog minder wilt behalen. Toen wij hier waren was het opvallend druk, we hadden niet verwacht zoveel mensen te zien in een kringloopwinkel. Maar blijkbaar is deze heel populair!”

Sven Berkvens-Matthijsse

“A nice, fairly large store with a variety of second-hand items. It is worth visiting, not only because it is cheap, but the goods are also tastefully displayed. The service was polite and helpful. The parking lot is a bit too small, but it can get crowded here, so be careful.”

Sebastian Murzynowski

“Looks good but nothing pre-priced and in my opinion that is bad, especially if you look well cared for. I think 2 euros for a beer glass is expensive (in my opinion).”

Johan Bronsdijk

Meer reviews lezen…

Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes: Een Duurzame Keuze in Nederweert

Wat kun je brengen naar de tweedehands winkel?

Wil je graag je spullen een tweede kans geven en tegelijkertijd duurzaam winkelen? Dan ben je bij Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes aan het juiste adres! Gelegen aan de Smisserstraat 13 in Nederweert, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan tweedehands artikelen. Heb je boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsmaterialen, kleding, meubels, muziek of speelgoed dat je niet meer nodig hebt? Breng het naar Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes, zodat het een nieuwe eigenaar kan vinden.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de tweedehands winkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel alle items in de winkel zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze worden aangeboden, is het altijd verstandig om zelf even te inspecteren. Controleer bijvoorbeeld of elektronische apparaten goed werken en of er geen beschadigingen zijn bij meubels. Door deze extra aandacht te besteden, kun je er zeker van zijn dat je goede kwaliteit tweedehands aankopen doet.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes hanteren ze een gemakkelijk en transparant systeem. Je kunt gewoon de winkel bezoeken tijdens de openingstijden, die je hieronder kunt vinden. Je kunt dan rustig rondkijken en de items selecteren die je graag wilt kopen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden. Betaling kan eenvoudig worden gedaan met verschillende betaalpassen.

Daarnaast biedt Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes ook aanvullende diensten en programma’s. Ze hebben een handige bezorgservice om je aankopen naar huis te brengen. Ook bieden ze een ophaalservice aan, waarbij je je oude meubels en andere spullen kunt laten ophalen. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor woningontruiming. Deze extra diensten maken het gemakkelijker om van je oude spullen af te komen en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, wordt Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes hoog gewaardeerd door hun klanten.

Voor het laatste nieuws en updates van Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes kun je ze volgen op Facebook. Wil je meer kringloopwinkels ontdekken in Limburg? Kijk dan op https://www.kringloop-info.nl/limburg.

Breng een bezoek aan Tweede Kans Winkel & Woningontruiming H&H Koopjes in Nederweert en ontdek het plezier van duurzaam winkelen!

Let op: Wegens de corona-pandemie kunnen de openingstijden en diensten mogelijk beperkt of gewijzigd zijn. Raadpleeg de website of neem contact op met de winkel voor de meest actuele informatie.

100 gedachten over “Tweede kans winkel & Woningontruiming H&H Koopjes”

 1. ★★★★★

  Gezellige ruime snuffelkringloop met aparte spullen. Veel spullen in niet zon goede staat. Binnen was het net zo koud als buiten…(-/-2 graden). Aardige eigenaar. Parkeren op eigen terrein.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Tweede kans winkel & Woningontruiming H&H Koopjes. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  A nice, fairly large store with a variety of second-hand items. It is worth visiting, not only because it is cheap, but the goods are also tastefully displayed. The service was polite and helpful. The parking lot is a bit too small, but it can get crowded here, so be careful.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Tweede kans winkel & Woningontruiming H&H Koopjes. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Looks good but nothing pre-priced and in my opinion that is bad, especially if you look well cared for. I think 2 euros for a beer glass is expensive (in my opinion).

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Tweede kans winkel & Woningontruiming H&H Koopjes. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Hmmmmm….beetje rookachtige omgeving daarbinnen…niet veel interesse in wat dan ook. Neen. Kom er niet meer. Geen reclame voor een kringloopwinkel. Vies en niet hygienisch.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Men heeft hier werkelijk van alles en nog wat. Van meubels tot bestek, van servies tot huishoudelijke apparaten en van orgels tot kledingkasten. Natuurlijk is alles gebruikt, maar de prijsjes zijn er ook naar. Op veel dingen staat geen prijs, maar even vragen en je weet het. Je kunt hier ook tegenin bieden als je toch nog minder wilt behalen. Toen wij hier waren was het opvallend druk, we hadden niet verwacht zoveel mensen te zien in een kringloopwinkel. Maar blijkbaar is deze heel populair!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Beetje vreemd. In het raam staat verboden te roken . Eenmaal binnen stinkt alles naar de tabak. Ik gaf ze zelfs na voorgaand review het voordeel van de twijfel, misschien hadden ze wel een hoop gedoneerd gekregen van een roker ofzo. Maar helaas, ze zitten gewoon binnen te roken. En weet je, als het jouw bedrijf is en jij wilt dat zo, dan is dat prima. Persoonlijk heb ik een hekel aan spullen met een laag nicotine, dit heeft me ook weerhouden om iets te kopen. Zonde van je waren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter