Kringloopwinkel Noppes Zaandam

Ontdek tweedehands schatten bij Noppes Zaandam – boeken, meubels, kleding en meer voor duurzaam winkelen elke dag geopend!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Socialmedia

In het kort:

“Goede kringloopwinkel. Kleding is wel flink duurder geworden en prijsstelling is onlogisch. Voor een kringloopwinkel netjes, bepaalde afdelingen hebben echt goede spullen voor nette prijzen. Maar de kennis van wat wel of niet een merkartikel is en de prijs die men er dan opplakt zonder kennis van zaken…geen commentaar ! Over het algemeen nette meubels en vriendelijk personeel. Schande dat het klantentoilet gesloten blijft en dat je zelf bij ziekte en zeer hoge nood niet even op het personeelstoilet mag, dit kan niet !”

Kiki

“Paar jaar geleden aan de balie een Jezuskruis en een Mars reep afgerekend de dame in kwestie bracht het wel komisch met haar monotone stem ( wat zij zelf niet in de gaten had) : OkΓ©” dat is dan Jezus en een Mars 5 €uro en 90 cent alstublieft” ( en dan je lach proberen in te houden,Mij lukte het aardig maar mijn familielid en klanten erachter niet! πŸ€”πŸ˜‚ leuk winkelen bij Noppes kom er graag heb er aardig wat gekocht!”

1652 J van Riebeeck

“Een grote kringloopwinkel met een ruim assortiment! Veel kleding met mooie prijsjes, veel boeken (die niet allemaal even goed gesorteerd waren, maar nog wel overzichtelijk stonden) en een hoop dvd’s die allemaal door elkaar stonden. Daarnaast waren er ook nog genoeg andere hebbedingetjes die allemaal goed geprijsd waren. Ik vind het hier goed betaalbaar, een nette winkel en vriendelijke medewerkers.”

Dinja vd Broek

Meer reviews lezen…

Noppes Zaandam: Ontdek Duurzaam Winkelen in Zaandam

Noppes Zaandam is een kringloopwinkel die haar deuren heeft geopend in de prachtige stad Zaandam. Met haar uitgebreide assortiment en duurzame visie is Noppes Zaandam een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands shoppen. De winkel is de hele week geopend, waardoor je op elk gewenst moment kunt genieten van een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Noppes Zaandam?

Bij Noppes Zaandam kun je terecht voor diverse soorten tweedehands spullen. Het assortiment is breed en omvat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte items naar Noppes Zaandam te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Noppes Zaandam?

Bij het bezoeken van Noppes Zaandam zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Allereerst raden we aan om goed te letten op de prijs. Noppes Zaandam staat bekend om haar scherpe prijzen en goede kwaliteit van producten. Verder is het slim om specifiek te letten op kleding en boeken, die vaak hoogwaardige items zijn bij deze kringloopwinkel. Let daarnaast op het vriendelijke personeel, dat je graag helpt bij het vinden van het juiste product.

Hoe werkt Noppes Zaandam?

Bij Noppes Zaandam kun je terecht voor zowel het kopen als het verkopen van tweedehands spullen. Heb je nog bruikbare items die je graag wilt doneren of verkopen? Noppes Zaandam biedt een inname- en ophaalservice aan, zodat je gemakkelijk van je spullen af kunt komen. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Unieke Programma’s en Services

Noppes Zaandam heeft een aantal unieke programma’s en diensten die het winkelen bij hen nog aantrekkelijker maken. Zo kun je gebruikmaken van hun bezorgservice, waardoor je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast accepteert Noppes Zaandam verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos mobiel betalen, creditcards en betaalpassen. Een extra voordeel is dat de winkel bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, is Noppes Zaandam een gewaardeerde kringloopwinkel in de regio. De recensies benadrukken vaak de goede prijs-kwaliteitverhouding en het ruime aanbod van kleding, boeken en dvd’s. Mis geen enkele update over Noppes Zaandam en volg de winkel op Facebook voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je meer ontdekken over Noppes Kringloopwinkel? Bekijk ook eens de andere 14 filialen van Noppes Kringloopwinkel verspreid over Nederland.

Bezoek Noppes Zaandam vandaag nog!

Klaar om te genieten van een duurzame winkelervaring in Zaandam? Breng een bezoek aan Noppes Zaandam aan de Cornelis Ouwejanstraat 7, 1506 SX Zaandam. De kringloopwinkel is geopend van maandag tot en met zondag volgens het volgende schema:

 • Maandag: 09:00-18:00 uur
 • Dinsdag: 09:00-18:00 uur
 • Woensdag: 09:00-18:00 uur
 • Donderdag: 09:00-18:00 uur
 • Vrijdag: 09:00-18:00 uur
 • Zaterdag: 09:00-17:00 uur
 • Zondag: 12:00-17:00 uur

Stap binnen bij Noppes Zaandam en ontdek het plezier van tweedehands winkelen!

277 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Zaandam”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Zaandam. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Noppes Zaandam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ze hebben soms leuke spullen,maar het personeel aan de telefoon zijn erg onbeschoft. Ze hangen gewoon op als je een vraag stelt over of ze iets ophalen willen.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Geen idee wie hier de prijzen bedenkt maar voor een 2 liter blik verf 25,- kan je in mijn ogen beter naar de Paxis. Je zou bijna denken dat ze het zelf moeten inkopen met vast personeel, inplaats van vrijwilligers.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Op zaterdag richting sluitingstijd niet echt klantvriendelijk en dat geld zeker voor mevrouw met blond haar. Dom praat heeft ze omdat ze zegt tegen haar collega dat ze zo de laatste klanten er uit schopt door haar uitsmijter. Niet slim om dit hardop te zeggen. Wij komen hier niet meer en hopen dat er nog vele klanten dit mogen volgen.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Duur geworden,sinds dit jaar echt duur geworden voor hetzelfde heb je op de dappermarkt of de Haagse markt nieuwe spulletjes of kleding ongelofelijk zeg.Echt achteruit gegaan.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een grote kringloopwinkel met een ruim assortiment! Veel kleding met mooie prijsjes, veel boeken (die niet allemaal even goed gesorteerd waren, maar nog wel overzichtelijk stonden) en een hoop dvds die allemaal door elkaar stonden. Daarnaast waren er ook nog genoeg andere hebbedingetjes die allemaal goed geprijsd waren. Ik vind het hier goed betaalbaar, een nette winkel en vriendelijke medewerkers.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Noppes Zaandam. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik vind dat sinds de corona de boekenafdeling erg rommelig en onprettig is geworden. Vroeger stond de boekenafdeling op de plaats van de dvd s en toen was het overzichtelijk en knus. Erg jammer dit!

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik kom hier voor de boekenafdeling. Daar had ik in het verleden een hogere waardering voor gegeven, maar het laatste jaar is het rommeliger geworden en wordt hier duidelijk minder aamdacht aan besteed. Waar ik voorheen altijd slaagde, doe ik dat nu mondjesmaat en dat is jammer.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Large store, lots of clothes, also many large sizes. Above all the mess, but neat. Many magazines (hobby). May 2023; clothes are tidy, well sorted, by color. Large sizes are kept well separated.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  DO NOT let your package be delivered here unless you are prepared for a frustrating experience. Picked up my package, actually SAW it standing behind the counter, and the lady nevertheless started searching although I pointed out several times: ma am, that is my package, over there! Then she went to the back to search my package while other people were also going: ma am, he says it is sitting there but she still went to search in the back . Took me 10 minutes, could have been gone inside a minute. But, they are very friendly!

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Onvriendelijke werknemers en spulletjes die te duur zijn afgeprijsd. De voorraad electronica wordt volgens mij door werknemers zelf achter gehouden komt nooit iets nieuws binnen. Ik zie nooit iets nieuws staan bij de elektrische afdeling of er staat een oude versterker die er 3 maanden staat voor 70. Ik heb het vermoeden dat ze de mooie dingen onderhands door verkopen of achter houden voor eigen publiek.Was vroeger heel anders ik kwam er heel graag toen. Loop liever iets verder naar Het Goed om de hoek op zijn minst wordt de voorraad nog aangevuld iedere week.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende bezoek aan Noppes Zaandam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter