Kringloopwinkel Stichting Emmaus Gouda

Ontdek duurzame koopjes bij Emmaus Gouda – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer voor een beter milieu en sociale doelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:30-17:00
Vrijdag13:30-17:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wij brengen vaak spulletjes daar die nog goed zijn je word ouder dus je weet hoe dat gaat ruimen De mensen zijn heel aardig en behulpzaam en het is ook voor een goed doel en de mensen doen het ook vóór dat doel heel lief”

Tiny Kroon-Appeldoorn

“Vriendelijk en fijn aanbod tegen mooie prijsjes. Kringloopwinkel voor goede doelen. Aanrader !!!”

Han Tammer

“Leuke kleinschalige kringloopwinkel. Sympathieke vrijwilligers die snel spulletjes komen ophalen.”

Irene Thijssen-Snijder

Meer reviews lezen…

Stichting Emmaus Gouda: Een Duurzame Kringloopwinkel in Gouda

Over Emmaus Gouda

Kringloopwinkel Emmaus Gouda is gevestigd aan de Vest in Gouda. Deze ruim opgezette winkel heeft als doel om projecten te financieren en vrijwilligers een zinvolle dagbesteding te bieden. Emmaus Gouda streeft naar een eerlijkere verdeling van welvaart en welzijn, en zet zich in voor een beter milieu. Het is dan ook een ideale plek om tweedehands spullen te kopen en zo duurzaam bij te dragen aan een betere wereld.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Emmaus Gouda kun je allerlei spullen inleveren, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je direct bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Emmaus Gouda is het belangrijk om de prijzen goed in de gaten te houden. Veel reviews van klanten benoemen het assortiment en de aantrekkelijke kringloop prijzen. Het is dan ook raadzaam om goed te zoeken naar unieke items die passen bij wat je zoekt. Met een gemiddelde rating van 4.1/5 sterren kun je ervan uitgaan dat je bij Emmaus Gouda waar krijgt voor je geld.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Emmaus Gouda biedt verschillende programma’s en diensten aan. Zo is er een bezorg- en ophaalservice voor grotere items. Ook kun je goederen bij de winkel inleveren. De opbrengst van de winkel wordt gebruikt om diverse projecten te financieren. De vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol in het runnen van de winkel en het bieden van een zinvolle dagbesteding.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de standaard diensten biedt Emmaus Gouda ook interessante extra’s. Zo kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates via de Facebook pagina van Emmaus Gouda. Hier kun je terecht voor informatie over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast maakt Emmaus Gouda deel uit van de landelijke Emmaus organisatie, met in totaal 18 filialen verspreid over Nederland. Voor een overzicht kun je terecht op de website.

Bezoek Emmaus Gouda

Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring in Gouda, breng dan zeker een bezoek aan Stichting Emmaus Gouda. Ontdek het diverse assortiment aan tweedehands items en draag bij aan een betere wereld. Vergeet ook niet om Emmaus Gouda te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en unieke aanbiedingen.

25 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Emmaus Gouda”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Emmaus Gouda. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Voorheen de vriendelijkste kleine kringloop. Maar vandaag; Vraag wat kost die stoel daarboven? Zit sticker op maar kan t niet lezen. Antw; hier staat een trapje dan kunt u daarmee boven kijken! Huh??. Ik heb schilderijtje zonder prijs, antw; oh dan kan ik t niet verkopen… huh? Echt heel slecht, hoop dat t vakantie personeel is, and ers kom ik r niet meer!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Emmaus Gouda. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Emmaus Gouda. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Emmaus Gouda. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Emmaus Gouda. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan Stichting Emmaus Gouda. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Wij brengen vaak spulletjes daar die nog goed zijn je word ouder dus je weet hoe dat gaat ruimen De mensen zijn heel aardig en behulpzaam en het is ook voor een goed doel en de mensen doen het ook voor dat doel heel lief

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Emmaus Gouda. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Emmaus Gouda. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Emmaus Gouda. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Stichting Emmaus Gouda. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter