Kringloopwinkel Terre des Hommes Arnhem e.o.

Ontdek duurzame koopjes bij Terre des Hommes Arnhem – Boeken, kleding, en meer. Bezoek ons aan Hommelseweg 61-63!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag12:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Heerlijk om hier even te snuffelen. Ik kijk regelmatig naar boeken voor volwassenen en kinderen. Maar je vindt hier ook cd’s, kleding, baby kleding, glaswerk, etc. Het aanbod varieert altijd en de etalage wordt altijd netjes afgewisseld. De winkel is erg uitnodigend. Zeker een aanrader om hier af en toe te kijken. En met jouw aankoop steun je tevens een goed doel!”

Wicked Sheila

“Ik vind er elke week wel iets leuks. En komt ten goede van een belangrijke organisatie. Plus: er zijn genoeg spullen op de wereld. Waarom alles nieuw blijven maken en kopen :) Alle beetjes helpen”

Angelique

“De Betere 2de hands winkel…Goede doel,alles voor de (uitgebuite) kinderen.Goed personeel,lekker op je gemak neuzen tussen de boeken, al duurt het een uur eer je gevonden hebt wat je zoekt.”

hendrik mink

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Arnhem e.o.: Duurzaam Winkelen in Arnhem

Terre des Hommes Arnhem e.o. is een populaire kringloopwinkel gelegen aan de Hommelseweg 61-63 in Arnhem. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren trekt deze winkel regelmatig bezoekers die op zoek zijn naar unieke tweedehands vondsten. De openingstijden van Terre des Hommes Arnhem zijn als volgt: dinsdag tot en met donderdag van 10:00-17:00 uur, vrijdag en zaterdag van 12:00-16:00 uur.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Terre des Hommes Arnhem accepteert verschillende soorten goederen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Het hergebruiken van tweedehands items is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook nog eens verrassend voordelig zijn.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Terre des Hommes Arnhem is het belangrijk om aandachtig te kijken naar de staat van de spullen. Hoewel de meeste items zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, kan het voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Controleer dus altijd of de artikelen in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Mocht je vragen hebben, dan staat het vriendelijke personeel klaar om je te helpen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Terre des Hommes Arnhem werkt volgens het principe van circulaire economie. Dit betekent dat goederen die worden ingebracht zorgvuldig worden gesorteerd en gecontroleerd. De items die geschikt zijn voor verkoop, worden vervolgens in de winkel gepresenteerd. Met de opbrengst van de verkochte goederen ondersteunt Terre des Hommes Arnhem verschillende projecten die de levens van kinderen in nood verbeteren. Het doneren van goederen aan de kringloopwinkel draagt dus bij aan een goed doel.

Naast het bieden van diverse tweedehands items en het accepteren van goederen, biedt Terre des Hommes Arnhem ook aanvullende diensten en faciliteiten. Zo kun je bij deze kringloopwinkel terecht voor het innemen van goederen. Heb je spullen over die je niet langer gebruikt? Breng ze dan naar Terre des Hommes Arnhem en geef ze een tweede leven.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuws over Terre des Hommes Arnhem? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes Arnhem e.o. maakt deel uit van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de levensomstandigheden van kwetsbare kinderen. Ontdek meer over de missie van Terre des Hommes Nederland en ontdek andere Terre des Hommes filialen in Nederland via de website.

Ga naar Terre des Hommes Arnhem en laat je verrassen door het diverse aanbod van tweedehands items. Doe mee aan duurzaam winkelen en geef goederen een nieuw leven bij deze gezellige kringloopwinkel in Arnhem.

11 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes Arnhem e.o.”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes Arnhem e.o.. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes Arnhem e.o.. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik vind er elke week wel iets leuks. En komt ten goede van een belangrijke organisatie. Plus: er zijn genoeg spullen op de wereld. Waarom alles nieuw blijven maken en kopen :) Alle beetjes helpen

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Zou ze graag een hoger cijfer geven maar ik vind eerlijk gezegd dat je dit niet echt een kringloop kan noemen. Het is gewoon te klein. Er mochten geloof ik 4 mensen naar binnen. Als je in de buurt woont vast leuk om regelmatig even te kijken maar zou er niet extra heen rijden. Wel netjes verzorgd en schoon.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Heerlijk om hier even te snuffelen. Ik kijk regelmatig naar boeken voor volwassenen en kinderen. Maar je vindt hier ook cds, kleding, baby kleding, glaswerk, etc. Het aanbod varieert altijd en de etalage wordt altijd netjes afgewisseld. De winkel is erg uitnodigend. Zeker een aanrader om hier af en toe te kijken. En met jouw aankoop steun je tevens een goed doel!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Ik heb alleen naar boeken gekeken. Voor een kringloop weinig actuele boeken en relatief dure prijzen (gemiddeld 3 euro per boek).

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  De Betere 2de hands winkel…Goede doel,alles voor de (uitgebuite) kinderen.Goed personeel,lekker op je gemak neuzen tussen de boeken, al duurt het een uur eer je gevonden hebt wat je zoekt.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter