Kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa

Ontdek tweedehands schatten bij Stichting Woerden Helpt Oost-Europa – kringloopwinkel met kleding en boeken in Woerden, beoordeeld met 4 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-12:30
DonderdagGesloten
Vrijdag09:30-12:30
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik wil die stoere,sterke en enorm dappere mannen die vandaag mijn kast kwamen brengen echt even in het zonnetje zetten en nogmaals bedanken!! Het was een hoge trap…en we zaten af en toe knel..maar op hun hoge leeftijd deze prestaties leveren ik vind dat ” kei geweldig ” dus 5 sterren per stuk verdiend mannen!!”

S.B. Zwijnenburg

“Nette kringloopwinkel, veel oudere meubels, glaswerk en zilverwerk. Aan de wat duurdere kant maar de werknemers maken dat goed met service en gezelligheid. We hadden enkele items gekocht, er zaten geen stickertjes op maar de verkoper ronde het af naar een 10tje. Goeie service.”

Marcel den Dunnen

“Vriendelijke mensen. Mooie spullen en goed doel. Advies, rij ietsje door en parkeer achter het pand. Heb je veel meer ruimte en rijd lekkerder weg.”

Richard ‘Coin Salvation’

Meer reviews lezen…

Stichting Woerden Helpt Oost-Europa: Dé Kringloopwinkel in Woerden

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Woerden? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Deze gezellige winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten en is gevestigd aan de Leidsestraatweg 132, 3443 BZ Woerden. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is deze kringloopwinkel absoluut een bezoek waard.

Wat kun je brengen naar Stichting Woerden Helpt Oost-Europa?

Bij Stichting Woerden Helpt Oost-Europa kun je terecht met allerlei spullen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, boeken, en nog veel meer. De winkel is altijd op zoek naar nieuwe producten om het assortiment uit te breiden, dus je kunt met een gerust hart je overbodige spullen doneren en zo een steentje bijdragen aan het goede doel van deze stichting.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Woerden Helpt Oost-Europa?

Bij het bezoeken van deze kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Ten eerste is de winkel op maandag en dinsdag gesloten, dus houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek. Ook is het goed om te weten dat de openingstijden op woensdag en vrijdag van 09:30 tot 12:30 zijn, en op zaterdag van 10:00 tot 15:00. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats.

Hoe werkt Stichting Woerden Helpt Oost-Europa?

De werking van Stichting Woerden Helpt Oost-Europa is simpel: ze verzamelen tweedehands spullen en verkopen deze in hun kringloopwinkel. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om hulp te bieden aan projecten in Oost-Europa. Op deze manier draag je bij aan een goed doel en geef je tweedehands producten een nieuw leven.

Unieke programma’s, kortingen en overige diensten

Stichting Woerden Helpt Oost-Europa biedt naast de reguliere kringloopwinkel ook een aantal unieke programma’s en diensten. Zo organiseren ze regelmatig veilingen en speciale acties om extra geld in te zamelen voor hun projecten. Daarnaast bieden ze vaak interessante kortingen op bepaalde productcategorieën, zodat je nog meer kunt besparen tijdens het winkelen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Kortom, Stichting Woerden Helpt Oost-Europa is dé kringloopwinkel in Woerden waar je terecht kunt voor kleding, boeken en nog veel meer. Breng je overbodige spullen naar deze winkel, steun het goede doel en geef ze een tweede leven. Vergeet niet om te profiteren van speciale kortingsacties en houd hun Facebook-pagina in de gaten voor alle nieuwtjes. Kom langs bij Stichting Woerden Helpt Oost-Europa en ontdek wat ze te bieden hebben!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Woerden, kun je ook kijken op https://www.kringloop-info.nl/utrecht/woerden-utrecht/.

65 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa”

 1. ★★★★★

  Uitrit is ultra kwalitatief uitermate teleurstellend. Met aanhanger haal je de draai niet. Aanbod is wel ok. Winkel is ruim. Je kan er alleen niks uit halen

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke spullen en gezellige medewerkers. Niet de aller goedkoopste kringloop, maar het is voor een goed doel en het is een leuke winkel dus het waard

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ik wil die stoere,sterke en enorm dappere mannen die vandaag mijn kast kwamen brengen echt even in het zonnetje zetten en nogmaals bedanken!! Het was een hoge trap…en we zaten af en toe knel..maar op hun hoge leeftijd deze prestaties leveren ik vind dat kei geweldig dus 5 sterren per stuk verdiend mannen!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Vriendelijke mensen. Mooie spullen en goed doel. Advies, rij ietsje door en parkeer achter het pand. Heb je veel meer ruimte en rijd lekkerder weg.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Nette kringloopwinkel, veel oudere meubels, glaswerk en zilverwerk. Aan de wat duurdere kant maar de werknemers maken dat goed met service en gezelligheid. We hadden enkele items gekocht, er zaten geen stickertjes op maar de verkoper ronde het af naar een 10tje. Goeie service.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Kreeg vaak als ik voor de brug stond te wachten een melding of ik een oordeel wil geven over de winkel, terwijl ik niet eens binnen ben geweest.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Stichting Woerden Helpt Oost-Europa. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter