Ot en Sien Kringloop in Oudewater

Ontdek unieke meubels en vintage artikelen bij Ot en Sien Kringloop in Oudewater – uw duurzame winkelervaring wacht!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-15:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het is letterlijk en figuurlijk een hal, een ouderwetse kringloop zoals kringloop behoort te zijn! Geen vervelende stickers met prijzen op de artikelen, kortom gewoon vragen en je weet de prijs! En gezien het feit dat de eigenaar uiterst vriendelijk en behulpzaam is, is er altijd wel ruimte voor onderhandelen! Het is heerlijk rond snuffelen in de hal en er staat genoeg, je moet wel geluk hebben, aangezien de omloop snelheid van artikelen naar mijn idee vrij snel is, kortom soms heb je geluk en soms pech maar dat is toch de essentie van een kringloop bezoeken! Conclusie, een kringloop zoals een kringloop is en moet zijn!”

techno303808909

“Wat een zooi. Ik heb werkelijk nog nooit zoveel rommel bij elkaar gezien. De hele zolder staat vol en boeken liggen kriskras door elkaar op grote hopen op planken die ooit boekenplanken waren. Dat klinkt allemaal erg negatief, maar stiekem is het best leuk om er eens te snuffelen. Verkoopster is erg aardig en weet gelukkig wel aardig wat waar ligt.”

Lennard Esveld

“Ik ben net naar Nederland verhuisd en het nieuwe huis mist veel. En hier is zo’n vondst – een winkel. Wat is hier niet… De gehele keuken kan worden ingericht. Alles wordt met liefde geregeld. Alles is schoon, onderverdeeld per onderwerp. Attent personeel. Gewoon leuk! Ik zal zeker terugkeren!”

Elena Kanne

Meer reviews lezen…

Ot en Sien Kringloop: De Duurzame Winkel in Oudewater

Ben je op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Oudewater? Maak kennis met Ot en Sien Kringloop, gevestigd aan de Kastanjeweg 12. Deze winkel is op dinsdag, donderdag en zaterdag geopend. Ontdek de wereld van duurzaam winkelen en bekijk snel de openingsuren van deze kringloopwinkel in Oudewater.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Ot en Sien? Je kunt hen bereiken via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Bovendien hebben we een volledig overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Utrecht.

Ot en Sien heeft een ruim winkeloppervlak van ongeveer 1.000 m2. Deze kringloopwinkel is erg populair bij haar klanten en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren.

Wat kun je vinden bij Ot en Sien Kringloop?

Het assortiment van Ot en Sien is zeer divers en omvat onder andere meubels en vintage-artikelen. Bij Ot en Sien kun je uitstekende tweedehands spullen kopen die nog steeds in goede staat verkeren. Met de aankoop van tweedehands items draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld.

 • Meubels
 • Vintage-artikelen

Diensten en faciliteiten

Naast het winkelen voor geweldige tweedehands items biedt Ot en Sien ook verschillende diensten en faciliteiten aan haar klanten, waaronder:

 • Inname van goederen

Ot en Sien op social media

Mis geen enkel nieuwtje over Ot en Sien Kringloop! Volg deze kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates over duurzaam winkelen via hun social media kanalen.

Wil je graag duurzaam winkelen in Oudewater? Breng dan een bezoek aan Ot en Sien Kringloop aan de Kastanjeweg 12. Ontdek de schatten die deze geweldige kringloopwinkel te bieden heeft en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld.

28 gedachten over “Ot en Sien Kringloop in Oudewater”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met Ot en Sien . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vieze smerige bende deze kringloop… Mevrouw is ook nog eens apart vraag je wat wat kost zegt ze 1,50. Wil je vervolgens afrekenen zegt ze 7,50. Afrader !!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Hele leuke winkel met zeer veel heel oude spullen, om er te komen moet je wel eerst een steile trap opklimmen. Helaas zijn de openingstijden niet echt ruim.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Zeker leuk om een keertje langs geweest te zijn. Leuke kringloop met oude meubels die je in andere kringlopen niet snel tegen komt

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Ot en Sien . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Ot en Sien . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  I just moved to Holland and the new house is missing a lot. And here is such a find – a store. Whats missing here… The entire kitchen can be equipped. Everything is arranged with love. Everything is clean, divided by topic. Attentive staff. Just fun! Ill definitely be back!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Hele gave winkel! ontzettend vriendelijk personeel. Winkel is niet te groot, niet te klein en de prijzen zijn geweldig; echt heel goedkoop.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een hele grote kringloop winkel waar je echt even door heen moet lopen waar echt voor iedereen wat tussen zit de prijzen zijn redelijk en de verkoopster komt vriendelijk en aardig over ze is ook erg behulpzaam zeker nog een keer een bezoek waard

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Ot en Sien . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Ik ben hier gekomen alleeen omdat advertantie op internet dat hier is een gigantisch rommelmarkt maar het waar na dat is een vol grote kringloopwinkel en dat is een grote verschil. Dus A.U.B ….. niet maakt mensen in verkeerde denken.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Ot en Sien . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter