Kringloopwinkel Mont Fortis in Montfoort

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Mont Fortis – boeken, meubels, kleding en meer in Montfoort voor een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloopwinkel met veel assortiment voor echt schappelijke prijsjes! Goed georganiseerd.”

Esmee Kok

“Geweldig leuke spulletjes voor kleine prijzen 😉 …”

Jan Langerak

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Mont Fortis: Duurzame Schatten in Montfoort

Kringloopwinkel Mont Fortis, gevestigd aan de Keizerstraat 17 in het pittoreske Montfoort, is dé plek voor liefhebbers van tweedehands schatten. Als onderdeel van Hersteld Hervormde Gemeente Montfoort heeft deze kringloopwinkel een uitstekende reputatie opgebouwd. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, weet je dat je hier goed zit.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Mont Fortis?

Heb je spullen die je niet meer gebruikt en graag een tweede leven wilt geven? Bij Kringloopwinkel Mont Fortis kan je ze met een gerust hart achterlaten. Het is wel belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. Benieuwd naar wanneer je jouw gebruikte goederen kan inleveren? Bekijk hieronder de innametijden.

Wat valt er te ontdekken bij Kringloopwinkel Mont Fortis?

Het assortiment van Kringloopwinkel Mont Fortis is werkelijk divers en biedt voor ieder wat wils. Boekenwurmen kunnen hun hart ophalen aan de uitgebreide collectie boeken, terwijl klussers blij worden van het aanbod aan gereedschappen. Voor het inrichten van je huis of het vinden van unieke decoratieve items is er een ruime keuze aan huis- en inrichtingsspulletjes. Daarnaast vind je er huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloopwinkel Mont Fortis draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap.

Betaalgemak en unieke programma’s

Bij Kringloopwinkel Mont Fortis staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het is dan ook goed om te weten dat je hier gemakkelijk kunt betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel speciale programma’s aan, zoals kortingsacties en speciale dagen voor bepaalde doelgroepen. Een bezoek aan Kringloopwinkel Mont Fortis is dus niet alleen een duurzame keuze, maar ook een voordelige en gezellige ervaring.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Mont Fortis en andere kringloopwinkels in de regio van Montfoort? Neem dan een kijkje op Kringloop-info.nl. Daarnaast kan je ook de Facebook-groep Montfoort Feest en HK Zenderstreek op Twitter volgen voor meer nieuws en updates.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Mont Fortis en ontdek de schatten die hier op jou wachten. Met een winkelbezoek mogelijkheid en een rolstoelvriendelijke parking, is deze kringloopwinkel toegankelijk voor iedereen. Kom langs en laat je verrassen door de duurzame vondsten die hier te vinden zijn.

Laat hieronder een review achter