Kringloopwinkel Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst

Ontdek duurzame schatten in Grubbenvorst bij Winkel van Sinkel – vintage kleding, uniek meubilair en meer op woensdag/zaterdag!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Fijne kringloop met vriendelijke vrijwilligers. Maar wel verbeterpunten. Paskamers zijn slecht verlicht en een van de gordijnen van de paskamers is defect en sluit slecht. En weinig ruimte om te lopen. Verder is het echt een geweldige kringloop”

Linda V

“Was erg druk toen we hier vandaag aankwamen. We hebben zon 45 min. gewacht tot we naar binnen konden. Verder is het een verrassend leuke kringloopwinkel met een groot aanbod ondanks dat het pand niet al te groot is.”

Rianne Kalk

“Beste 2e hands winkel in de regio. Alles schoon. Scherpe prijzen. Helemaal gerund door vrijwilligers”

Hans Lemmen

Meer reviews lezen…

Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst: Duurzaam Winkelen in Limburg

Over Winkel van Sinkel Grubbenvorst

Winkel van Sinkel Grubbenvorst is een bekende kringloopwinkel gelegen in het pittoreske Grubbenvorst. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren is deze winkel een populaire bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De winkel is geopend op woensdag en zaterdag, dus plan je bezoek en maak je klaar voor een avontuur in de wereld van tweedehandsartikelen!

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Winkel van Sinkel Grubbenvorst kan je diverse tweedehands goederen inleveren. Heb je kleding die je niet meer draagt of meubels die je overbodig vindt? Breng ze naar deze kringloopwinkel! De winkel neemt graag je spullen in, zodat ze een nieuw leven kunnen krijgen bij iemand anders.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Wanneer je bij Winkel van Sinkel Grubbenvorst gaat winkelen, is het belangrijk om goed op te letten. Omdat het assortiment constant wisselt, is er altijd kans op leuke vondsten. Let vooral op bijzondere vintage kledingstukken, uniek meubilair en andere schatten die je nergens anders vindt. Wees er snel bij, want deze items zijn meestal snel verkocht!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Winkel van Sinkel Grubbenvorst werkt het principe van de kringloopwinkel als volgt. Mensen brengen hun tweedehands goederen naar de winkel, waarna het personeel bepaalt of de spullen geschikt zijn om te verkopen. Vervolgens worden de goederen netjes geordend en geprijsd, waarna ze in de winkel worden geplaatst voor verkoop. Door te winkelen bij deze kringloopwinkel draag je bij aan een duurzame samenleving, omdat je hergebruik stimuleert en minder bijdraagt aan de productie van nieuwe goederen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Winkel van Sinkel Grubbenvorst biedt verschillende programma’s en services voor haar klanten. Ze hebben een ovale winkelruimte die rolstoeltoegankelijk is, zodat iedereen gemakkelijk kan winkelen. Daarnaast is er een ruime parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers. Helaas is de koffiehoek momenteel gesloten, maar er zijn genoeg gezellige cafeetjes in Grubbenvorst waar je kunt genieten van een kopje koffie na het winkelen.

Voor de laatste updates en het laatste nieuws over Winkel van Sinkel Grubbenvorst kan je ze volgen op Facebook en Instagram. Hier blijf je op de hoogte van alle nieuwe items in de winkel en speciale kortingsacties.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Limburg? Bezoek dan de website van kringloop-info.nl voor een compleet overzicht van alle winkels in de provincie Limburg, inclusief Grubbenvorst.

Bereid je voor op een unieke winkelervaring en breng een bezoek aan Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst, waar duurzaam winkelen centraal staat.

25 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst”

 1. ★★★★★

  Fijne kringloop met vriendelijke vrijwilligers. Maar wel verbeterpunten. Paskamers zijn slecht verlicht en een van de gordijnen van de paskamers is defect en sluit slecht. En weinig ruimte om te lopen. Verder is het echt een geweldige kringloop

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Was erg druk toen we hier vandaag aankwamen. We hebben zon 45 min. gewacht tot we naar binnen konden. Verder is het een verrassend leuke kringloopwinkel met een groot aanbod ondanks dat het pand niet al te groot is.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Het was te druk en er werd absoluut geen afstand gehouden. Paden veel te smal om afstand te kunnen houden. Alles te veel en te vol. Geen fijn gevoel. Voor mij geen idee om nog eens te gaan.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Plezierige winkel, opbrengst naar een goed doel. Aardige Vrijwilligers. Geen overdreven prijzen. Wel slechte boeken selectie, als boeken liefhebber valt het op dat hier mijn soort boeken nooit ertussen staan. Ook Engelstalig ontbreekt volledig, alsof er een opkoper van te voren de krenten uit die pap haalt. Alleen populaire pulp is licht overdreven aanwezig. Klein minpuntje dus, verder al jaren een fijne niet commerciele tweedehands winkel.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Winkel van Sinkel Grubbenvorst. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter