Kringloopwinkel Stichting Vincentrum-Winkel

Ontdek duurzame vondsten bij Vincentrum-Winkel in Arnhem: boeken, meubels, kleding en meer. Beoordeling 4.0. Winkel verantwoord en betaalbaar!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:30
WoensdagGesloten
Donderdag13:30-16:30
Vrijdag13:30-16:30
Zaterdag10:00-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“geweldige 2 de hands winkel voor een goed doel. ga regelmatig met een volle tas spullen er heen om weg te brengen en kom ook vaak weer met een volle tas thuis.”

Joost Hogenboom

“de uren kloppen, en een geweldige kleine kringloopwinkel. gerund door super aardige dames en de prijzen zijn geweldig! ik vind altijd een verborgen juweeltje.”

Emily Peterson

“Best grote kringloopwinkel met leuke spullen voor zachte prijsjes! Personeel ook vriendelijk. Mooi dat de opbrengsten naar goede doelen gaan.”

Femke Hart

Meer reviews lezen…

Stichting Vincentrum-Winkel: De Duurzame Kringloopwinkel in Arnhem

Het Vincentrum is een populaire kringloopwinkel te vinden in Arnhem, genaamd Stichting Vincentrum-Winkel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is deze winkel geliefd onder de lokale gemeenschap. Het Vincentrum staat bekend om zijn brede assortiment aan tweedehands spullen en de focus op duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar Stichting Vincentrum-Winkel?

Bij Stichting Vincentrum-Winkel kan je een verscheidenheid aan spullen brengen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed of kleding hebt, deze kringloopwinkel neemt het graag in ontvangst. Het inleveren van tweedehands spullen bij Het Vincentrum draagt bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Stichting Vincentrum-Winkel?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. De reviews benadrukken dat de prijzen bij Het Vincentrum betaalbaar zijn, maar het is altijd verstandig om te controleren of de prijs in verhouding staat tot de kwaliteit van het product. Het personeel wordt ook vaak positief genoemd in de reviews, dus aarzel niet om vragen te stellen als je ergens niet zeker van bent.

Hoe werkt Stichting Vincentrum-Winkel?

Stichting Vincentrum-Winkel heeft aangepaste openingstijden. De winkel is open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op deze dagen ben je van harte welkom om het assortiment van Het Vincentrum te ontdekken.

Naast het geweldige assortiment biedt Het Vincentrum ook verschillende programma’s en diensten aan. Zo is de winkel rolstoelvriendelijk en beschikt het over een ruime parkeerplaats. Ook kan je betalen met betaalpassen en zelfs contactloos mobiel betalen.

Het Vincentrum biedt daarnaast unieke diensten aan, zoals een bezorgservice en een ophaalservice voor grote spullen. Kortom, zij doen er alles aan om het winkelen bij Het Vincentrum zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland, kan je de website bezoeken. Specifiek op zoek naar kringloopwinkels in Arnhem? Kijk dan snel naar het overzicht op Kringloopwinkels in Arnhem.

Bezoek Stichting Vincentrum-Winkel in Arnhem en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Kies voor duurzaam winkelen, koop tweedehands en draag je steentje bij aan een beter milieu.

38 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Vincentrum-Winkel”

 1. ★★★★☆

  Incompetent owners who did not indicate on the cards about a months vacation. Im not happy after walking through the whole city to find out that its closed!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  the hours are correct, and a great little thrift store. run by super nice ladies and the prices are great! i always find a hidden gem.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Stichting Vincentrum-Winkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Op de site stond dat ze geopend waren maar toen we er aan kwamen stond er dat ze op vakantie waren. Had ook wel op de site mogen staan

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nou vind ik het gezellige, rommelige ietwat volle maar ohzo leuke Vincentrum al een tijdje niet meer wat het was. Het is leeg en kaal. Maar de druppel is voor mij de ondankbaarheid van de stichting. Mijn moeder had laatst een doos vol prima goederen gebracht. Terwijl ze nog even stond te wachten op mijn zus, zag ze dat de hele doos zonder blikken of blozen de grijze afvalcontainer in ging. Op haar verzoek dat ze dan toch wel graag de theedoos terug wilde, was het botte antwoord dat dat niet ging omdat ze die net kapot geslagen had. Hoe kun je zo zijn als stichting. Verklaard wel waarom ik zo vaak leuke spullen uit die container haal en gratis mee kan nemen. Ze kijken niet eens. En wij brengen onze spullen voortaan naar 2Switch en t Goed.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Vincentrum-Winkel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Vincentrum-Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Small thrift store with limited opening hours, half of the store is clothing and the other half housewares. They accept both cash and debit. Proceeds go to charity.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Best grote kringloopwinkel met leuke spullen voor zachte prijsjes! Personeel ook vriendelijk. Mooi dat de opbrengsten naar goede doelen gaan.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Vincentrum-Winkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Vincentrum-Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  great 2nd hand shop for a good cause. I regularly go there with a full bag of things to drop off and often come home with a full bag.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter