Kringloop Velp – De 2e ronde

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Velp – De 2e Ronde voor boeken, meubels, kleding, apparaten. Open di-za. Geliefd in Gelderland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goed geholpen door deze mannen! Heldere communicatie en fijne afwikkeling!”

Piet Janssen

“Fijne winkel ,zeer leuke mensen ,ik kom er graag”

Margareth Gertsen

Meer reviews lezen…

Kringloop Velp – De 2e Ronde: Duurzaam Winkelen in Gelderland

Kringloopwinkel De 2e Ronde, gelegen in Velp, is een winkel vol verrassingen waar je kunt genieten van een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is dit een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands artikelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en biedt een breed scala aan producten, van boeken tot meubels, kleding tot huishoudelijke apparaten, en nog veel meer.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel De 2e Ronde?

Kringloopwinkel De 2e Ronde verwelkomt graag jouw tweedehands goederen! Heb je boeken die je niet langer leest, meubels die je kwijt wilt, of kleding die je niet meer draagt? Breng ze naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Door je spullen te doneren aan De 2e Ronde draag je bij aan duurzaamheid en vermindering van verspilling.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De 2e Ronde?

Als je op zoek bent naar verborgen schatten bij Kringloopwinkel De 2e Ronde, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Zorg ervoor dat je kleding en meubels grondig controleert op eventuele beschadigingen of mankementen voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het altijd een goed idee om de elektronische apparaten te testen voordat je ze koopt, zodat je zeker weet dat ze naar behoren werken. Neem de tijd om door de verschillende afdelingen te dwalen en vind unieke items tegen een fractie van de prijs.

Hoe werkt Kringloopwinkel De 2e Ronde?

Kringloopwinkel De 2e Ronde accepteert tweedehands goederen van particulieren. Je kunt je items naar de winkel brengen tijdens de openingstijden. De 2e Ronde biedt ook een handige ophaalservice als je grotere of zwaardere artikelen hebt die je niet kunt vervoeren. Daarnaast biedt de winkel woningontruimingsservice aan, waarbij ze je kunnen helpen bij het leeghalen van een huis of appartement.

Speciale programma’s, kortingen en services

Naast de reguliere diensten biedt Kringloopwinkel De 2e Ronde ook enkele unieke programma’s en services aan. Ze hebben een innamepunt waar je jouw tweedehands goederen kunt afgeven. Daarnaast hebben ze een parkeerplaats voor het gemak van hun klanten. Het team van De 2e Ronde staat altijd voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van de perfecte vintage schatten.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel De 2e Ronde kun je terecht op hun Facebook pagina. Wil je meer ontdekken over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland? Bezoek dan de Kringloopwinkels in Gelderland pagina.

Dus, kom langs bij Kringloop Velp – De 2e Ronde en geniet van een unieke winkelervaring waar je duurzaam kunt winkelen en verborgen schatten kunt ontdekken.

5 gedachten over “Kringloop Velp – De 2e ronde”

  1. ★★★★★

    Here too they just need to have 2-hand light bulbs from Philips Albert Hijn brand, a Hema brand 25 40 60 75, a 100 watt clear matt Softone Flame standard models candle tip candle, a bullet, a Praxis brand light bulbs are also good. It should not only be on the marketplace, but also thrift stores should have second-hand light bulbs. Greetings Dennis

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een top ervaring met de kringloopwinkel Velp – De 2e ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter