Kringloop In & Uit Velp

Ontdek duurzame schatten in Kringloop In & Uit Velp: boeken, meubels, kleding en meer. Shop bewust, woensdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Luxere kringloop dan de andere zaak in Velp. Hierdoor heb je meer kans op juweeltjes. De prijzen zijn op veel producten echter aan de wat hogere kant voor een kringloop. Zo was er een vintage vis hengel spel voor 12,50, vintage kwartet voor 4,50 en sigaren blikjes kosten 3,50. Parkeren in de directe omgeving is lastig, omdat je niet snel een vrije plek vindt.”

Wicked Sheila

“Behoorlijk dure kringloopwinkel. Er stond een schaal die gebroken en weer slordig gerepareerd was voor 22,50. Wat mij betreft niet heel realistisch. Verder niet heel groot, leuk als je al in de buurt bent. Ik zou er niet voor omrijden.”

Marlies Dinnissen

“Vriendelijk personeel. Pinnen mogelijk. Erg koud binnen. Paden smal. Veel glaswerk. Geen meubels en kleding.”

Heyjijdaar

Meer reviews lezen…

Kringloop In & Uit Velp: Duurzaam Winkelen in Velp

Kringloopwinkel In&Uit Velp is een geliefde kringloopwinkel in de pittoreske stad Velp, gelegen in de provincie Gelderland. Met zijn ruime assortiment aan tweedehands goederen en duurzame winkelervaring, is het een ware schatkamer voor koopjesjagers en liefhebbers van hergebruik. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, maar let op, op maandag en dinsdag blijven de deuren helaas gesloten.

Wat vind je bij Kringloop In & Uit Velp?

Bij Kringloopwinkel In&Uit Velp vind je een divers aanbod aan kwalitatieve tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloop In&Uit Velp is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere levensstijl.

Services en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Kringloopwinkel In&Uit Velp ook handige services en faciliteiten. Zo kun je hier goederen inleveren, waardoor je bijdraagt aan een circulaire economie en de levensduur van gebruikte producten verlengt. Daarnaast biedt de winkel ook woningontruiming aan, wat handig kan zijn bij verhuizingen of het leeghalen van een woning.

Kringloopwinkel In&Uit Velp op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel In&Uit Velp? Volg hen dan op Facebook en mis geen enkele update! Op hun social media kanalen delen ze regelmatig interessante informatie en nieuwe aanwinsten.

Ontdek meer Kringloop In&Uit

Kringloopwinkel In&Uit Velp maakt deel uit van de Kringloop In&Uit keten, die meerdere filialen heeft verspreid over Nederland. Wil je ook de andere vestigingen ontdekken? Neem dan een kijkje op de website en leer meer over de 2 filialen van Kringloop In&Uit in ons land.

Kortom, Kringloopwinkel In&Uit Velp is dé plek waar je moet zijn voor duurzaam winkelen in Velp. Met een gevarieerd aanbod aan tweedehands producten, handige services en een focus op hergebruik, is deze kringloopwinkel een waar paradijs voor iedereen die bewust en voordelig wil shoppen. Breng een bezoek aan Kringloop In&Uit Velp en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn.

23 gedachten over “Kringloop In & Uit Velp”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij In & Uit Velp. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  I am now completely fed up with shops that are closed, while it is stated here that they are supposed to be open. This cycle is apparently permanently closed on Tuesdays these days. I think it would be a bit of a hassle to update that online.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Does her name do justice. In and out again. Way too expensive for a thrift store. Tends more towards antique dealer. Has prices listed with reference to, for example, prices such as on Etsy or auctioned on Catawiki.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel In & Uit Velp. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel In & Uit Velp. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Behoorlijk dure kringloopwinkel. Er stond een schaal die gebroken en weer slordig gerepareerd was voor 22,50. Wat mij betreft niet heel realistisch. Verder niet heel groot, leuk als je al in de buurt bent. Ik zou er niet voor omrijden.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Om dit winkeltje te willen bezoeken zelfs op een doordeweekse dag. Gewoon geen fatsoenlijke parkeerplaats te vinden in dat volle Velp. Zorgelijk.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Luxere kringloop dan de andere zaak in Velp. Hierdoor heb je meer kans op juweeltjes. De prijzen zijn op veel producten echter aan de wat hogere kant voor een kringloop. Zo was er een vintage vis hengel spel voor 12,50, vintage kwartet voor 4,50 en sigaren blikjes kosten 3,50. Parkeren in de directe omgeving is lastig, omdat je niet snel een vrije plek vindt.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel In & Uit Velp. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  De locatie van de kringloop in Arnhem (schaapsdrift 79,6824 GR Arnhem) voldoet aan mijn verwachtingen en ik vermoed hun 2e locatie dus ook: Deze kringloop levert goede service en heeft goede prijzen, niet iets wat ik gewend ben bij andere kringloop winkels waar ik geweest ben. Ik ben zeer positief thuis gekomen en met een goed gevoel over deze winkel maar een review gaan schrijven. De kringloop heeft een zeer wisselend assortiment wat erg handig is want elke dag hebben ze weer wat nieuws je kan daarom meestal ook alles vinden wat je nodig hebt ze hebben een gereedschapen hoek en daar kan je bijna alles vinden wat je nodig hebt. electronica hebben ze ook en is meestal wel getest, als dat nog niet gebeurd is willen ze je er ook graag mee helpen. mattrassen verkopen ze ook maar dan voor de fabrieksprijs en helemaal nieuw ik ben zeer positief over deze kringloop daarom krijgt deze kringloop 5 sterren ze hebben ook nog een 2e locatie heb ik vernomen het adres daarvan is: Noorder Parallelweg 32, Velp

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter