Stichting Kringloop Hart Voor Noord

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Hart Voor Noord in Zwijndrecht: boeken, meubels, kleding en meer voor een bewuste leefstijl.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
Woensdag10:00-15:00
Donderdag10:00-12:00
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De leukste kringloop! Altijd gezellig en tijd voor een praatje. Klein maar overzichtelijk. Al heel wat leuke koopjes gehad. Nette winkel”

Pauline van den Blink

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Hart Voor Noord in Zwijndrecht: Een Duurzaam Winkelparadijs

Hart Voor Noord is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Zwijndrecht. Deze prachtige winkel is jouw ideale bestemming als je op zoek bent naar tweedehandsspullen en graag duurzaam wilt winkelen. Met ruime openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, biedt Hart Voor Noord een breed assortiment aan producten en unieke faciliteiten voor haar klanten.

Wat kun je bij Hart Voor Noord brengen?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt of wilt doneren, breng ze dan gerust naar Hart Voor Noord. Ze nemen graag diverse goederen in, zoals boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Door je spullen aan de kringloopwinkel te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Jouw donaties kunnen een nieuw leven krijgen en anderen helpen.

Waar moet je op letten bij Hart Voor Noord?

Bij Hart Voor Noord is altijd iets nieuws te ontdekken. Het assortiment verandert regelmatig, dus wees er snel bij als je een bijzonder item wilt bemachtigen. We raden je aan om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel en op de hoogte te blijven van hun sociale media-kanalen. Op Instagram delen ze regelmatig updates en speciale aanbiedingen.

Hoe werkt Hart Voor Noord?

Hart Voor Noord is niet zomaar een kringloopwinkel. Deze stichting heeft als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen en werkervaring op te laten doen. Door hun unieke programma kunnen ze een positieve impact hebben op het leven van deze mensen en hen helpen om hun vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien biedt Hart Voor Noord een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Speciale programma’s en kortingen

Naast het reguliere assortiment en de faciliteiten biedt Hart Voor Noord ook een aantal speciale programma’s en kortingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de inname service, waar je spullen kunt achterlaten die je niet meer nodig hebt. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke workshops en evenementen om je te inspireren en creativiteit te stimuleren.

Kom naar Hart Voor Noord

Als je in Zwijndrecht bent, moet je zeker even langsgaan bij Hart Voor Noord. Het enthousiaste team helpt je graag en staat klaar om je te verwelkomen in hun winkel aan de Burgemeester Jansenlaan 39. Neem een kijkje op hun Facebookpagina, Kringloop Hart Voor Noord, voor meer informatie en om op te hoogte te blijven van alle activiteiten en aanbiedingen.

Dus, waar wacht je nog op? Bezoek Hart Voor Noord en ontdek de schatten die ze voor jou hebben klaarstaan. Ga voor duurzaam winkelen en geef spullen een tweede kans!

6 gedachten over “Stichting Kringloop Hart Voor Noord”

 1. ★★★★★

  Tis ok winkel maar erg klein tis wel spullen maar waren veel ouderen daar koffie drinken en hadden weinig zin om te verkopen dus werd helaas allen kijken en niks kopen

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  De leukste kringloop! Altijd gezellig en tijd voor een praatje. Klein maar overzichtelijk. Al heel wat leuke koopjes gehad. Nette winkel

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Hart voor Noord. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Hart voor Noord. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Hart voor Noord. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter