Kringloopwinkel Snuffelschuur Alles Wisselt

Ontdek unieke vondsten bij Snuffelschuur Alles Wisselt – top beoordeelde kringloop met divers assortiment in Ooltgensplaat.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooi als je binnenkomt erg gezellig”

Joop De Waal

Meer reviews lezen…

Snuffelschuur Alles Wisselt: Dé Kringloopwinkel in Ooltgensplaat

Snuffelschuur Alles Wisselt is dé kringloopwinkel van de Gereformeerde Gemeente van Ooltgensplaat. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, staat deze kringloopwinkel bekend om zijn uitstekende service en gevarieerde assortiment. Gelegen aan de Van Weelstraat 1 in Ooltgensplaat, is Snuffelschuur Alles Wisselt gemakkelijk te bereiken en biedt het een rolstoelvriendelijke parking.

Wat kun je brengen naar Snuffelschuur Alles Wisselt?

Bij Snuffelschuur Alles Wisselt kun je terecht met een divers scala aan spullen. Van kleding tot curiosa, van boeken en verlichting tot vintage meubels en gereedschappen. Door te doneren aan deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzame oplossing, maar ook aan het goede doel van de Gereformeerde Gemeente van Ooltgensplaat.

Waar moet je op letten bij Snuffelschuur Alles Wisselt?

Bij het bezoeken van Snuffelschuur Alles Wisselt is het belangrijk om op zoek te gaan naar de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. De winkel staat bekend om zijn nette gebruikte spullen, variërend van curiosa tot antiek. Er is ook een ruime selectie van boeken, verlichting en klokken. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag, donderdag en zondag gesloten is. Op woensdag en vrijdag is Snuffelschuur Alles Wisselt geopend van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Hoe werkt Snuffelschuur Alles Wisselt?

Bij Snuffelschuur Alles Wisselt hebben ze diverse programma’s en services om het winkelen nog leuker te maken. Naast het brengen van goederen kun je ook gebruik maken van de gratis koffiehoek, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel ook een handige ophaalservice voor grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren.

Het aanbod van Snuffelschuur Alles Wisselt is veelzijdig en constant wisselend. Het assortiment omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, meubels, speelgoed, vintage en gereedschappen. Of je nu op zoek bent naar een uniek item of gewoon wilt rondsnuffelen, Snuffelschuur Alles Wisselt heeft voor ieder wat wils.

Voor een unieke en duurzame winkelervaring breng je een bezoek aan Snuffelschuur Alles Wisselt in Ooltgensplaat. Ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en draag tegelijkertijd bij aan het goede doel van de Gereformeerde Gemeente van Ooltgensplaat.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelschuur Alles Wisselt”

  1. ★★★★★

    Een top ervaring met de kringloopwinkel Snuffelschuur Alles Wisselt. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter