Schroeder Kringloop Kerketuinenweg in Den Haag

Ontdek duurzame vondsten bij Schroeder Kringloop in Den Haag – boeken, meubels, kleding en meer. Top beoordelingen, eco-vriendelijk winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Als cd verzamelaar kwam ik er in het verleden regelmatig, om te kijken of er tussen het ruime aanbod van cds wat van mijn interesse te vinden was.Mede door Corona bijna 2 jaar niet meer geweest. Vandaag voor het eerst na bijna 2 jaar weer langsgegaan.Inmiddels zijn de cds,dvd s en grammofoonplaten verhuisd naar de 1e etage. De indeling op de begane grond is ook veranderd en minder groot als voorheen,maar een stuk beter overzichtelijk. En groot aanbod van allerlei gebruikte,betaalbare spullen.Vandaag, 23-92022 weer langs gegaan, echter het enthousiasme van de persoon achter de kassa was niet om over naar huis te schrijven. Ongeinteresseerdheid ten top. Het kon er nog net van af wat ik moest afrekenen,daar is dan ook alles mee gezegd.ik weet,slechts een persoonlijke mening, maar toch…”

Raimond van Dokkum

“Een grote kringloop winkel die ook nog eens makkelijk bereikbaar is. Het assortiment is als de waan van de dag. De ene keer veel leuke dingen en de andere keer juist niet.”

Wilco Eckhardt

“Leuke 2de, 3de of 4de hands spullen. Ruime winkel en heel vriendelijk personeel, de prijzen kunnen wel aan de hoge kant zijn”

Hans Witkamp

Meer reviews lezen…

Schroeder Kringloop Kerketuinenweg: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Den Haag

Schroeder Kringloop Kerketuinenweg is een kringloopwinkel gevestigd in Den Haag. Gelegen aan de Kerketuinenweg 21, is deze winkel een must-visit voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is Schroeder Kringloop Kerketuinenweg absoluut een bezoekje waard!

Wat kan je bij Schroeder Kringloop Kerketuinenweg brengen?

Bij Schroeder Kringloop Kerketuinenweg kan je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en gereedschappen. Door jouw gebruikte spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Jouw oude spullen krijgen een nieuw leven en zorgen ervoor dat anderen plezier kunnen hebben van jouw gebruikte items.

Waar moet je op letten bij Schroeder Kringloop Kerketuinenweg?

Bij het bezoeken van Schroeder Kringloop Kerketuinenweg zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel rolstoeltoegankelijk is, zodat mensen met een beperking ook gemakkelijk kunnen winkelen. Daarnaast biedt de winkel een parkeerplaats voor bezoekers die met de auto komen. Zo kan je zonder zorgen genieten van jouw winkelervaring bij Schroeder Kringloop Kerketuinenweg.

Hoe werkt Schroeder Kringloop Kerketuinenweg?

Schroeder Kringloop Kerketuinenweg hanteert een eenvoudig en transparant systeem. Je kunt jouw spullen inleveren bij de winkel, waarna een team van medewerkers deze controleert en prijst. Vervolgens worden de spullen netjes gesorteerd en krijgen ze een plek in de winkel. Hierdoor kun je als bezoeker op je gemak rondsnuffelen en de mooiste schatten vinden. Bij Schroeder Kringloop Kerketuinenweg wordt duurzaam winkelen een avontuur!

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Schroeder Kringloop Kerketuinenweg biedt niet alleen een winkelervaring, maar ook diverse unieke programma’s en services. Zo heeft de winkel regelmatig interessante kortingen en acties. Hou daarom de Facebook-pagina van Schroeder Kringloop Kerketuinenweg in de gaten voor het laatste nieuws en updates.

Schroeder Kringloop Kerketuinenweg is onderdeel van Stichting Dr. Schroeder van der Kolk, met in totaal 6 filialen verspreid door Nederland. Ben je benieuwd naar de andere locaties van Stichting Dr. Schroeder van der Kolk? Kijk dan op onze website voor een overzicht van alle kringloopwinkels in Zuid-Holland, inclusief Schroeder Kringloop Kerketuinenweg.

Breng een bezoek aan Schroeder Kringloop Kerketuinenweg in Den Haag en ontdek zelf de verborgen schatten die hier te vinden zijn. Geniet van duurzaam winkelen terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.

97 gedachten over “Schroeder Kringloop Kerketuinenweg in Den Haag”

 1. ★★★★☆

  Een grote kringloop winkel die ook nog eens makkelijk bereikbaar is. Het assortiment is als de waan van de dag. De ene keer veel leuke dingen en de andere keer juist niet.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  I dont need this cycle anymore Items that are damaged and asking money for them are not recycled for me

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Schroeder Kerketuinenweg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Schroeder Kerketuinenweg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Geweldige kringloop, ruim assortiment, heel veel films, ik breng ook regelmatig spullen die ik niet meer gebruik maar wel nog bruikbaar zijn, krijg 10% kortings bon en vind ik heel veel leuke dingen die ik zelf ook kan oppimpen of als huisdecoratie kan gebruiken, super aardige medewerkers ook :)

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Schroeder Kerketuinenweg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Schroeder Kerketuinenweg. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Schroeder Kerketuinenweg. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Aardig wat keuze, maar heel onhandig dat ze niet meer bezorgen. Je kan dan als enige oplossing een extern bedrijf inschakelen, maar die vragen zoveel voor het bezorgen dat het bezorgen meer kost dan het product.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Schroeder Kerketuinenweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Schroeder Kerketuinenweg. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter