Kringloopwinkel Kees Talen in Den Haag

Ontdek Kees Talen – uw go-to kringloopwinkel voor unieke meubels, apparaten, kleding en antiek in Den Haag. Vind schatten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Bij het overlijden van mijn moeder heeft woningontruimen Kees Talen haar woning ontruimd en schoon opgelevert. Ook zijn enkele oude meubels overgenomen waar wij geen ruimte voor hadden. Ik en mijn zus zijn zeer tevreden over de prettige afhandeling.”

mariska hogerwerf

“Woning keurig ontruimt volgens afspraak. Mijnheer zit al jaren in het vak en was erg behulpzaam”

Ellen van Vleuten

“Aardige man, goed geholpen met de ontruiming van een oude inboedel”

Waterloos Drainage

Meer reviews lezen…

Kees Talen: De Thrift Store in Den Haag

Ben je op zoek naar een plek in Den Haag waar je je ongewenste spullen kunt brengen? Dan is Kees Talen de perfecte plek voor jou. Kees Talen is een inboedel- en kringloopwinkel die gespecialiseerd is in woningontruimingen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het ophalen van inboedel, het leegmaken van woningen en bedrijfspanden, en het bezemschoon opleveren van huizen. Met jarenlange ervaring en een betrouwbare reputatie, is Kees Talen de ideale keuze voor al je inboedelbehoeften.

Wat kun je brengen naar Kees Talen?

Bij Kees Talen kun je allerlei items brengen, van meubels en apparaten tot kleding en curiosa. Als je bijvoorbeeld je huis wilt opruimen of gaat verhuizen, kun je je overbodige spullen naar Kees Talen brengen. Ze zorgen ervoor dat de spullen een nieuw leven krijgen door ze te verkopen in hun winkel of online. Hiermee draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid, maar je kunt ook andere mensen blij maken met je spullen.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Kees Talen?

Bij een bezoek aan Kees Talen is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste moet je rekening houden met de openingstijden. Kees Talen is alleen geopend op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Als je op een ander moment wilt langskomen, kun je een afspraak maken. Verder is het handig om te weten dat Kees Talen niet alleen in hun fysieke winkel verkoopt, maar ook actief is op Marktplaats. Je kunt dus ook online naar hun aanbod kijken en iets leuks vinden.

Hoe werkt Kees Talen?

Het concept van Kees Talen is eenvoudig. Je kunt je spullen brengen naar hun winkel in Den Haag. Ze zullen de items beoordelen en beslissen of ze geschikt zijn voor verkoop. Als je spullen worden geaccepteerd, krijg je er een eerlijke prijs voor. Kees Talen zorgt ervoor dat de spullen een nieuw thuis vinden door ze in hun winkel te verkopen. Op deze manier worden hergebruik, recycling en duurzaamheid bevorderd.

Naast het verkopen van inboedel, biedt Kees Talen ook andere unieke programma’s en diensten aan, waaronder verkoop van antiek en curiosa, taxaties en inkoop. Ze hebben zelfs een blog waar je interessante artikelen kunt lezen over verschillende aspecten van inboedel en kringloopwinkels.

Of je nu op zoek bent naar een plek om je overbodige spullen naartoe te brengen, of gewoon op zoek bent naar tweedehands items, Kees Talen is dé plek in Den Haag. Breng een bezoek aan hun winkel, bekijk hun online aanbod of maak gebruik van hun handige diensten. Help mee aan een duurzame samenleving en geef je spullen een nieuw leven bij Kees Talen!

16 gedachten over “Kringloopwinkel Kees Talen in Den Haag”

 1. ★★★★☆

  Diep triest, kringloopwinkel die alleen uit is op vette winst. Geen vertrouwen in. Het liefst goed spul GRATIS willen ophalen (want hij geeft gewoon flink minder) en dit ombetaalbaar, voor een kringloopwinkel, verkopen. Verdient zijn geld letterlijk over de lijkem van mensen! Walgelijk.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Nooit mee in zee gaan, met deze hork van een vent erg onprofessioneel, keek als een ekster naar de spullen van mijn overleden moeder. Professioneel was hij zeker wel, namelijk met snel alles pakken en in het busje zetten. Goed opletten, want hij pakt als je niet oplet ook spullen waarvan je gezegd hebt dat het niet mee mag. Zorg echt dat je zoveel mogelijk particulier verkoopt, verdien je meer aan dan bij deze man! Al verkoop je maar een goede vaatwasser particulier, zelfs dat bedrag is hoger dan het totaal bedrag wat hij voor een woning met veel goede spullen, wil betalen. Snap best dat er verdient moet worden, maar zijn aanbod is echt onredelijk. Dus op zn website staat dat hij koopt voor een goed bedrag, dat is niet zo. Als je zelf 500, vraagt voor alles, wil hij met veel moeite maar 300 geven Snap ook dat ie het in zn winkel kwijt moet kunnen, maar hij neemt alleen mee waar ie handel in ziet voor zn curiosa & antiek winkel en verkoop op marktplaats. Dus hij zegt gerust oh deze kast niet en die wel. Er wordt echt dik verdient aan de spullen waarvan hij weet dat het goed verkocht wordt, zie de prijzen in zn winkel. Nergens kun je verder een review plaatsen, de 3 die ik heb kunnen vinden met 5 sterren en positief verhaaltje, daarvan denk ik dat die verzonnen zijn. Dus mensen zijn er goede spullen, ga niet met Kees Talen in zee, tenzij, je troep hebt en zelf het huis niet wil/kan ontruimen !

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik heb zelf een andere ervaring met Kees. Duidelijke afspraken hebben er voor gezorgd dat de ontruiming van mijn moeders woning vlot is verlopen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bij het overlijden van mijn moeder heeft woningontruimen Kees Talen haar woning ontruimd en schoon opgelevert. Ook zijn enkele oude meubels overgenomen waar wij geen ruimte voor hadden. Ik en mijn zus zijn zeer tevreden over de prettige afhandeling.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter