Samuel Kringloop Gytsjerk in Giekerk

Ontdek duurzaam shoppen bij Samuel Kringloop Gytsjerk: tweedehands boeken, kleding, en meer in Gytsjerk met gemakkelijke parkeergelegenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-16:30
DonderdagGesloten
Vrijdag13:30-16:30
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuk klein winkeltje. Vriendelijke medewerkers. Wordt een totaalprijs(je) gemaakt bij de kassa. Mooie pareltjes weten te scoren!”

Alida

“Leuke dorpskringloop. Vriendelijk personeel, gevarieerd aanbod, schappelijke prijzen. Beperkte openingstijden.”

Ben

Meer reviews lezen…

Samuel Kringloop Gytsjerk: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Gytsjerk

Wat kan je brengen naar Samuel Kringloop Gytsjerk?

Bij Samuel Kringloop Gytsjerk kan je tijdens de openingstijden tweedehands goederen doneren. Het is het beste om de spullen schoon en in goede staat af te leveren. De innametijden van de gebruikte goederen vind je hier. De winkel is gelegen aan de Rinia van Nautaweg 3-E in Gytsjerk, Friesland. De winkel bevindt zich achter de voormalige zuivelfabriek en er is voldoende parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Waar moet je op letten bij Samuel Kringloop Gytsjerk?

Bij Samuel Kringloop Gytsjerk vind je een breed scala aan tweedehands goederen. Het assortiment omvat boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig en geeft oude producten een nieuw leven. Of je nu op zoek bent naar een boek, een huishoudelijk apparaat of een uniek kledingstuk, de kans is groot dat je het bij Samuel Kringloop Gytsjerk kunt vinden.

Hoe werkt Samuel Kringloop Gytsjerk?

Samuel Kringloop Gytsjerk is een kringloopwinkel die tweedehands goederen verkoopt ten behoeve van de Stichting Kindertehuis Samuel. De opbrengst van de verkochte goederen komt ten goede aan dit goede doel. Naast de verkoop van tweedehands artikelen biedt Samuel Kringloop Gytsjerk ook andere diensten en faciliteiten aan. Zo kunnen goederen tijdens openingstijden worden ingeleverd en is er een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere verkoop van tweedehands goederen heeft Samuel Kringloop Gytsjerk ook unieke programma’s en kortingen. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale themadagen, waarbij bepaalde producten met korting worden aangeboden. Ook biedt Samuel Kringloop Gytsjerk in samenwerking met lokale partners workshops en lezingen aan, gericht op duurzaamheid en hergebruik. Volg Samuel Kringloop Gytsjerk op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, aanbiedingen en events.

Bezoek Samuel Kringloop Gytsjerk en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Waarom zou je alles nieuw kopen, als tweedehands ook een optie is? Kom langs en steun het goede doel terwijl je geniet van duurzaam winkelen in Gytsjerk!

3 gedachten over “Samuel Kringloop Gytsjerk in Giekerk”

  1. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Samuel Gytsjerk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter