Kringloopwinkel Rommelmarkt in Strijen

Ontdek duurzame koopjes bij Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen – boeken, meubels, speelgoed en meer voor vriendelijke prijzen elke vrijdagavond.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag18:00-20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goed ingedeeld, soort bij soort, een beetje los geld meenemen en je komt met leuke dingen thuis. En altijd wat lekkers te koop bij de bakker voor het goede doel. De kinderen vinden het een uitje en zijn niet weg te slaan bij de speelgoedafdeling. ;)”

Rita Roodenburg

“Uit christelijke motivatie opgezet waarmee het onderhoud van de monumentale kerk in Strijen wordt ondersteund, maar ook mensen in noodsituaties geholpen worden. Het is een ruime loods met een heel divers aanbod.”

Joachim van den Hoven

“Het is fijn dat je spullen die je niet meer gebruikt maar die nog prima meekunnen hier kunt brengen voor nog een tweede leven. En daarbij wordt het gerund door zeer gedreven vriendelijke vrijwilligers.”

Jan van Cappellen

Meer reviews lezen…

Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Strijen

Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen is een bekende kringloopwinkel in Strijen, waar je op vrijdagavond naar hartenlust kunt rondsnuffelen tussen allerlei tweedehands spullen. Deze winkel staat bekend om zijn brede assortiment en vriendelijke prijzen, wat veel positieve reviews van klanten oplevert.

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen kan je van alles meenemen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope tweedehands boek, een nieuwe inrichting voor je huis, een elektrisch apparaat, een stijlvol meubelstuk, muziek of speelgoed, je vindt het hier allemaal. Duurzaam tweedehands winkelen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen staat bekend om zijn vriendelijke prijzen, die regelmatig worden genoemd in reviews. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Daarnaast is Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel en de ruime parkeergelegenheid.

Hoe werkt Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen?

De kringloopwinkel Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen is op vrijdagavond geopend, maar je kunt je spullen gedurende de week ook al afleveren. Heb je grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem! Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen biedt ook een handige ophaalservice aan om je spullen op te halen. Zo kan je gemakkelijk van je overbodige spullen afkomen en deze een tweede leven geven.

Extra diensten en faciliteiten

Naast het winkelen en het inleveren van spullen, biedt Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen ook diverse andere diensten en faciliteiten aan. Zo kan je hier niet alleen je spullen kwijt, maar kan je ook gebruik maken van de ophaalservice. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de updates van Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen door ze te volgen op Facebook.

Kortom, Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen is dé plek in Strijen waar je terecht kunt voor duurzaam tweedehands winkelen. Met een breed assortiment, vriendelijke prijzen en diverse extra services, is deze kringloopwinkel een echte aanrader voor iedereen die graag op zoek gaat naar unieke en betaalbare tweedehands spullen. Bezoek Rommelmarkt Hervormde Gemeente Strijen en ontdek zelf alle schatten die deze winkel te bieden heeft!

60 gedachten over “Kringloopwinkel Rommelmarkt in Strijen”

 1. ★★★★★

  Gezellig sfeervol Leuke kerstspullen gescoord voor 2 euro tasje vol. En prachtige spiegel. Ook eindelijk Strijen mokken kunnen kopen. Super! Opnieuw erg blij

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Rommelmarkt. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Rommelmarkt. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Rommelmarkt. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Rommelmarkt. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Het is fijn dat je spullen die je niet meer gebruikt maar die nog prima meekunnen hier kunt brengen voor nog een tweede leven. En daarbij wordt het gerund door zeer gedreven vriendelijke vrijwilligers.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Rommelmarkt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  1x langs geweest voor een op een foto goed ogende vriezer Binnen in de loods de vriezer bekeken, hij was zo ranzig van binnen, de sla bladeren vd vorige eigenaar zaten er nog in En hij stond vol met condens water Een idee om datgene even een sopbeurtje te geven Voor mij geen 2e keer meer!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Rommelmarkt. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Rommelmarkt. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Gisteren voor het laatst geweest.. De prijzen reizen de pan uit. Samen met 2 vriendinnen geweest en elk van ons kreeg een andere prijs te horen voor dezelfde vaasje. Verkoop gaat al veelal via de facebook maar daar ook geen openbaare prijzen, dus waarschijnlijk krijgt ook iedereen een andere prijs. De sfeer is ook niet bepaald fijn, nie veel over van de christelijke liefde voor de medemens. Het is volop een poenklapper maar dan zonder een bonnetje. Nee, het voelt niet meer goed, helaas.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Rommelmarkt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Rommelmarkt. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  It can be a good choice for thrift or second-hand searching. Kringloop vya secondhand aramas nda guzel bir tercih olabilir

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter