Kringloopwinkel Kringloods in ‘s-Gravendeel

Ontdek duurzaam winkelen bij De Kringloods in ‘s-Gravendeel – vind unieke tweedehands schatten in boeken, meubels, mode en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-14:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-14:00
Vrijdag18:00-20:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Een hele leuke, nette, nette kringloopwinkel in ‘s-Gravendeel. Een tweedehandswinkel waar je bijna alles kunt vinden, van kleding tot keukengerei Vooral mooie, schone, degelijke, nette kringloods in s-Gravendeel. Een kringloods waar je bijna alles kunt vinden, van kleding tot keukengerei tweedehands winkel”

tavsiyeticaret ‘advies handel’

“Wat een leuke plek is dit. Met zorg ingerichte winkel met 2e hands en nieuwe vorig seizoen kleding en gebruiksvoorwerpen. Collectie staat nu in het teken van kerst. En wat het mooist is. De opbrengst van de artikelen gaat naar lokale goede doelen. Helemaal top toch.”

Nicole de Ruijsscher

“Wat een dynamisch geheel, leuke spullen en goed geprijsd! Zeer aardig en vriendelijk personeel. Alleen die kledingafdeling boven kan denk ik wel beter. Maar ja misschien moet het nog een beetje op gang komen….”

S. V.

Meer reviews lezen…

De Kringloods: De Duurzame Kringloopwinkel in ‘s-Gravendeel

Wil jij graag duurzaam winkelen en een steentje bijdragen aan een groenere wereld? Ontdek dan De Kringloods, dé kringloopwinkel gevestigd in ‘s-Gravendeel. Met een ruim aanbod aan tweedehands spullen en unieke programma’s en services, is De Kringloods dé plek waar je wilt zijn als liefhebber van duurzame winkels.

Wat kan je brengen naar De Kringloods?

Ben je aan het opruimen en wil je graag iets een tweede leven geven? Bij De Kringloods kan je verschillende goederen inleveren, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving waar hergebruik centraal staat.

Waar moet je op letten bij De Kringloods?

Bij De Kringloods is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de tweedehands spullen. Hoewel veel items in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om ze goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoekje te brengen aan De Kringloods, aangezien het assortiment voortdurend wisselt. Zo ontdek je telkens weer nieuwe schatten tussen de tweedehands artikelen.

Hoe werkt De Kringloods?

De Kringloods hanteert vaste openingstijden om jou te verwelkomen in de winkel. Op dinsdag en donderdag is de winkel geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Op vrijdag kan je van 18:00 tot 20:00 uur terecht en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat De Kringloods op maandag, woensdag en zondag gesloten is. Bij De Kringloods kan je betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s en services bij De Kringloods

De Kringloods biedt naast het reguliere aanbod ook verschillende unieke programma’s en services aan. Zo kan je bij De Kringloods terecht voor inname van goederen, waar je jouw spullen kunt doneren en een nieuwe bestemming kunt geven. Daarnaast is De Kringloods op Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Mis geen enkele update en volg De Kringloods op @kringloopwinkel_dekringloods!

Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, heeft De Kringloods een solide reputatie opgebouwd als kringloopwinkel in ‘s-Gravendeel. Ben je op zoek naar een duurzame en inspirerende winkelervaring? Kom dan langs bij De Kringloods en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

18 gedachten over “Kringloopwinkel Kringloods in ‘s-Gravendeel”

 1. ★★★★★

  A nice thrift store, it was while I was following other customers that I discovered that there is also an upper floor with clothing and toys. The staff are nice and helpful. Nice to come back again.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Kringloods. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ruim assortiment van nog zeer goede kwaliteit spullen voor leuke prijsjes! Daarnaast ook erg vriendelijke en behulpzame vrijwilligers :)

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  De twee eigenaressen plukken beste spullen eruit voor zichzelf, helaas is het meer een bedrijfje voor henzelf en hun kennisen dan voor mensen die het echt nodig hebben. Triest.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kringloods. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Went today and found very nice stuff and beautiful clothes. A nice asset for s-Gravendeel and the Hoeksche innkeeper. Also a cozy coffee corner.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Wat een dynamisch geheel, leuke spullen en goed geprijsd! Zeer aardig en vriendelijk personeel. Alleen die kledingafdeling boven kan denk ik wel beter. Maar ja misschien moet het nog een beetje op gang komen….

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  De speelgoed afdeling is een paradijs voor jonge kinderen! De vrijwilligers zijn heel aardig en behulpzaam! De spullen zijn zeer netjes geprijsd!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Kringloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  A very nice, clean, decent, tidy second-hand shop in s-Gravendeel. A second-hand shop where you can find everything from clothes to kitchenware Een hele mooie, schone, degelijke, nette kringloods in s-Gravendeel. Een kringloods waar je bijna alles kunt vinden, van kleding tot keukengerei tweedehands winkel

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  What a nice place this is. Carefully decorated store with 2nd hand and new last season clothing and utensils. Collection is now all about Christmas. And what is most beautiful. Proceeds from the items go to local charities. Absolutely great.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter