Pimpt kringlooprosmalen

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Pimpt Kringloop in Rosmalen – meubels, kleding, speelgoed, boeken. Bezoek op afspraak aan de Venstraat 43A.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Pimpt Kringloop Rosmalen: Dé Plek voor Tweedehands Schatten

Address: Venstraat 43A, 5241 CD Rosmalen\ Opening hours: Please make an appointment

Ben je op zoek naar een uniek stuk voor in huis, een vintage kledingstuk of misschien gewoon naar iets leuks om te knutselen? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Pimpt Kringloop Rosmalen. Deze sfeervolle tweedehandswinkel is gelegen in het pittoreske Rosmalen en biedt een ruime selectie aan mooie en betaalbare items.

Wat kun je brengen naar Pimpt Kringloop Rosmalen?

Bij Pimpt Kringloop Rosmalen kun je terecht met allerlei tweedehands artikelen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan meubels, kleding, speelgoed, boeken en nog veel meer. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je mee aan een duurzamere samenleving. Bovendien kun je zelf ruimte creëren in huis voor nieuwe vondsten bij Pimpt Kringloop Rosmalen.

Waar moet je op letten bij Pimpt Kringloop Rosmalen?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de meeste items bij Pimpt Kringloop Rosmalen van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om altijd even te controleren op eventuele beschadigingen of mankementen. Dit geldt met name voor elektronische apparatuur of andere specifieke items waarbij de werking belangrijk is. Daarnaast is het handig om te weten dat een afspraak bij Pimpt Kringloop Rosmalen verplicht is. Zo wordt ervoor gezorgd dat het aantal bezoekers beheersbaar blijft en iedereen met voldoende tijd en aandacht geholpen kan worden.

Hoe werkt Pimpt Kringloop Rosmalen?

Bij Pimpt Kringloop Rosmalen hebben ze diverse programma’s en services die het winkelen nog leuker maken. Zo kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief op de website en als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe items en leuke kortingen. Daarnaast kun je Pimpt Kringloop Rosmalen ook volgen op Facebook en Instagram, waar ze regelmatig updates delen en inspiratie bieden voor creatieve tweedehands combinaties.

Bij Pimpt Kringloop Rosmalen vinden ze het belangrijk om duurzaamheid en hergebruik te stimuleren. Daarom organiseren ze regelmatig evenementen waarbij je jouw oude spullen kunt upcyclen tot iets nieuws. Ook worden er leuke kortingsacties gehouden, waardoor je nog voordeliger kunt shoppen bij deze gezellige kringloopwinkel.

Dus, als je op zoek bent naar unieke tweedehands schatten, breng dan zeker een bezoek aan Pimpt Kringloop Rosmalen. Met hun uitgebreide assortiment, programma’s en kortingsacties, hebben ze voor ieder wat wils. Maak snel een afspraak en ontdek de verborgen parels van Rosmalen!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Rosmalen, kun je terecht op kringloop-info.nl.

Laat hieronder een review achter