O’Livia dagbesteding & kringloopwinkel

Ontdek duurzame vondsten bij O’Livia in Hurdegaryp – boeken, kleding, huisraad en meer te vinden in onze gezellige kringloop.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-11:30
Vrijdag09:30-11:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat en leuke kombinatie kringloop en dagbesteding de dames doen het met liefde hele leuke werksfeer en mooie winkel”

B. van der Veen

Meer reviews lezen…

O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding: Duurzaam Winkelen in Hurdegaryp

O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding is een bekende kringloopwinkel in Hurdegaryp, gelegen aan de Rijksstraatweg 82. Deze unieke winkel is geopend op donderdag en vrijdag. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is een bezoek aan deze kringloopwinkel zeker de moeite waard.

Wat kan je bij O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding brengen?

Bij O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding kan je verschillende soorten tweedehands spullen kwijt, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan duurzaamheid en help je tevens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding?

Bij het winkelen bij O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de winkel een gemiddelde beoordeling heeft van 5 sterren, is het belangrijk om producten zorgvuldig te inspecteren voordat je ze koopt. Het assortiment is gevarieerd en kan per bezoek verschillen. We raden je daarom aan om regelmatig een bezoek te brengen om nieuwe schatten te ontdekken.

Hoe werkt O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding?

O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding biedt niet alleen een plek om te winkelen, maar heeft ook een dagbestedingsprogramma voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De winkel accepteert bovendien donaties van tweedehands goederen, die vervolgens worden verkocht om het programma te ondersteunen. Dit alles gebeurt op een rolstoelvriendelijke locatie, met een rolstoelvriendelijke ingang en bijbehorende parkeergelegenheid.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod biedt O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding ook enkele unieke programma’s en diensten. Ze nemen bijvoorbeeld goederen in en bieden daarmee een gemakkelijke manier om van je gebruikte spullen af te komen. Ook kun je O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en evenementen.

Wil je duurzaam winkelen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap? Breng dan zeker een bezoek aan O’Livia Kringloopwinkel & Dagbesteding in Hurdegaryp. Je zult er ongetwijfeld iets bijzonders vinden en tevens bijdragen aan een betere wereld.

2 gedachten over “O’Livia dagbesteding & kringloopwinkel”

  1. ★★★★★

    Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel O’Livia dagbesteding & . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter