Kringloop Hurdegaryp

Ontdek tweedehands schatten in Kringloop Hurdegaryp – kleding, meubels, speelgoed en meer. Duurzaam winkelen in Hurdegaryp!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Kringloop Hurdegaryp: Dé Plek voor Tweedehands Schatten in Hurdegaryp

Ben je op zoek naar unieke tweedehands artikelen in Hurdegaryp? Breng dan een bezoekje aan Kringloop Hurdegaryp! Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Van Weerden Poelmanstraat 1, 9254 CS Hurdegaryp, is dé plek waar je kunt schatzoeken en tegelijkertijd bijdraagt aan recycling en hergebruik.

Wat kun je brengen naar Kringloop Hurdegaryp?

Bij Kringloop Hurdegaryp kun je allerlei tweedehands artikelen inleveren. Denk aan kleding, meubels, speelgoed, boeken, elektronica en nog veel meer. Zolang de ingebrachte spullen nog in goede staat zijn, kunnen ze een nieuw thuis vinden via de kringloopwinkel. Dus, als je thuis spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt, maar die nog wel een tweede leven verdienen, breng ze dan naar Kringloop Hurdegaryp!

Waar moet je op letten bij Kringloop Hurdegaryp?

Bij het struinen door de schappen en rekken van Kringloop Hurdegaryp is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Hoewel de kringloopwinkel haar best doet om kwalitatieve producten aan te bieden, is het verstandig om altijd kritisch te zijn. Controleer de staat van de tweedehands artikelen en test bij elektronica of alles nog naar behoren werkt. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je met de beste aankopen naar huis gaat.

Hoe werkt Kringloop Hurdegaryp?

Bij Kringloop Hurdegaryp kun je op je gemak rondsnuffelen in het uitgebreide assortiment. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: Gesloten

Echter, het is verstandig om onze website, Facebook en Twitter in de gaten te houden voor eventuele extra verkoopdagen, vakanties of bijzondere evenementen. Kringloop Hurdegaryp heeft ook speciale programma’s en kortingen voor studenten, senioren en andere doelgroepen.

Bij Kringloop Hurdegaryp wordt niet alleen winkelen gestimuleerd, maar ook milieubewustzijn. Door tweedehands artikelen te kopen, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van recycling. Dus, waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Kringloop Hurdegaryp en ontdek de verborgen schatten die op je wachten!

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken via deze link. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn, Facebook en Twitter.

1 gedachte over “Kringloop Hurdegaryp”

Laat hieronder een review achter