Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden voor boeken, decor en kleding, en steun lokale sociale projecten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-12:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De winkel is leuk, heeft smalle paden die lekker volgestouwd zijn met tweedehands spullen. Echt jammer dat jullie zo beperkte openingstijden hebben, ik zou graag wat vaker willen komen. De keer dat ik er was trof ik vriendelijke medewerkers aan. Parkeren kan voor de deur.”

David Vliegen

“Vriendelijke en beleefde medewerkers. Lage prijzen. Jammer dat het niet elke dag werkt. ik raad aan”

ihor lesyshyn

“Ik hou van dergelijke winkels , Er zijn interessante artikelen”

jacek Filipowicz

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel OIG-IHD: Duurzaam winkelen in IJmuiden

Welkom bij Kringloopwinkel OIG-IHD, gevestigd op Industriestraat 66 in IJmuiden. Deze kringloopwinkel is een bijzondere plek waar u niet alleen tweedehands spullen kunt kopen, maar ook een steentje bijdraagt aan het welzijn van gehandicapten en ouderen in de gemeente Velsen.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel OIG-IHD?

Bij Kringloopwinkel OIG-IHD kunt u uw bruikbare spullen een tweede leven geven. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichtingsitems en kleding. Door uw spullen te doneren, helpt u niet alleen het milieu door middel van hergebruik, maar steunt u ook het goede doel. De opbrengsten van de verkopen gaan namelijk naar activiteiten en evenementen voor gehandicapten en ouderen in de gemeente Velsen.

Waar moet u op letten bij Kringloopwinkel OIG-IHD?

Bij het rondneuzen in Kringloopwinkel OIG-IHD is het altijd goed om op te letten op de kwaliteit van de producten. Hoewel alle items zorgvuldig worden gesorteerd voordat ze worden gepresenteerd in de winkel, kan het voorkomen dat er een klein defect is. Neem de tijd om de items die u wilt kopen grondig te bekijken. Het is vaak mogelijk om een koopje te vinden, maar zorg ervoor dat het item nog steeds functioneel en van goede kwaliteit is.

Hoe werkt Kringloopwinkel OIG-IHD?

Kringloopwinkel OIG-IHD is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd door donaties van particulieren en bedrijven. U kunt op de aangegeven openingsuren terecht in de winkel om op zoek te gaan naar unieke items. De winkel is gevestigd aan de Industriestraat 66 in IJmuiden. Houd er rekening mee dat de winkel op bepaalde dagen gesloten is, zoals te vinden op de website

Kringloopwinkel OIG-IHD biedt ook een unieke service aan. Ze verzorgen het vervoer voor gehandicapten en ouderen in de gemeente Velsen. Dit zorgt ervoor dat deze kwetsbare groepen gemakkelijk naar de benodigde activiteiten en evenementen kunnen gaan.

Kom naar Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden

Duurzaam winkelen en het goede doel steunen, dat kan bij Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden. Ontdek een uniek assortiment aan boeken, huis- en inrichtingsitems en kleding. We bevinden ons op Industriestraat 66 in IJmuiden. Kom langs en draag bij aan een betere wereld. Voor meer informatie over Kringloopwinkel OIG-IHD en de openingstijden, bezoek onze website.

8 gedachten over “Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden”

 1. ★★★★★

  De winkel is leuk, heeft smalle paden die lekker volgestouwd zijn met tweedehands spullen. Echt jammer dat jullie zo beperkte openingstijden hebben, ik zou graag wat vaker willen komen. De keer dat ik er was trof ik vriendelijke medewerkers aan. Parkeren kan voor de deur.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel OIG-IHD. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel OIG-IHD. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter