Kringloopwinkel Noppes Purmerend

Ontdek duurzaam shoppen bij Noppes Purmerend: kringloopvondsten voor huis, mode en meer. Bezoek ons zeven dagen per week!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke winkel erg groot πŸ€— Ook een hele gezellige uitziend mini restaurantje om te zitten met hele schappelijk prijzen voor het eten. Niks kunnen kopen i.v.m medische discriminatie !!!!! Drinken was wel weer wat prijzig. Blikje frisdrank 1,75 Koop ik liever een blikje pepsi in de supermarkt in de aanbieding voor 0,33 cent. Thee 1,50 Als ik van thuis een termos beker en zakje mee neem slechts 0,10 cent of zelfs nog minder. Ik besteed liever i.p.v woekerprijzen voor drinken, het geld aan spullen die ze in de kringloop zelf verkopen dan heb ik meer waar voor me geld πŸ€— Ook veel kleding Maar helaas voor merk kleding vragen ze de hoofdprijs. Dan ga ik liever naar een sample sale of outlet πŸ™‚”

Liefklein Babytijgertje

“Grote kringloopzaak met heel veel leuke voorwerpen, gebruikt, en nieuw, ideaal om voor hergebruik, personeel is aardig en willen je ook helpen als het kan, superleuk om te neuzen, erg groot binnen en echt van alles te koop, kasten, kleding, bankstellen, lampen, boeken, wekkers, eettafels, gereedschap, schilderijen, matrassen i.z.g.st. en nog zoveel meerπŸ˜ƒ. Deze kringloopzaak krijgt van mij een dikke vette 10, oftewel 5 sterren. Let wel even op, als je iets koopt dan kun je deze bijna nooit ruilen, mits er ergens garantie voor word gegeven en deze evt. Een defect heeft, maar alles word getest en gecontroleerd.”

Nadim A

“Ik kan hier regelmatig slagen voor materialen om creatief mee aan de slag te gaan, zowel voor mijn kinderen als voor mij. Vandaag weer een leuke outfit voor een festival, inclusief accessoires en materialen voor andere outfits: nog geen 18 euro! Als jullie zorgen dat alle artikelen duidelijk geprijsd zijn en we niet hoeven te raden naar de prijs, krijgen jullie de vijfde ster er ook bij.”

Mireille Frerejean-Uileman

Meer reviews lezen…

Noppes Purmerend: Een Duurzaam Avontuur in Purmerend

Noppes Purmerend is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Purmerend, een stad in de provincie Noord-Holland. Deze winkel is elke dag van de week geopend, van maandag tot en met zondag. Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring, dan is Noppes Purmerend de plek voor jou. De openingstijden van deze kringloopwinkel zijn hieronder te vinden.

Wil je contact opnemen met Noppes Purmerend? Dan kun je dat doen via het telefoonnummer of e-mailadres dat hieronder vermeld staat. Als je nieuwsgierig bent naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland, dan hebben we een compleet overzicht van alle winkels in de provincie Noord-Holland.

Wat kun je bij Noppes Purmerend vinden?

Het assortiment van Noppes Purmerend is zeer divers. Je kunt hier terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam!

Bij Noppes Purmerend kun je ook terecht voor de volgende diensten en faciliteiten:

 • Bereikbaarheid per openbaar vervoer
 • Bezorgservice
 • Inname van goederen
 • Koffiehoek
 • Ophaalservice
 • Parkeergelegenheid

Noppes Purmerend op social media

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes van Noppes Purmerend? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook via de Facebook-pagina. Zo mis je niets en blijf je op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via social media.

Ontdek Meer Noppes Kringloopwinkels

Noppes Purmerend is onderdeel van Noppes Kringloopwinkel, een bekende keten met 14 filialen verspreid over Nederland. Als je benieuwd bent naar de andere locaties van Noppes Kringloopwinkel in Nederland, kun je hier terecht voor meer informatie.

Kortom, Noppes Purmerend is dΓ© plek waar je moet zijn voor duurzaam winkelen in Purmerend. Kom langs, ontdek het diverse assortiment en geniet van de vele services die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Maak een verschil voor het milieu en geef tweedehands spullen een nieuw leven bij Noppes Purmerend!

Let op: Wegens de huidige situatie met COVID-19 kunnen er mogelijk aangepaste openingstijden en maatregelen gelden. Neem voor je bezoek altijd even contact op met de winkel.

438 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Purmerend”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Hun behandeling van klanten is respectloos en hun manier van doen is niet goed Ik adviseer het management om medewerkers te leren klanten te respecteren

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Spullen zijn soms stuk of niet kompleet. Het is een rommelige bende op de bovenverdieping. Koffie is niet te drinken. Jammer.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische ervaring met Noppes Purmerend. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Vroeger was het leuk winkelen met leuke en schappenlijke prijsjes. Ze krijgen alles voor niks en vragen er de hoofdprijs voor, soms nog duurder als nieuw in de winkel. Personeel haalt er de pareltjes uit. Wisseling van eigenaren heeft niet veel goeds gedaan. Ja wel voor hun eigen portomonee, maar niet voor de klanten. Kleding is ook niet altijd van de beste tijd, soms vlekken of haakjes of scheuren. Speelgoed en spelletjes zijn vaak niet compleet. bracht hier altijd mijn spullentjes erna toe. Maar nu niet meer. Ik breng het naar een andere organisatie voor de minder bedeelde mensen waar ze het gratis kunnen ophalen. Dan komt komt het zeker goed terecht. Anders zou ik het naar de milieustraat brengen ipv noppes kas te spekken. Jammer Noppes is Noppes niet meer. .

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Lots of really cool and also lots of really useful stuff. Friendly staff. Shopping at thrift stores is good for the planet and for everyone on it. Going green is about reusing, repurposing, repairing and avoiding buying new whenever possible.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Belachelijk duur voor spullen die jullie gratis ontvangen! Hele oude wasmachines worden voor 500,- weggedaan, vol met schimmel.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  If you want to buy anything, Im saying anything, come check here first before you check on your phone. I regularly come here and find cool stuff for my house. I like the place

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Schandalig! Heel veel spullen kado gedaan wat voor aanzienlijk hoge bedragen wordt verkocht. Zelf daar ook wat gekocht en moest ik nog betalen voor het toilet, echt niet normaal! Het personeel wat minder labiel is, wordt zwaar uitgebuit. Gooi mijn spullen nog liever weg dan dat ik nog iets kado geef.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Good vibes, nice staff, a lot of product categories (clothes, books, bikes, household machines, furniture, kitchen items, toys, even camera accessories…) Good for the environment, too! :)

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  I am a regular, went there a few times a week for a few months now. Today the ladies working at first floor asked me to open my jacket to see if I stole anything. Because I had my phone and headphones looking voluminous. This was my last day there. Advice to staff: look for your regular customers and not for pockets. Embarrassing.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Winkel word steeds duurder, onbetaalbaar eigenlijk. Wc moet je nu zelfs voor betalen. Erg jammer. Ik ging er altijd graag heen maar dat kan nu bijna niet meer.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Ook hier de laatste keer dat ik er geweest ben. Absurde prijsstellingen voor versleten / kapotte spullen en de sfeer is ver te zoeken. Ik ging op de 1e etage even op een tuinstoel zitten om iets op te zoeken (ik ben rugpatient, maar dat terzijde) Er kwam direct een medewerker naar me toe, die op vermanende toon riep, dat ik niet op de stoel mocht zitten en dat daar de kantine voor bestemd is. Met alle respect, maar loopt er op de begane grond tussen de meubels ook zo iemand rond om mensen een zitverbod op te leggen? Ik durf te zweren dat wanneer ik van middelbare leeftijd was geweest, ik niet zou zijn aangesproken. Als ik nog een tip mag geven; Beter wordt er opgetreden tegen schijnheilig volk wat proletarisch komt winkelen en eerst alles overhoop trekt in de winkel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter