Kringloopwinkel Noggus & Noggus Staphorst

Ontdek duurzame schatten bij Noggus & Noggus Staphorst. Koop of doneer tweedehands items zoals boeken, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Als kringloop groupie, kom ik graag bij Noggus & Noggus te Staphorst. De ene keer heb je meer geluk dan de andere maar er is altijd wel iets van mijn gading bij, ergens in deze ruim opgezette kringloopwinkel. Koffie met iets lekkers en men doet niet moeilijk wanneer je gebruik wilt maken van het toilet.”

Hans Rol

“Mooie kringloop met mooie spullen, sommige prijzen zijn wel aan de hoge kant, daar waar andere prijzen weer aan de lage kant zijn. Misschien dat hier iets aan gedaan kan worden, zodat de prijzen meer in balans zijn? Verder komen wij hier graag!”

Alwin Sitton

“Leuke gezellige shop. Redelijk veel spullen. Goede standaard prijzen. Jammer dat goed en bruikbaar spul in de afval containers gaan. Dan zouden er zeker meer mensen meer kopen. Je gooit zo omzet geld weg. Jammer.”

Matthieu Bos

Meer reviews lezen…

Nógus & Nógus Staphorst: Een Duurzame Schat in Staphorst

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel in Staphorst?

Bij Nógus & Nógus Staphorst kan je van alles brengen. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, ze zijn altijd blij met je tweedehands goederen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig voor je portemonnee. Dus waarom zou je het niet proberen? Kom langs bij Noggus & Noggus Staphorst en geef je spullen een nieuw leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Nógus & Nógus Staphorst?

Bij Nógus & Nógus Staphorst vind je een breed scala aan tweedehands artikelen. Het assortiment omvat boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is altijd slim om goed te letten op de staat van de artikelen die je wilt kopen. Controleer bijvoorbeeld of elektronica nog werkt en of meubels geen beschadigingen hebben. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Nógus & Nógus Staphorst?

Bij Nógus & Nógus Staphorst kan je tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen. Je vindt de winkel op het industrieterrein aan de JC Van Andelweg 7 in Staphorst. Met rolstoel of kinderwagen? Geen probleem, de winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang en parking. Betalen kan gemakkelijk met PIN. Heb je zelf geen vervoer? Nógus & Nógus Staphorst biedt ook een ophaalservice aan voor grote spullen.

Extra Services en Korting

Nógus & Nógus Staphorst biedt een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen voor extra korting op je aankopen. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale acties, waarbij je bijvoorbeeld 50% korting krijgt op meubels of kleding. Zo wordt duurzaam winkelen nog voordeliger!

Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, wordt Nógus & Nógus Staphorst geprezen om hun betaalbare prijzen, vriendelijke personeel en ruime assortiment. Neem een kijkje op hun Instagram en volg ze op sociale media voor het laatste nieuws en updates.

Nógus & Nógus Staphorst is onderdeel van de Nógus & Nógus keten, met in totaal vijf filialen in Nederland. Wil je meer weten over de kringloopwinkels in Staphorst en omgeving, bekijk dan de locatiepagina van Staphorst op onze website.

Kom langs bij Nógus & Nógus Staphorst en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Duurzaamheid, betaalbaarheid en een vriendelijke sfeer staan hier centraal. Kringloop + Staphorst betekent Nógus & Nógus Staphorst!

88 gedachten over “Kringloopwinkel Noggus & Noggus Staphorst”

 1. ★★★★★

  I do not recommend. Electrical and electronic equipment is only checked initially for electricity. It is often damaged. If you want your money back, you wont get it. They hand over a torn banknote and do not want to replace it, or they stick it together with tape.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Als kringloop groupie, kom ik graag bij Noggus & Noggus te Staphorst. De ene keer heb je meer geluk dan de andere maar er is altijd wel iets van mijn gading bij, ergens in deze ruim opgezette kringloopwinkel. Koffie met iets lekkers en men doet niet moeilijk wanneer je gebruik wilt maken van het toilet.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Noggus & Noggus Staphorst. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij Noggus & Noggus Staphorst. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Wij vonden het een ietsie tegen vallen, beetje rommelig achterin. Is wel een mooi ruim pand maar de boeken mogen wel iets ruimer opgesteld worden. Je staat elkaar daar al snel in de weg

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Noggus & Noggus Staphorst. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Voor een kringloop vind ik echt de prijzen veel te hoog. In andere kringloopwinkels koop je een oude bloempot voor 0,50 hier voor 2,- Onvoorstelbaar dat ze dat wat gratis binnen komt voor deze bedragen weg doen. Een oude puzzel 109 stukjes 2,- minimaal 30 jaar oud! Bij de Kruidvat heb je ze voor dezelfde prijs en dan nieuw! De winkel zag er wel netjes en overzichtelijk uit

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Noggus & Noggus Staphorst. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij Noggus & Noggus Staphorst. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Mooie kringloop met mooie spullen, sommige prijzen zijn wel aan de hoge kant, daar waar andere prijzen weer aan de lage kant zijn. Misschien dat hier iets aan gedaan kan worden, zodat de prijzen meer in balans zijn? Verder komen wij hier graag!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter