Kringloopwinkel Mamamini Noorderplantsoen

Ontdek tweedehands schatten in Groningen bij Mamamini Noorderplantsoen – boeken, meubels, kleding en meer in een duurzame kringloopomgeving.

Adres & contact

 • kringloop Mamamini Noorderplantsoen
  Noorderbinnensingel 100, 9712 XJ Groningen
 • Telefoonnummer: 050 313 2200
 • Website: mamamini.nl

Openingstijden

Maandag12:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een geweldige plek om te winkelen, vooral als je een klein budget hebt of gewoon wilt sparen in het algemeen. De outlet is redelijk georganiseerd en het personeel is erg vriendelijk. Als je geluk hebt, kun je nauwelijks gebruikte meubels kopen, soms zelfs wat mooi antiek dat behoorlijk esthetisch is en ook voor een betaalbare prijs.”

Kenisha Pinto

“Prima plek om boeken en Coca Cola glazen te scoren. Toen mijn zoon klein was ook veel spellen en speelgoed gekocht. Elke week loop ik wel even langs in mijn pauze. Alleen de kano die er nu ligt… Hij is inmiddels afgeprijsd, maar er staat écht een nulletje op de verkeerde plaats, helaas.”

T.A. Bletten

“Hier ben ik al een paar keer geweest met Fokko Kramer, omdat hij liever geen geld uitgeeft aan in zijn ogen dure dingen. Hij geeft zijn geld liever uit aan roken, zo’n 4 a 5 pakjes per dag. Hier bij Mamamini werken veel vrijwillers die altijd vriendelijk zijn.”

Tjerk Bos

Meer reviews lezen…

Mamamini Noorderplantsoen: De Duurzame Kringloopwinkel in Groningen

Mamamini Noorderplantsoen is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Groningen. Deze winkel biedt een scala aan tweedehands artikelen en is open van maandag tot en met zaterdag. Benieuwd naar wat je allemaal kunt vinden bij Mamamini Noorderplantsoen en hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Mamamini Noorderplantsoen kun je verschillende items naar de kringloopwinkel brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Door spullen een tweede leven te geven, draag je actief bij aan duurzaam winkelen en een circulaire economie. Jouw donaties zijn van harte welkom bij Mamamini Noorderplantsoen!

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel bezoekers van Mamamini Noorderplantsoen prijzen de winkel vanwege de betaalbaarheid van de artikelen. Daarnaast is het aanbod aan meubilair zeer geliefd en is er zelfs de mogelijkheid om meubels te huren. Houd er rekening mee dat het assortiment continu verandert, dus neem regelmatig een kijkje om de leukste koopjes te scoren!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Mamamini Noorderplantsoen kun je eenvoudig en duurzaam winkelen. De winkel neemt graag goederen in, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen. Ook biedt de winkel diverse faciliteiten, zoals een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Daarnaast accepteert Mamamini Noorderplantsoen verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Zo kun je gemakkelijk je aankopen afrekenen.

Unieke programma’s, kortingen en services

Mamamini Noorderplantsoen staat bekend om haar unieke programma’s en services. Zo is er een innamepunt voor goederen, waar je spullen kunt doneren. Daarnaast heeft Mamamini Noorderplantsoen een gemiddelde rating van 3.9/5 sterren, wat aangeeft dat de klanten tevreden zijn over de winkel. Bovendien kun je Mamamini Noorderplantsoen volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.

Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring in Groningen? Breng dan een bezoek aan Mamamini Noorderplantsoen en ontdek de verrassende schatten die je er kunt vinden. Doe mee aan de circulaire economie en laat je verrassen door het diverse assortiment van deze kringloopwinkel!

Voor meer informatie over Mamamini Noorderplantsoen en andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen, kun je een kijkje nemen op de kringloopwinkelpagina van Groningen.

156 gedachten over “Kringloopwinkel Mamamini Noorderplantsoen”

 1. ★★★☆☆

  Gezellig, leuk om speelgoed en boeken te kopen, zo goedkoop dat ik moet oppassen dat ik niet 2x zoveel koop, al het kassapersoneel is fan van mijn kleinzoontjes.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Hier vind je helaas geen mooie dingen, ook niet bepaald dingen waar de mensen in de minima iets aan hebben. En daarbij staat er in de winkel ook bijna niets. Waarom? omdat ze al hun betere spullen in hun webshop verkopen voor giga bedragen! Tevens hebben ze ook een Discogs verkoop pagina waar ze hun media op verkopen. Vraag me af of deze opbrengsten ook jaarlijks naar het goede doel gaan?

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  4 Verkopers achter de kassa, terwijl er niks te doen is. Uit verveling gaat ze met elkaar praten, lachen en schreeuwen. Als je iets koopt, laten ze aan elkaar zien wat je koopt. Hoe kun je met hun gedrag kringloop Mamamini serieus nemen.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Mamamini Noorderplantsoen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  They did not pick up the things we agreed for, because there was some dust on the mattress and a couple of stains on the couch. Beware of that. If your items are not in perfect condition, they will not take it. Also, forget about giving them sth that was not mentioned when filing a request on the website.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Even aangeven online tot hoe laat je open bent is praktisch geen moeite maar blijkbaar wel voor de Mama Mini. Aangepaste openingstijden en nu met twee volle tassen op de fiets weer terug. Dat gaat allemaal de prullenbak nu in. Slordig

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  A great place to shop at especially if youre on a budget or just want to save up in general. The outlet is fairly organised and the staff there are very friendly. If youre lucky you can manage to purchase barely used furniture, sometimes even some nice antiques that are quite aesthetic and for an affordable price too.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij Mamamini Noorderplantsoen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Very expensive for a second hand store, found shirts that were on sale in H&M for 3 in Mamamini for 11. Furniture not very good quality and way too expensive. A pitty because 15 years ago this wasn t the case..

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Mooie mok gekocht van big brother, deed me denken aan waarom je de overheid niet kan vertrouwen. Overheid more like rover heid, am I right?? Or not? You decide.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Mamamini Noorderplantsoen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij Mamamini Noorderplantsoen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Mamamini Noorderplantsoen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Mamamini Noorderplantsoen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter