Kringloopwinkel Mamamini Damsterdiep

Ontdek duurzaam winkelen bij Mamamini Damsterdiep, Groningen – tweedehands schatten in boeken, meubels, kleding en meer. Eco-vriendelijk en betaalbaar.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-14:00
Woensdag10:00-14:00
Donderdag10:00-14:00
Vrijdag10:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Altijd leuke winkel en gezellig personeel. Veel meer vrouwen dan mannenkleding. Ik kom er altijd met veel kleren vandaan, maar mijn broer helaas niet. Maar daar hebben meer kringlopen last van denk ik. Ze zijn vandaag helaas twee beveiligingdingetjes uit mijn kleding vergeten te halen. Nu moet ik morgen weer terug, wat niet zo fijn is. Nog nooit eerder gebeurd en ik shop er regelmatig!”

laurien111

“Leuke plek voor meubels, boeken, kleding, kinderspeelgoed en elektrische benodigdheden. De medewerkers zijn ook aardig en behulpzaam. Altijd een goede plek om te bezoeken als je van kringloopwinkels houdt.”

Charly J.

“Prachtige kringloop! Alle soorten spullen zijn voor een zacht prijsje te krijgen. Groot aanbod kleding en meubels. Ook is er witgoed en elektrische apparaten. Een aanrader!”

Joost de Bruijn

Meer reviews lezen…

Mamamini Damsterdiep: Duurzaam Winkelen in Groningen

Over Mamamini Damsterdiep

Mamamini Damsterdiep is een bekende kringloopwinkel in Groningen die duurzaam winkelen promoot. Gelegen aan het Damsterdiep 307, is deze winkel een paradijs voor liefhebbers van tweedehands spullen. De openingstijden van Mamamini Damsterdiep zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. De winkel biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waardoor het een populaire plek is voor snuffelaars en koopjesjagers.

Wat is er te vinden?

Bij Mamamini Damsterdiep vind je een gevarieerd assortiment voor elk budget. Van boeken tot huishoudelijke apparaten en van kleding tot meubels, er is voor ieder wat wils. Deze kringloopwinkel heeft zelfs een uitgebreide selectie aan muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen bij Mamamini Damsterdiep is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam. Je geeft deze items een tweede leven en helpt daarmee het milieu.

Tips voor jouw bezoek

Wanneer je de Mamamini Damsterdiep bezoekt, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste raden we je aan om prijzen te vergelijken, aangezien sommige items bij ons extra voordelig kunnen zijn. Daarnaast kun je vooraf online onderzoek doen naar speciale programma’s, kortingen of andere aanbiedingen die op dat moment beschikbaar zijn. Zo mis je geen enkele kans om nog meer te besparen.

Diensten en faciliteiten

Mamamini Damsterdiep biedt verschillende diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt goederen inleveren die je niet langer nodig hebt, wat een geweldige manier is om bij te dragen aan duurzaamheid. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Volg Mamamini Damsterdiep op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en evenementen van Mamamini Damsterdiep? Volg de kringloopwinkel dan op social media. Je kunt ze vinden op Facebook en Instagram. Op deze manier mis je geen enkele update en blijf je altijd connected met de duurzame winkelgemeenschap van Mamamini Damsterdiep.

Meer over Mamamini

Mamamini Damsterdiep is onderdeel van Goededoelenkringloop Mamamini. In Nederland kun je nog 3 andere filialen van Mamamini vinden. Deze goededoelenkringloopwinkel is actief bezig met maatschappelijke betrokkenheid en recycling. Met jouw aankopen bij Mamamini steun je goede doelen en help je de lokale gemeenschap. Ontdek de andere Mamamini-filialen in Nederland en leer meer over hun initiatieven.

Ben je klaar om een duurzaam avontuur aan te gaan? Bezoek Mamamini Damsterdiep in Groningen en ervaar de charme van winkelen in een kringloopwinkel. Of je nu op zoek bent naar meubels, boeken of gewoon wilt rondsnuffelen, Mamamini Damsterdiep heeft voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek zelf het plezier van duurzaam winkelen!

187 gedachten over “Kringloopwinkel Mamamini Damsterdiep”

 1. ★★★★☆

  Niet best,gaan om 14 00 dicht en zaterdags ook nog gesloten, lijkt mij de beste dag voor een kringloop. Gaat schijnbaar veel te goed met Mamamini.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Spullen zijn schoon, prijzen varieren tussen voordelig en iets te hoog. Geen uitgebreide collectie. Inrichting / uitstraling van de winkel mag best iets gezelliger. Er kan gratis geparkeerd worden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  They did not pick up the things we agreed for, because there was some dust on the mattress and a couple of stains on the couch. Beware of that. If your items are not in perfect condition, they will not take it. Also, forget about giving them sth that was not mentioned when filing a request on the website.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Mamamini Damsterdiep. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Closed schedule is Tuesday-Friday from 10 a.m. to 2 p.m. the rest of the days are closed, the schedule shown on the maps is not correct.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Mamamini Damsterdiep. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Mamamini Damsterdiep. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Mamamini Damsterdiep. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Te duur. Lps en audio spannen de kroon. Kringloop is in eerste instantie bedoeld om minder bedeelden toch toegang tot leuke en/of noodzakelijke spullen te geven. Tegenwoordig is kringloop hip en een verdienmodel geworden en dat vertaalt zich in de prijzen, terwijl de handel niet wordt ingekocht maar gratis wordt ingebracht/opgehaald. Loonkosten zijn er ook niet of nauwelijks en het zal me niet verbazen dat de gemeente het pand subsidieerd. Nee, Mamamini kom ik niet weer. Dan ga ik liever naar Whatsinn.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Mamamini Damsterdiep. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Good second-hand store, the clothes are quite well cared for and so are the furniture and other items. You can buy a pair of pants for 3. I recommend it 100%.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Geweldige kringloopwinkel met vaak verrassend assortiment. Jammer dat de openingstijden zo beperkt zijn. Als de winkel wel open is is het opvallend druk

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter