Kringloop voor Red een Kind in Groningen

Doneer tweedehands goederen bij Kringloop Red een Kind in Groningen – steun goede doelen en winkel duurzaam.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“De nieuwe winkel aan de Peizerweg 86 is mooier dan de vorige. Handig: boven de Welkoop en vlakbij Karwei. Grote sortering. Kleding in mooie rekken bij het daglicht. Vriendelijke medewerk(st)ers. Aanrader!”

Koert en Wiete Davids

“Prachtige ruime en overzichtelijke kringloop met mooie spullen en een hoop aardige mensen die het allemaal gratis voor het goede doel doen. Daar hou ik van en steun ik van harte.”

Herman Woudstra

“Beautiful new store above the Welkoop. on Pepper Road. Lots of stuff neatly displayed and nice prices.”

LaZyLiFe TiMe

Meer reviews lezen…

Kringloop voor Red een Kind in Groningen – Duurzaam Winkelen voor het Goede Doel

Wat kan je brengen naar Kringloop voor Red een Kind Groningen?

Kringloop voor Red een Kind Groningen is een kringloopwinkel gelegen in Groningen, waar je al je tweedehandsspullen kunt doneren. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed of gereedschappen hebt, deze winkel neemt het graag van je aan. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame manier van winkelen en steun je tegelijkertijd het goede doel.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloop voor Red een Kind Groningen?

Bij het winkelen in Kringloop voor Red een Kind Groningen is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Omdat de winkel een breed assortiment heeft dat bestaat uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, speelgoed, muziek en gereedschappen, kun je altijd iets vinden dat bij je past. Let op de kwaliteit en de staat van de items die je wilt kopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt Kringloop voor Red een Kind Groningen?

Kringloop voor Red een Kind Groningen is open van dinsdag tot en met zaterdag. Tijdens deze dagen kun je terecht in de winkel om te shoppen en de spannende wereld van duurzaam winkelen te ontdekken. Je kunt ook online winkelen bij Kringloop voor Red een Kind Groningen via Marktplaats. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel een inname service aan, waar je jouw tweedehandsspullen kunt doneren.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop voor Red een Kind Groningen is onderdeel van Stichting Red een Kind. Deze organisatie heeft vijf filialen verspreid over Nederland. Naast het aanbieden van tweedehands spullen, zet de stichting zich in om kwetsbare kinderen een betere toekomst te geven. Door iets te kopen of te doneren bij Kringloop voor Red een Kind, draag je dus direct bij aan het goede doel.

Daarnaast kun je Kringloop voor Red een Kind Groningen volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen via social media. Ook is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig in de winkel, waardoor deze kringloopwinkel toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Kom langs bij Kringloop voor Red een Kind Groningen in Groningen en ontdek een wereld vol tweedehandsschatten. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst voor zowel het milieu als kinderen in nood.

100 gedachten over “Kringloop voor Red een Kind in Groningen”

  1. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel voor Red een Kind. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

    Beantwoorden
  3. ★★★★★

    Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden
  4. ★★★★★

    Prachtige ruime en overzichtelijke kringloop met mooie spullen en een hoop aardige mensen die het allemaal gratis voor het goede doel doen. Daar hou ik van en steun ik van harte.

    Beantwoorden
  5. ★★★★★

    Mooie nieuwe ruime en lichte winkel. Kleding verkeert helaas niet in beste staat en is behoorlijk duur. Ook heb ik meerdere tassen gezien die naast stuk ook nog smerig waren en waar een beste prijs voor gevraagd werd. Jammer.

    Beantwoorden
  6. ★★★★★

    Een top ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden
  7. ★★★★★

    Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden
  8. ★★★★★

    De nieuwe winkel aan de Peizerweg 86 is mooier dan de vorige. Handig: boven de Welkoop en vlakbij Karwei. Grote sortering. Kleding in mooie rekken bij het daglicht. Vriendelijke medewerk(st)ers. Aanrader!

    Beantwoorden
  9. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter