M-accent Kringloopwinkel Maldegem

Ontdek duurzame schatten in M-accent Kringloopwinkel Maldegem – meubels, kleding, speelgoed en meer. Open di-za met hoge klanttevredenheid!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-12:30
Woensdag10:00-12:30
Donderdag10:00-12:30
Vrijdag10:00-12:30
Zaterdag10:00-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik heb daar vandaag zeker vijf dozen afgeleverd waar andere mensen nog iets kunnen aan hebben voor een klein prijsje Beter of naar het containerpark te doen Die mensen die mij daar hebben ontvangen waren zeer behulpzaam en vriendelijk Chapo voor hun werk”

rik van rie

“Nice thrift store and friendly employees. They do close at noon. Around 12:30 PM to 1:30 PM.”

Bruno Vercauteren

“Alles mooi en netjes gerangschikt. Altijd supervriendelijk als je iets aflevert.”

Marie-Rose Charlet

Meer reviews lezen…

M-accent Kringloopwinkel Maldegem: Duurzaam Winkelen in Maldegem

Kringloopwinkel Maldegem is een unieke kringloopwinkel gelegen in het pittoreske Maldegem. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is het zeker een bezoekje waard. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, dus er is genoeg tijd om het enorme assortiment aan tweedehands goederen te verkennen.

Wat vind je bij Kringloopwinkel Maldegem?

Bij Kringloopwinkel Maldegem vind je een divers scala aan artikelen, waaronder huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, boeken, speelgoed, fietsen en nog veel meer. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook de mogelijkheid om unieke en betaalbare items te vinden.

Diensten en faciliteiten

Naast het winkelen voor tweedehandsartikelen, biedt Kringloopwinkel Maldegem ook verschillende diensten en faciliteiten. Ze accepteren graag goederen die je niet meer nodig hebt, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen. Ze bieden ook een handige ophaalservice voor grotere items die je niet zelf kunt vervoeren.

Kringloopwinkel Maldegem op social media

Blijf op de hoogte van de laatste updates over Kringloopwinkel Maldegem door ze te volgen op Facebook en Instagram. Op deze manier mis je geen enkele kans om duurzaam winkelen te ondersteunen en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe aanwinsten.

Ontdek meer M-accent filialen

Kringloopwinkel Maldegem is onderdeel van M-accent, een bekende kringloopketen met 6 filialen in België. Wil je meer ontdekken over de andere filialen van M-accent? Bezoek dan de M-accent pagina voor meer informatie.

Wil je de wereld van duurzaam winkelen ervaren? Breng dan zeker een bezoek aan M-accent Kringloopwinkel Maldegem. Met een breed scala aan tweedehandsartikelen en handige diensten zoals goedereninname en ophaalservice, is het een ideale plek om unieke vondsten te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Vergeet niet om hier de exacte openingstijden te bekijken voordat je langsgaat. Happy shopping in Maldegem!

63 gedachten over “M-accent Kringloopwinkel Maldegem”

 1. ★★★★☆

  Ik heb daar vandaag zeker vijf dozen afgeleverd waar andere mensen nog iets kunnen aan hebben voor een klein prijsje Beter of naar het containerpark te doen Die mensen die mij daar hebben ontvangen waren zeer behulpzaam en vriendelijk Chapo voor hun werk

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij M-accent Maldegem. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel M-accent Maldegem. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij M-accent Maldegem. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel M-accent Maldegem. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel M-accent Maldegem. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vandaag in de kringloop winkel geweest en wat een onvriendelijke mevrouw aan de kassa! We hadden een pot gevonden, daar stond geen prijs op, werd dus uiteindelijk niet verkocht. Als je iets niet wilt/kunt verkopen haal het dan gewoon uit de rekken? We moesten voor de andere spullen 1,50 betalen. Sorry, maar zo een klein bedrag betalen wij graag cash! Ik snap dat je wilt opletten met covid maar naast mevrouw stond er ontsmetting… even ontsmetten misschien? En proberen in het vervolg iets vriendelijker te zijn, dat is altijd veel aangenamer! De man was wel vriendelijk en nam ons geld zonder probleem aan, ook de man die aan het werken was in de winkel zelf, bedankt voor jullie vriendelijkheid :)

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Zeer mooie ordelijke grote winkel. vriendelijke winkelmedewerkers. Het is altijd opnieuw een leuke winkel ervaring. Momenteel ook een zeer leuke actie( prijs te winnen). Tot de volgende keer.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Onaardige mevrouw aan de kassa. Mooi aziatisch juwelendoosje gevonden wat helaas niet geprijst was. Ik wilde dit doosje graag kopen voor mijn dochter als cadeau. Ik kon het niet kopen, dit moest eerst terug naar de verwerking. Op de vraag of ze het konden reserveren en mij konden laten weten wanneer ze de prijs wisten zodat ik het alsnog kon ophalen, zei mevrouw dat ze maar 4 uur iets konden reserveren. Ik vind het heel apart dat iets ongeprijst in de winkel wordt gezet, vervolgens niet verkocht wordt, en ook niet gereserveerd kan worden. Niet erg klantvriendelijk en ten slotte wordt je ook nog chagrijnig te woord gestaan.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter