M-accent Kringloopwinkel Eeklo

Ontdek duurzame koopjes in M-accent Kringloopwinkel Eeklo: boeken, kleding, meubels en meer. Dagelijks open voor schattenjacht in België.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Zeer correcte dame aan de kassa. Zeer meegaand en geduldig zeker als je ziet hoe mensen vandaag hun eisen stellen… is het omdat men in een kringloopwinkel aankopen doet. Dus mensen/klanten aub …met al jullie eisen. Chapeau dames aan kassa voor uw blijvend vriendelijk zijn(!!) Mevrouw V. & Collega”

Didier Bonte

“The nicest thrift store there is! The staff is always friendly, and you can always get a great bargain there. Im from Zelzate and I go to Eeklo more often than I go to Zelzate.”

DBS

“Some prices are a bit on the expensive side Clothing, furniture, books, DVDs, household utensils, toys, etc. can be found”

Nele Kevin

Meer reviews lezen…

M-accent Kringloopwinkel Eeklo: Duurzaam winkelen in Eeklo, België

Kringloopwinkel Eeklo is een populaire kringloopwinkel gelegen in Eeklo, België. Met zijn gevarieerde assortiment en duurzame missie trekt deze winkel dagelijks veel bezoekers aan. De openingstijden van de kringloopwinkel zijn van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Ben je benieuwd naar de schatten die je hier kunt vinden? Lees dan verder!

Wat kan je bij Kringloopwinkel Eeklo brengen?

Als je spullen hebt waar je afscheid van wilt nemen, kan je deze bij Kringloopwinkel Eeklo afleveren. Ze accepteren onder andere boeken, fietsen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je tweedehands items hier af te leveren, draag je bij aan duurzaam winkelen en hergebruik van goederen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Eeklo?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Eeklo is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Omdat het aanbod continu verandert door nieuwe donaties, is het de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen. Houd ook rekening met de openingstijden, zodat je genoeg tijd hebt om rustig rond te snuffelen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Eeklo?

Kringloopwinkel Eeklo maakt deel uit van M-accent, een organisatie met meerdere kringloopwinkels in België. Naast het aanbieden van tweedehands producten, bieden zij ook andere diensten en faciliteiten. Zo is er een handige ophaalservice die het mogelijk maakt om grote spullen thuis te laten ophalen. Uiteraard kan je ook gewoon zelf je spullen inleveren in de winkel.

Verder is de ingang van Kringloopwinkel Eeklo rolstoeltoegankelijk, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om deze winkel te bezoeken. Ook accepteren ze betaalpassen, wat het afrekenen van je aankopen vereenvoudigt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Kringloopwinkel Eeklo ook andere leuke programma’s en voordelen. Zo organiseren ze regelmatig speciale themadagen waarop je kunt profiteren van extra kortingen en aanbiedingen. Houd hun social media-kanalen, zoals Facebook en Instagram, in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en evenementen.

Wil je nog meer kringloopwinkels ontdekken in België? Dan is M-accent de juiste keuze. Ze hebben in totaal 6 filialen verspreid over het land waar je kunt genieten van duurzaam winkelen en het scoren van unieke tweedehands items.

Ga eens langs bij M-accent Kringloopwinkel Eeklo en ervaar zelf de charme van duurzaam winkelen. Je zult versteld staan van de schatten die je er kunt vinden. Vergeet niet om je spullen te doneren en een steentje bij te dragen aan een groenere wereld!

435 gedachten over “M-accent Kringloopwinkel Eeklo”

 1. ★★★★☆

  Ik wist niet dat je alleen maar mag bellen naar de kringloopwinkel als het gloed nieuw was. De kringloopwinkel gratis ophaling, geef u gerief een 2de leven zeggen ze dan. Maar klein beschading (dat ze zeker kunnen vermaken) en wat geur…dan is het nee stink stink we nemen het niet mee. Zet misschien op de site in het groot nemen alleen nieuwe dingen mee die nog in verpakking zitten. Dan weten de mensen dat ook.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Niet voor serieuze mensen! Want als er een meubelstuk een beetje stof op heeft of wat opgefrist moet worden, nemen ze het niet. Niet alleen krijgen ze het gratis en kunnen ze het doorverkopen, maar ze maken de moeilijk. Vreemd ik heb geen problemen met andere Kringloopwinkels. Ah Eeklo….. antwoord: Beste, dankjewel om even de tijd te nemen om te reageren. Omdat we de kwaliteit van het gerief die we een tweede leven hoog in het vaandel dragen moeten goederen aan bepaalde selectiecriteria voldoen. Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten die het gerief kopen tevreden zijn over hun aankoop en er nog lang kunnen van genieten. Onze medewerkers aan het brengpunt doen steeds hun best om de selectie zo goed mogelijk te doen. SR : Ja zeker de STOF moet aan een bepaalde selectiecriteria voldoen !! Misschien is er geen enkele stof in uw kringloop winkel ofwel ja… geselecteerde stof… belachelijk !!!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wel mooie kringloopwinkel maar ontzettend duur, dat ik betwijfel of dit nog het concept is van kringloop. Als alleenstaande zijn deze prijzen mij te duur dan kan je beter op 2de hands gaan kijken. Ben van het antwerpse afkomstig en daar lijken mij de prijzen lager…

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie grote kringloop.gezellig om in te lopen.alleen niet te duur worden.laat het een kringloop blijven voor ieders porttemonee

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  The nicest thrift store there is! The staff is always friendly, and you can always get a great bargain there. Im from Zelzate and I go to Eeklo more often than I go to Zelzate.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Zeer correcte dame aan de kassa. Zeer meegaand en geduldig zeker als je ziet hoe mensen vandaag hun eisen stellen… is het omdat men in een kringloopwinkel aankopen doet. Dus mensen/klanten aub …met al jullie eisen. Chapeau dames aan kassa voor uw blijvend vriendelijk zijn(!!) Mevrouw V. & Collega

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Oprecht de meest onvriendelijke mensen die er rondlopen qua personeel. Doet alles tegen zijn goesting, je voelt je helemaal niet welkom als klant: bij de kleinste vraag zuchten en blazen: zo ontvang je geen klanten! Geen aangename winkel dankzij het personeel en althans is de winkel leuk en prettig maar personeel verpest alles!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Veel te duur dit is geen kringloopwinkel zoals vroeger.het is nu een antieke winkel geworden en het concept van kringkopen bestaat daar niet meer.het is niet voor mensen met lage inkomen opgericht.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel M-accent Eeklo. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuke kringloop met een uitgebreide keuze. Zeer goed voor de grotere meubels zoals kasten etc. Vrij recent is er een groot gedeelte bijgekomen!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel M-accent Eeklo. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel M-accent Eeklo. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter