Kringloopwinkel Leger Des Heils in Den Haag

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Leger des Heils Kringloop in Den Haag – kleding, meubels, elektronica en boeken.

Adres & contact

 • kringloop Leger Des Heils
  Wassenaarsestraat 8, 2586 AP Den Haag
 • Telefoonnummer:
 • Website: legerdesheils.nl

Openingstijden

Maandag10:30-12:30
DinsdagGesloten
Woensdag10:30-12:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Met vriendin “geshopt”. We zijn beiden goed geslaagd. Schone, overzichtelijke winkel. De moeite waard om een kijkje te nemen. Zijn niet elke dag open (weet niet wanneer wel, maar check de site zou ik zeggen). Alle spullen zijn heel goed op kleur gerangschikt. Aardig personeel ook. In Scheveningen (zijstraat van de Keizerstraat).”

P.J. Stevens

“Gezellige winkel met leuke 2ehands kleding .De mensen die er werken zijn behulpzaam en zeer vriendelijk Op 4 september zijn ze weer open en staat de koffie en thee weer klaar .”

Steffy Meijer

“Hoofdzakelijk kleding en schoenen voor jong en oud. Op de 2de etage een kleinschalig kringloopgedeelte met spulletjes.”

Arie Pronk

Meer reviews lezen…

Ontdek de Schatten van Leger des Heils in Den Haag

Op zoek naar een unieke kringloopervaring in Den Haag? Dan mag een bezoek aan Leger des Heils zeker niet ontbreken. Deze kringloopwinkel, gelegen aan Wassenaarsestraat 8, 2586 AP Den Haag, biedt een schat aan tweedehandsartikelen en een warme en vriendelijke sfeer voor zowel degenen die iets willen doneren als degenen die op zoek zijn naar geweldige koopjes.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Leger des Heils verwelkomt een breed scala aan spullen. Van kleding tot meubels, elektronica en boeken, je kunt bijna alles doneren wat nog in goede staat verkeert. Door je spullen aan Leger des Heils te schenken, help je niet alleen het milieu te sparen, maar ondersteun je ook het waardevolle werk dat zij doen om dak- en thuisloosheid te bestrijden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Leger des Heils?

Als je op zoek bent naar bijzondere vondsten bij Leger des Heils, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste, wees geduldig en ga regelmatig langs omdat het assortiment voortdurend verandert. Ten tweede, neem de tijd om items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze koopt. Omdat het om tweedehandsartikelen gaat, kunnen er enkele tekenen van slijtage zijn. Ten slotte, wees niet bang om te onderhandelen over de prijs, want bij Leger des Heils zijn ze vaak bereid om een beetje flexibel te zijn.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Leger des Heils is toegewijd aan het ondersteunen van mensen in nood en biedt verschillende programma’s en diensten aan. Naast de kringloopwinkel hebben ze opvanglocaties, zoals Hier en Nu Den Haag, waar dak- en thuisloze mensen dagopvang en verschillende faciliteiten kunnen vinden. Deze programma’s helpen mensen met hun hersteltraject en bieden hen onderdak, maaltijden en essentiële diensten.

De kringloopwinkel van Leger des Heils in Den Haag is geopend op maandag en woensdag van 10:30 tot 12:30 uur. Naast winkelbezoek bieden ze ook bezorging en hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang. De winkel heeft een breed scala aan kledingopties, van trendy tot vintage en alles daartussenin. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren weet je dat je kunt rekenen op kwaliteit en goede service.

Ondersteun Leger des Heils

Wil je meer weten over Leger des Heils en hun inzet om dak- en thuisloosheid te bestrijden? Bezoek hun Facebook, Instagram, en LinkedIn pagina’s. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op hun YouTube kanaal voor inspirerende verhalen en updates.

Plan je volgende kringloopavontuur bij Leger des Heils in Den Haag en ontdek de verborgen schatten die deze geweldige kringloopwinkel te bieden heeft. Ga naar https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/den-haag-zuid-holland/ voor meer informatie en kom langs om jezelf te trakteren op geweldige deals en unieke vondsten. De combinatie van duurzaam winkelen en het ondersteunen van een waardevolle organisatie maken je bezoek aan Leger des Heils een win-win situatie.

*Let op: Door gebruik te maken van de woorden kringloopwinkel + Den Haag en kringloop + Den Haag voldoet deze tekst aan de SEO optimalisatie.

10 gedachten over “Kringloopwinkel Leger Des Heils in Den Haag”

 1. ★★★★★

  Gezellige winkel met leuke 2ehands kleding .De mensen die er werken zijn behulpzaam en zeer vriendelijk Op 4 september zijn ze weer open en staat de koffie en thee weer klaar .

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Met vriendin geshopt. We zijn beiden goed geslaagd. Schone, overzichtelijke winkel. De moeite waard om een kijkje te nemen. Zijn niet elke dag open (weet niet wanneer wel, maar check de site zou ik zeggen). Alle spullen zijn heel goed op kleur gerangschikt. Aardig personeel ook. In Scheveningen (zijstraat van de Keizerstraat).

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Leger Des Heils. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Leger Des Heils. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter