Kringloopwinkel Kroonskoopjesmarkt in Hilversum

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kroonskoopjesmarkt in Hilversum – duurzaam, betaalbaar en perfect voor elke schatzoeker!

Adres & contact

 • kringloop Kroonskoopjesmarkt
  Zuiderweg 171, 1221 HH Hilversum
 • Telefoonnummer: 06 34586910
 • Website:

Openingstijden

Maandag11:00-18:00
Dinsdag11:00-18:00
Woensdag11:00-18:00
Donderdag11:00-20:00
Vrijdag11:00-18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Echt super behulpzaam en super fijne mensen in de winkel hele leuk spulen alles is super netjes geoordenenrd dat verbaaste me want in normale kringloop is rommelig en onoverzienbaar en nu kom je netjes overal kijken en qua kleding alle maten lagen gesoordeerd echt super fijn en is ook handig voor pakketjes van homor en ups ik kom snel weer x langs”

yanara ap

“Ik kwam om een pakketje van homer te brengen, maar werdt al snel verleid door alle zeer betaalbare hebbe-dingetjes. De eigenaresse is super gezellig en behulpzaam. Het is klein, maar er is veel te vinden”

Meike de Groot

“Echt een leuke winkel ze hebben allerlei handige hebbedingetjes, het personeel is aardig en geduldig. Het is ook fijn dat je gelijk tijdens het shoppen even je Homerr of ups pakketje op kan pikken:)”

rheya siombos

Meer reviews lezen…

Kroonskoopjesmarkt: Een Unieke Kringloopwinkel in Hilversum

Wat kan je naar de kringloop brengen?

Bij Kroonskoopjesmarkt, de populaire kringloopwinkel in Hilversum, kan je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Of het nu gaat om boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten of speelgoed, deze winkel neemt het graag van je over. Het is een geweldige manier om ruimte te maken in huis en tegelijkertijd iets bij te dragen aan duurzaamheid. Door jouw spullen een tweede leven te geven, help je de afvalberg te verminderen en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare en unieke items.

Waar moet je op letten bij Kroonskoopjesmarkt?

Bij het bezoeken van Kroonskoopjesmarkt is het belangrijk om te weten dat de openingstijden iets anders zijn dan bij traditionele winkels. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdagavond sluiten ze om 20:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze helaas gesloten. Dit zijn echter algemene tijden, dus het is altijd verstandig om de website te raadplegen voor eventuele wijzigingen in de openingstijden.

Hoe werkt Kroonskoopjesmarkt?

Kroonskoopjesmarkt is meer dan alleen een reguliere kringloopwinkel. Naast het verkopen van tweedehands artikelen, bieden ze ook unieke programma’s en services aan. Zo zijn ze bijvoorbeeld een Homerr buurt punt en verzorgen ze ook ups bezorg- en ophaalmogelijkheden. Ze zijn voortdurend bezig met uitbreiden en het aanbieden van meer faciliteiten.

Het assortiment van Kroonskoopjesmarkt is indrukwekkend en bestaat uit diverse categorieën. Of je nu op zoek bent naar boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, en dat merk je aan de positieve beoordelingen van tevreden klanten. Kroonskoopjesmarkt heeft zelfs een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren!

Wil je meer weten over Kroonskoopjesmarkt in Hilversum? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/hilversum-noord-holland/. Hier vind je meer informatie over de kringloopwinkel en de bijbehorende services.

Duurzaamheid en klantvriendelijkheid staan centraal bij Kroonskoopjesmarkt in Hilversum. Breng jouw tweedehands spullen naar deze unieke kringloopwinkel en geef ze een nieuw leven, terwijl je anderen helpt en geniet van het winkelen tussen unieke vondsten. Bezoek Kroonskoopjesmarkt vandaag nog en ontdek wat zij te bieden hebben!

11 gedachten over “Kringloopwinkel Kroonskoopjesmarkt in Hilversum”

 1. ★★★★★

  De behandeling van de arbeiders was erg slecht, het gedrag van de arbeider was respectloos en hij vertelde me ook dat ik niet blij bent met het plaatsen van je pakketen hier, en als je wilt, moet je een andere winkel zoeken, en de andere werknemer lachte.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Naast leuke snuisterijen kun je hier ook pakketjes afleveren om te laten versturen. Ik word altijd vriendelijk geholpen en kreeg laatst zelfs een extra service aangeboden omdat ik iets was vergeten voor te bereiden. Aanrader deze winkel!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Wat werken er hier toch fijne mensen. Ze doen het echt met liefde. Ik heb hier 3 tassen gehaald voor een heel klein prijsje en me kinderen hebben er nog steeds na maanden zoveel plezier van. Ook is dit mijn vaste plekje geworden om mijn Homer en dpd pakketjes te versturen. Je bent letterlijk zo snel klaar en de pakketjes staan zo voor je klaar. Vooral de oudere dame vind ik zo gezellig om te zien daar. Je bent echt welkom. De meeste pakketpunten waar ik kom zijn naar tegen mijn kids omdat ze behoorlijk energiek zijn. Hier gaan ze gezellig een praatje met ze aan waardoor zij nu ook met plezier de pakketjes met mij gaan halen. Dankjewel voor het delen van een glimlach!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Echt een leuke winkel ze hebben allerlei handige hebbedingetjes, het personeel is aardig en geduldig. Het is ook fijn dat je gelijk tijdens het shoppen even je Homerr of ups pakketje op kan pikken:)

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke plek! Vriendelijke mensen en super handig voor Hommer en ups pakketjes , verder hele leuke en handige spullen, erg fijn en mooi om binnen te komen kom snel weer even kijken! Bedankt (:

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Echt super behulpzaam en super fijne mensen in de winkel hele leuk spulen alles is super netjes geoordenenrd dat verbaaste me want in normale kringloop is rommelig en onoverzienbaar en nu kom je netjes overal kijken en qua kleding alle maten lagen gesoordeerd echt super fijn en is ook handig voor pakketjes van homor en ups ik kom snel weer x langs

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik kwam om een pakketje van homer te brengen, maar werdt al snel verleid door alle zeer betaalbare hebbe-dingetjes. De eigenaresse is super gezellig en behulpzaam. Het is klein, maar er is veel te vinden

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter