Kringloopwinkel Velserbroek

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Velserbroek: boeken, kleding, meubels en meer voor milieubewust winkelen in Noord-Holland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“In vergelijking met andere plaatsen niet te goedkoop, is erg groot, met veel kamers binnen, wat meubels en keukenspullen, ook wat kledingafdeling”

deima anglu

“Wat een geweldige winkel. Veel variatie, leuke spullen en gezellige sfeer”

Loekie de Vries

“Veel interessante en diverse goederen :) Ik vind het leuk”

Olimpia Żmuda

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Velserbroek: De Duurzame Schatkamer van Velserbroek

Kringloopwinkel Velserbroek is een bekende kringloopwinkel in Velserbroek, Noord-Holland waar je terecht kunt voor een unieke en duurzame winkelervaring. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands goederen, van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Met een winkeloppervlakte van circa 900 m2 is er voor iedereen wel iets te vinden bij Kringloopwinkel Velserbroek.

Wat biedt Kringloopwinkel Velserbroek?

Kringloopwinkel Velserbroek heeft een gevarieerd assortiment van tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar een goed boek, een nieuwe inrichting voor je huis, kleding, meubels, muziek of speelgoed, bij deze kringloopwinkel vind je het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. En met de gemiddelde beoordeling van 3.2/5 sterren weet je dat je kwalitatieve producten kunt vinden tegen scherpe prijzen bij Kringloopwinkel Velserbroek.

Hoe werkt Kringloopwinkel Velserbroek?

Kringloopwinkel Velserbroek is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, zondag en zaterdag gesloten is. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Je kunt betalen met verschillende betaalpassen, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Kijk snel op de website voor de exacte openingstijden zodat je geen moment van deze duurzame schatkamer hoeft te missen.

Contactgegevens en unieke programma’s

Wil je contact opnemen met Kringloopwinkel Velserbroek? Dat kan via onderstaande contactgegevens:

Kringloopwinkel Velserbroek biedt niet alleen een breed assortiment aan tweedehands producten, maar ook unieke programma’s en diensten. Ze hebben bijvoorbeeld een speciaal prijsbeleid, waarbij klanten regelmatig aangeven dat de prijzen zeer redelijk zijn. Daarnaast hebben ze een actieve Facebook-pagina waar je op de hoogte kunt blijven van nieuwe producten en evenementen.

Kortom, Kringloopwinkel Velserbroek is dé plek in Velserbroek waar je kunt genieten van duurzaam winkelen. Kom langs en ontdek het hele jaar door unieke schatten en goede deals. Neem ook zeker een kijkje op de Facebook-pagina van Kringloopwinkel Velserbroek en bekijk het overzicht van alle kringloopwinkels in Noord-Holland en Velserbroek voor een nog breder aanbod aan tweedehandswinkels.

34 gedachten over “Kringloopwinkel Velserbroek”

 1. ★★★☆☆

  Deze kringloopwinkel is een grap. Ik weet niet wie de verkoopprijzen bepaald of verzint maar dit gaat nergens over. Op marktplaats of andere sociale media groepen koop je goedkoper en betere spullen. Ze nemen nog niet de moeite om de spullen schoon te maken. Het gaat rechtstreeks van het afleverepunt de winkel in. 1 ster is nog teveel.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  This place gets confused with Noppes that is just a walking distance away. You can find here a big mix of items, not really sorted, so get ready for some digging in the boxes. The space is huge with many rooms and hidden corners. Many products do not have a price tag, but in general the prices are low to reasonable. Opening times are not very convenient.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Betaal hier NOOIT met pin ,wij zijn opgelicht voor 40. 2 plastic bakken gekocht kosten samen 4 heeft meneer 40 afgerekend ,ik vroeg om een bon maar het apparaat deed het niet zei de verkoper. Ja dat.begrijp ik nu vieze oplichter !!!

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Via marktplaats twee koptelefoons besteld die nieuw zouden zijn; bleken beiden niet nieuw en werkten bovendien niet. In overleg met verkopers de koptelefoons (op eigen kosten) geretourneerd, maar nooit geld terug ontvangen voor de producten (in tegenstelling tot afspraak met verkoper). Onbetrouwbaar bedrijf, dus koop hier niets, ook niet via marktplaats!!

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Meestal ok, maar we waren om 16.50 uur om even snel te kijken of er een kwartet was die we zochten voor de volgende dag, maar mocht niet eens even heel snel kijken. Terwijl er staat dat ze tot 17 uur open zijn. Absoluut niet klant vriendelijkheid dus. Als we dat nou om 17 uur maken vragen, maar het was nog niet 17 uur. Erg jammer

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Belachelijke prijzen. Graag de benaming kringloop van de pui halen! Een lamp voor 250,00? Maak m dan op z n minst schoon en gelijk bruikbaar. Hier hoef je dus nooit meer naartoe

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Al 2 keer helemaal met de bus heen gegaan en beide keren was de winkel dicht tijdens openingstijden. Als ik bel wordt er niet opgenomen. Verder ben ik nooit in deze kringloopwinkel geweest.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Comparing to other places not too cheap, is really big, with a lot of rooms inside, some furniture and kitchen stuff also some clothing section

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Heel vriendelijk, maar geven geen duidelijke uitleg over hun retourbeleid. Als je terugkomt met iets wat niet naar behoren werkt geven ze geen geld terug en krijg je een waardebon die alleen geldig is voor in de winkel. Ga hier dus vooral heen voor kleine dingen zoals vinylplaten, cds of andere kleine goederen.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Velserbroek. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Velserbroek. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter