De Wijcker Kringloop in Beverwijk

Ontdek duurzaam winkelen bij De Wijcker Kringloop in Beverwijk – vind kwaliteit kleding, meubels, boeken en meer tweedehands schatten.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik kwam hier vandaag voor het eerst en was aangenaam verrast. Leuk aanbod, heel schappelijke prijzen. Je moet wel echt struinen maar dat hoort erbij. Er waren zeker wat juweeltjes te vinden. Ben van plan vaker hier te komen! Fijn dat alles ook duidelijk geprijsd is en er geen verrassingen bij de kassa zijn.”

Fam P

“We mochten hier zelfs naar binnen met onze hond! De winkel zelf is redelijk goed gesorteerd. Niet bijzonder groot, maar genoeg om van alles een beetje te bieden. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam en kan, zoals gewoonlijk, helpen met een beetje Engels. De prijzen zijn meestal redelijk.”

Martin Fiege

“De Wijcker Kringloop heeft ons prima en snel geholpen, na het overlijden van mijn vader. Uiteraard hebben ze de mooie spulletjes opgehaald, maar ook de onverkoopbare goederen, uiteraard tegen een vergoeding, afgevoerd. Steekwoorden; Toegankelijk, Alert, Klantvriendelijk, Komen afspraken na.”

Nico Tamis

Meer reviews lezen…

De Wijcker Kringloop: Duurzaam Winkelen in Beverwijk

De Wijcker Kringloop is dé kringloopwinkel in Beverwijk waar je terecht kunt voor een duurzame winkelervaring. Gelegen aan de Vennelaan 10, in het prachtige Beverwijk, biedt deze winkel een breed assortiment aan tweedehands spullen. Benieuwd wat je kunt verwachten bij De Wijcker Kringloop? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar De Wijcker Kringloop?

Bij De Wijcker Kringloop kun je allerlei spullen brengen die je niet meer gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de items. Hoewel De Wijcker Kringloop een geweldige selectie biedt, is het altijd goed om te controleren of de spullen die je wilt kopen in goede staat verkeren. Daarnaast is het handig om te weten dat De Wijcker Kringloop verschillende betaalopties accepteert, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Hoe werkt De Wijcker Kringloop?

Het concept van De Wijcker Kringloop is eenvoudig. Je kunt tweedehands spullen kopen die nog in goede staat zijn. Door deze items een nieuw thuis te geven, draag je actief bij aan de circulaire economie en verminder je de belasting op het milieu. Het fijne bij De Wijcker Kringloop is dat ze ook diensten aanbieden, zoals het innemen van goederen en een handige ophaalservice.

Unieke programma’s, kortingen en overige services

Naast het diverse assortiment en de handige diensten biedt De Wijcker Kringloop ook unieke programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze regelmatig speciale acties waarbij je kunt profiteren van nog scherpere prijzen. Daarnaast is er bij de kringloopwinkel in Beverwijk een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Volg De Wijcker Kringloop op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en het laatste nieuws van De Wijcker Kringloop? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste aanwinsten, speciale acties en leuke events bij deze duurzame winkel.

Breng een bezoek aan De Wijcker Kringloop in Beverwijk en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Doe mee aan de duurzame revolutie en geef tweedehands spullen een nieuw leven. Je zult versteld staan van de kwaliteit en het diverse aanbod van deze kringloopwinkel.

Openingstijden: – Maandag t/m zaterdag: 10:00-17:00 – Zondag: Gesloten

26 gedachten over “De Wijcker Kringloop in Beverwijk”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Wijcker . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Great shop. Everything is neatly organized and in very good condition (meaning that things aren t broken, chipped, etc.). Very friendly personnel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  We were even allowed in here with our dog! The shop itself is reasonably well stocked. Not particularly big, but enough to offer a little bit of everything. The staff is super friendly and helpful and, as usual, can also help with a little English. The prices are usually reasonable.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Goed geordend en overzichtelijke indruk bij binnenkomst. Zelfstandige onderneming (familiebedrijf), persoonlijke services naar de klant gericht toe. Dit in tegenstelling zoals het er aan toe gaat in/bij bijvoorbeeld de Mega-Kringloopwinkels Noppes of Rataplan!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Wijcker . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Wijcker . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Wijcker . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Ik kwam hier vandaag voor het eerst en was aangenaam verrast. Leuk aanbod, heel schappelijke prijzen. Je moet wel echt struinen maar dat hoort erbij. Er waren zeker wat juweeltjes te vinden. Ben van plan vaker hier te komen! Fijn dat alles ook duidelijk geprijsd is en er geen verrassingen bij de kassa zijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Wijcker . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Vriendelijk personeel. Kunt goed snuffelen en lekker lage prijsjes. En kids krijgen ook altijd wat aandacht en af en toe wat lekkers.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Helaas is de eigenaar geen betrouwbare persoon liever geen zaken met hem doen voldoet ie niet aan afspraken heel vervelend is het eerlijk zeggen dus ik advies even goed overwegen voordat u met hun in de zee wil gaan.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Kringloop Wijcker is zeer netjes, alles wordt schoongemaakt, en is netjes geprijsd. Zodat je weet waar je aan toe bent, daar kan een andere kringloop in de buurt wel wat van leren!

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan De Wijcker . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  De Wijcker Kringloop heeft ons prima en snel geholpen, na het overlijden van mijn vader. Uiteraard hebben ze de mooie spulletjes opgehaald, maar ook de onverkoopbare goederen, uiteraard tegen een vergoeding, afgevoerd. Steekwoorden; Toegankelijk, Alert, Klantvriendelijk, Komen afspraken na.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Wijcker . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter