Kringloopwinkel Stichting Woord en Daad

Ontdek duurzame vondsten bij Woord en Daad Lisse: kleding, meubels, apparatuur en boeken. Beleef de charme van kringloopgeluk!

Aanbod

In het kort:

“Nette middelgrote kringloopwinkel, ze verkopen hier geen geen rommel. Weing Dvd’s en boeken, wel veel huisraad. De winkel heeft twee verdiepingen. Vriendelijke medewerkers. Prima prijzen. De paden zijn hier en daar wat krap dus je kunt andere klanten makkelijk in de weg lopen en andersom.”

David Vliegen

“Vandaag toevallig bij deze kringloopwinkel terecht gekomen, de deuren gingen net open. Wat netjes, wat geordend allemaal! We vonden 10 prachtige dikke waterglazen, een krans van stro en een prachtige lap stof. Zeker onthouden en nog eens naar toe fietsen.”

Marjorie v.d. Hoorn

“Nette kringloopwinkel. Loopt op vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel. Prijzen netjes, zoals verwacht. Artikelen netjes genoeg, geen rommel, prima voor nogmaals gebruik. Overigens ook kleding maar daar heb ik geen mening over.”

Bob van Werkhoven

Meer reviews lezen…

Woord en Daad Lisse: Dé Kringloopwinkel in Lisse

Woord en Daad Lisse is een bekende kringloopwinkel in Lisse, gelegen aan de Koninginneweg 101. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren is deze winkel geliefd onder bezoekers. Mocht je geïnteresseerd zijn in duurzaam winkelen, dan is een bezoek aan Woord en Daad Lisse zeker de moeite waard.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Woord en Daad Lisse neemt graag goederen in. Als je thuis nog gebruikte spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze naar de kringloopwinkel brengen. Dit kunnen onder andere kleding, meubels, huishoudelijke apparaten en boeken zijn. Door deze spullen aan de kringloopwinkel te schenken, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd het milieu te sparen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Woord en Daad Lisse is het belangrijk om aandacht te besteden aan de prijzen. De reviews van bezoekers noemen namelijk vaak het woord “kringloop” en “prijs”. Het kan dus lonend zijn om de prijzen te vergelijken en goed op zoek te gaan naar de juiste koopjes. Daarnaast hanteert de kringloopwinkel aantrekkelijke kortingen op specifieke items, zoals meubels of kleding.

Hoe werkt Woord en Daad Lisse?

De kringloopwinkel staat bekend om haar rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Woord en Daad Lisse biedt verschillende diensten aan, waaronder het innemen van goederen. Als je items wilt schenken, kun je deze afgeven bij de winkel tijdens openingstijden.

Bovendien is Woord en Daad Lisse actief op social media. Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Unieke programma’s en service

Woord en Daad Lisse maakt deel uit van een grotere organisatie genaamd Woord en Daad. Deze organisatie heeft maar liefst 30 filialen verspreid over Nederland. De opbrengsten van de kringloopwinkel worden ingezet voor ontwikkelingsprojecten in ontwikkelingslanden. Op deze manier draagt Woord en Daad bij aan een betere wereld.

Dus, als je op zoek bent naar een kringloopavontuur in Lisse, breng dan zeker een bezoek aan Woord en Daad Lisse. Je kunt niet alleen geweldige tweedehands items vinden tegen voordelige prijzen, maar je steunt ook een goed doel. Bezoek de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

56 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Woord en Daad”

 1. ★★★★☆

  Nette middelgrote kringloopwinkel, ze verkopen hier geen geen rommel. Weing Dvds en boeken, wel veel huisraad. De winkel heeft twee verdiepingen. Vriendelijke medewerkers. Prima prijzen. De paden zijn hier en daar wat krap dus je kunt andere klanten makkelijk in de weg lopen en andersom.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Stichting Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Veel te duur, fijn dat het geld naar een goed doel gaat, maar het concept kringloop zit toch iets anders in elkaar.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  2 mannen kwamen spullen ophalen na het overlijden van mijn ouders. Geen condoleance of ook maar iets van medeleven. Onvriendelijke lui, vonden de spullen eigenlijk niks, maar dan namen ze het wel mee. Zie ik later oa het bankje voor 150 euro in de winkel staan…alle andere spullen echt heel hoog geprijsd. In de winkel zelf kom ik ook wel eens. Vaak erg duur geprijsd en veel gedateerde spullen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Woord en Daad. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  In vergelijk met alle andere kringloopwinkels in de buurt voegt deze niets toe. Klein, eenvoudig en er lag nauwelijks iets bijzonders. Als je op zoek bent naar gereformeerde prullaria dan zit je hier goed, anders zou ik naar ander gaan

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Nette kringloopwinkel. Loopt op vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel. Prijzen netjes, zoals verwacht. Artikelen netjes genoeg, geen rommel, prima voor nogmaals gebruik. Overigens ook kleding maar daar heb ik geen mening over.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Stoelen, skates en schilderij ingeleverd. VN tevoren contact gehad om de kwaliteit van de producten te controleren. Heeft hopelijk weer iemand plezier van.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Schoonouders hebben daar 2 vouwfietsen aangeschaft, voor de belachelijke prijs van 275 euro. Fietsen bleken ondeugdelijk, na een aantal keren dat hij terug is gegaan , fietsen in schuur gezet. Voorjaar deze tevoorschijn gehaald. Fietsen zijn niet veilig genoeg om als bijna 80 jarige op te gaan fietsen. Contact gehad met kringloop, wordt niet retour genomen en het feit dat ze niet deugdelijk zijn wordt op geantwoord we zijn geen fietsenwinkel. Hoewel ze wel de hoofdprijs vragen. Koop hier niets , stel oplichters.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Vandaag toevallig bij deze kringloopwinkel terecht gekomen, de deuren gingen net open. Wat netjes, wat geordend allemaal! We vonden 10 prachtige dikke waterglazen, een krans van stro en een prachtige lap stof. Zeker onthouden en nog eens naar toe fietsen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter