Kringloopwinkel Meppel

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Meppel – kleding, meubels, elektronica, boeken. Beoordeeld met 3,7 sterren! Bezoek ons vandaag nog.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Altijd een leuke tweede hands winkel. Winkel ziet er goed onder verdeeld uit in diverse categorieën. Makelijk te vinden als je iets specifiek wilt vinden. Prijzen die geprijst zijn, zijn goed en niet overdreven te hoog geprijst. Het nadeel van deze, is dat er to h meer kleur in de hal geverft mag worden. Geeft meer frisheid en licht. Wat zeker ook nog is dat er door het personeel in het kantoortje of de inbreng gerookt wordt. En dat ruik je bij binnenkomst. Moet gewoon niet kunnen in deze tijd van niet roken. Hoop dat daar eens aan wordt gedaan en dat het voor het personeel verboden gaat worden. Voor de rest een leuke tweede hands winkel”

Matthieu Bos

“Aardige mensen. En gewoon een kringloop zoals een kringloop moet zijn. Alles is er vinden als het eerst maar aangeboden wordt. Dat weet je dus nooit van te voren. Vandaag is het er niet en 10 minuten later is het er wel Dat maakt een kringloop juist zo mooi. Altijd zijn er verassingen in dit soort winkels Dat maakt een beoordeling ook altijd wat moeilijk ” verkopen ze jassen : is soms de vraag. Ja maar het is geen C & A dus geen10 verschillende maten op een rij. Wel gewoon een aanrader”

Hugo Wendt

“Leuke winkel, sommigen noemen het rommelig, maar des te leuker als je er wat tussen vind. Inderdaad wel rooklucht zoals hier vaker geschreven wordt, maar vond het niet heel storend. Vriendelijk personeel. Wel aan de prijzige kant, ze weten heel goed welke spullen gewild zijn en daar betaal je dan ook een stuk meer voor. Zie je tegenwoordig wel steeds meer bij kringloop winkels.”

Anita Luten

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Meppel: Ontdek de Duurzame Winkelervaring

Kringloopwinkel Meppel is een gevestigde naam in de stad Meppel als het gaat om tweedehands en vintage koopjes. Met een gemiddelde beoordeling van 3,7/5 sterren is deze winkel een populaire keuze onder de lokale bevolking. Kringloopwinkel Meppel bevindt zich aan de Oude Vaart, Hugo de Grootstraat 1A, 7942 HA Meppel. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, kun je op je gemak door het uitgebreide assortiment bladeren.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Meppel?

Bij Kringloopwinkel Meppel kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer nodig hebt. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, de winkel neemt graag jouw donaties in ontvangst. Met jouw bijdrage steun je niet alleen het milieu, maar ook lokale initiatieven. Lever je spullen in en maak iemand anders blij met jouw ongebruikte items.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Meppel?

Bij bezoek aan Kringloopwinkel Meppel is er een aantal dingen waar je op kunt letten om een succesvolle koopervaring te hebben. Ten eerste is de prijs vaak een veelbesproken onderwerp in de reviews. Houd er rekening mee dat de prijzen in een kringloopwinkel vaak lager zijn dan in reguliere winkels, maar dit kan per item variëren. Ten tweede is het personeel ook een belangrijke factor. Bij Kringloopwinkel Meppel staat het vriendelijke personeel altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat speciale item dat je zoekt. En ten slotte, het assortiment. Hoewel reviews zelden het aanbod noemen, is het altijd de moeite waard om te kijken naar wat de winkel te bieden heeft. Je weet nooit wat voor verborgen schatten je kunt vinden!

Hoe werkt Kringloopwinkel Meppel?

Het concept van een kringloopwinkel is eenvoudig – recyclen en hergebruiken. Bij Kringloopwinkel Meppel worden gedoneerde items eerst gecontroleerd, gereinigd en waar nodig gerepareerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Hierdoor kan de winkel de kwaliteit van de aangeboden producten waarborgen. Door te winkelen bij Kringloopwinkel Meppel draag je actief bij aan een duurzamere samenleving en geef je items een tweede kans.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Kringloopwinkel Meppel heeft ook een aantal unieke programma’s en diensten. Zo bieden zij bijvoorbeeld een speciale spaarpas aan waarmee klanten kunnen profiteren van extra kortingen. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig speciale themadagen en evenementen, zoals een kledingbeurs of een boekenmarkt. Houd de Facebook-pagina van Kringloopwinkel Meppel in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Kortom, Kringloopwinkel Meppel biedt een unieke winkelervaring waarbij je duurzaamheid kunt combineren met het vinden van geweldige tweedehandskoopjes. Breng je ongebruikte spullen mee, kom langs en ontdek de verborgen schatten die de winkel te bieden heeft! Bezoek ook de kringloopwinkels in Meppel pagina voor een overzicht van alle kringloopwinkels in deze stad.

141 gedachten over “Kringloopwinkel Meppel”

 1. ★★★★☆

  Het blijkt dat toiletbezoek onmogelijk is, ik werd weggestuurd. Ik vraag dat niet voor niets, resultaat is een noodplas bij de eerste de beste boom. Ik heb er nog even achteraan gebeld of dit inderdaad de bedoeling is, dit is wel de bedoeling gezien slechte ervaringen in het verleden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Groot aanbod, sommige stukken zijn best prijzig maar ze luisteren naar ervaringen van kopers en dan zijn ze bereid hun prijs aan te passen. Ook is dit een niet gesubsidieerde kringloop, dat maakt ook dat sommige prijzen was aan de duurdere kant zijn. Maar wel allemaal netjes verzorgd, vriendelijk personeel en alles redelijk netjes gesorteerd.. Leuke koopjes gedaan!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Meer een brocante en vintage winkel en geen kringloop. Er staan veel leuke dingen, maar ik snap waarom ze blijven staan met zulke hoge prijzen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Aardige mensen. En gewoon een kringloop zoals een kringloop moet zijn. Alles is er vinden als het eerst maar aangeboden wordt. Dat weet je dus nooit van te voren. Vandaag is het er niet en 10 minuten later is het er wel Dat maakt een kringloop juist zo mooi. Altijd zijn er verassingen in dit soort winkels Dat maakt een beoordeling ook altijd wat moeilijk verkopen ze jassen : is soms de vraag. Ja maar het is geen C & A dus geen10 verschillende maten op een rij. Wel gewoon een aanrader

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Beautiful shop with lots of curiosities; I bawled my eyes out. Could achieve almost everything with my mobility scooter. Pleasantly full and patient customers.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Meppel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik las de reviews hier en dacht dat het wel mee zou vallen, want was hier eerder geweest en vond het toen wel aardig. Zeikerds heb je altijd, dacht ik nog. Maar wat schetst mijn verbazing, het was gewoon waar! Een rokershol, met prijzen alsof het hier een antiquariaat betreft! Voorbeeld: een aardewerken theepot, die ik een half jaar geleden in een andere Kringloop kocht voor 3.50 kostte hier maar liefst 35 ! Ik was eerlijk gezegd zo verbijsterd dat ik er hardop om heb staan lachen.. De boeken waren daarentegen normaal geprijst, maar er zat heel weinig logica in de opbouw van de boekenafdeling. Het personeel was eerlijk gezegd verder niet onvriendelijk tegen me. Ik hoef hier niet heel snel weer heen, want mijn idee van nog eens leuk iets op de kop tikken voor een habbekrats bij een Kringloopwinkel gaat hier niet bepaald op.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Nice and lots of stuff in this store. Lots of choice, but very pricey. No thrift store prices but real store prices. Too bad, with so much choice… the store remains very full . Very friendly staff.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Meppel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuke winkel, sommigen noemen het rommelig, maar des te leuker als je er wat tussen vind. Inderdaad wel rooklucht zoals hier vaker geschreven wordt, maar vond het niet heel storend. Vriendelijk personeel. Wel aan de prijzige kant, ze weten heel goed welke spullen gewild zijn en daar betaal je dan ook een stuk meer voor. Zie je tegenwoordig wel steeds meer bij kringloop winkels.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter