Kringloopwinkel De Horstenaar in Staphorst

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Kringloopwinkel De Horstenaar in Staphorst – van boeken tot huisinrichting en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag10:00-12:00
Woensdag10:00-12:00
Donderdag10:00-12:00
Vrijdag10:00-12:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is een leuke kringloopwinkel ten bate van Woord en Daad, een stichting die zorgdraagt voor de verspreiding van de Goede Boodschap door de handen uit de mouwen te steken, zo heb ik begrepen. Dat initiatief houdt in dat mensen hier verkoopbare spullen mogen brengen, die verkocht worden voor redelijke prijzen, voor dit goede doel. De spullen zijn netjes gesorteerd, dus soort ligt bij soort, glazen staan bij elkaar, pannen bij elkaar, enz. Dat neust prettig. De schuur komt nog wat rommelig over, het is nog teveel een schuur. Leg er een plafond in en zorg voor sfeervolle verlichting en de winkel verkoopt nog beter. En zorg buiten voor parkeervakken, met verf of met gekleurde stenen. Succes!”

George Orwell

“Deze kringloop heeft helaas een klein winkeloppervlak, waardoor er een beperkt assortiment is. De mensen zijn er vriendelijk en de prijzen redelijk. Leuk is ook dat je vers gebakken producten kan kopen.”

M. Herfst

“Mooie kringloop met leuke spullen voor weinig geld. Ik slaag er altijd wel☺️ Ook prachtige zelfgemaakte wenskaarten een leuk prijsje!”

L. Scherpenisse

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Horstenaar: Duurzaam Winkelen in Staphorst

De Horstenaar is een bekende kringloopwinkel in Staphorst waar je op zoek kunt gaan naar unieke tweedehands artikelen. Deze winkel, gevestigd aan de Burgemeester van de Walstraat 27, biedt een breed assortiment aan betaalbare items. Of je nu op zoek bent naar boeken, speelgoed, kleding, muziek of huishoudelijke apparaten, je vindt het allemaal bij De Horstenaar.

Wat kan je brengen naar De Horstenaar?

Wil je thuis wat ruimte maken en ongewenste spullen wegdoen? Bij De Horstenaar kan je tweedehands artikelen inleveren. Denk bijvoorbeeld aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij De Horstenaar?

Bij een bezoek aan De Horstenaar is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Ten eerste accepteert deze kringloopwinkel alleen contant geld als betaalmiddel. Daarnaast kan je ook betalen met betaalpassen en zelfs contactloos mobiel betalen of creditcards gebruiken. Houd hier rekening mee om ervoor te zorgen dat je je aankopen kunt afrekenen.

Hoe werkt De Horstenaar?

De werking van De Horstenaar is eenvoudig. Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel een bezoek brengen aan de locatie zelf. Hier kan je rustig rondkijken en de verschillende afdelingen ontdekken. Als je iets vindt wat je wilt kopen, kan je dit afrekenen bij de kassa. Na betaling kan je direct genieten van je aankoop.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Horstenaar biedt verschillende unieke programma’s en services aan om de klanttevredenheid te verhogen. Zo is er bezorging mogelijk, waardoor je aankopen gemakkelijk thuisbezorgd kunnen worden. Daarnaast biedt De Horstenaar ook de optie om jouw gekochte items op te laten halen in de winkel zelf.

Bovendien kunnen klanten profiteren van levering op dezelfde dag, wat erg handig is als je snel iets nodig hebt. De Horstenaar is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en een speciale parkeerplaats voor rolstoelgebruikers.

Met alle mogelijkheden en voordelen die De Horstenaar te bieden heeft, is het geen verrassing dat deze kringloopwinkel een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren heeft. Dus waar wacht je nog op? Bezoek De Horstenaar in Staphorst en ontdek de fascinerende wereld van duurzaam winkelen!

Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Overijssel, bekijk ons complete overzicht hier. Wil je meer weten over kringloopwinkels in Staphorst specifiek? Klik dan hier.

28 gedachten over “Kringloopwinkel De Horstenaar in Staphorst”

 1. ★★★★★

  Mooie kringloop…Met mooie boeken voor meestal weinig geld…Helaas ook soms wat te duur(boven de prijs van 2ehands boekwinkel..)

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Mooie kringloop met leuke spullen voor weinig geld. Ik slaag er altijd wel Ook prachtige zelfgemaakte wenskaarten een leuk prijsje!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Horstenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Horstenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Deze kringloop heeft helaas een klein winkeloppervlak, waardoor er een beperkt assortiment is. De mensen zijn er vriendelijk en de prijzen redelijk. Leuk is ook dat je vers gebakken producten kan kopen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Horstenaar. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Horstenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Horstenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Horstenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Horstenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Dit is een leuke kringloopwinkel ten bate van Woord en Daad, een stichting die zorgdraagt voor de verspreiding van de Goede Boodschap door de handen uit de mouwen te steken, zo heb ik begrepen. Dat initiatief houdt in dat mensen hier verkoopbare spullen mogen brengen, die verkocht worden voor redelijke prijzen, voor dit goede doel. De spullen zijn netjes gesorteerd, dus soort ligt bij soort, glazen staan bij elkaar, pannen bij elkaar, enz. Dat neust prettig. De schuur komt nog wat rommelig over, het is nog teveel een schuur. Leg er een plafond in en zorg voor sfeervolle verlichting en de winkel verkoopt nog beter. En zorg buiten voor parkeervakken, met verf of met gekleurde stenen. Succes!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter