Kringloopwinkel Leuke Meuk in Rosmalen

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Leuke Meuk in Rosmalen, Noord-Brabant – kleding, boeken, speelgoed en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-15:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuk sociaal initiatief. Misschien niet de meest grote kringloop maar wel de leukste omdat je merkt dat medewerkers (clienten van Cello) het met hart en ziel doen. Een aanrader om er een keer rond te komen snuffelen.”

Daphne Beurskens

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Leuke Meuk: Een unieke thrift store in Rosmalen, Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een bijzondere thrift store in Rosmalen, Noord-Brabant? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kringloopwinkel Leuke Meuk. Deze winkel biedt een unieke selectie van tweedehands items en heeft voor ieder wat wils. Met een gemiddelde waardering van 3.5/5 sterren, is dit zeker een plek die je niet wilt missen.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Leuke Meuk?

Kringloopwinkel Leuke Meuk verwelkomt graag jouw uitgediende spullen. Of het nu gaat om kleding, huishoudelijke artikelen, boeken of speelgoed, deze thrift store neemt het graag van je over. Hierdoor geef je jouw spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Leuke Meuk ook rolstoeltoegankelijke parkeerplaatsen, waardoor iedereen gemakkelijk kan langskomen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Leuke Meuk?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Leuke Meuk is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de items. Hoewel alle producten met zorg zijn geselecteerd, is het altijd goed om te controleren op eventuele defecten of beschadigingen. Daarnaast is het handig om op de openingstijden te letten, aangezien de winkel op bepaalde dagen gesloten kan zijn. De openingstijden van Kringloopwinkel Leuke Meuk zijn als volgt: maandag en dinsdag gesloten, woensdag van 13:30 tot 15:30 uur geopend, en op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gesloten.

Hoe werkt Kringloopwinkel Leuke Meuk?

Bij Kringloopwinkel Leuke Meuk kun je op je gemak rondsnuffelen tussen de diverse tweedehands artikelen. De winkel heeft een overzichtelijke indeling, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Leuke Meuk ook diverse unieke programma’s, kortingen en andere services. Houd hun sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties en evenementen.

Kringloopwinkel Leuke Meuk is een geweldige plek om unieke schatten te vinden en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Breng een bezoek aan deze thrift store in Rosmalen, Noord-Brabant, en ontdek welke verborgen pareltjes er op jou liggen te wachten.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Leuke Meuk in Rosmalen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Leuke Meuk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuk sociaal initiatief. Misschien niet de meest grote kringloop maar wel de leukste omdat je merkt dat medewerkers (clienten van Cello) het met hart en ziel doen. Een aanrader om er een keer rond te komen snuffelen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met Leuke Meuk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  10 vierkante meter aan wat servies en snuisterijen. Niet echt een plek om naartoe te gaan als je echt een kringloop wil zien. Personeel is ook niet heel vriendelijk/verwelkomend.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter