Kringloopwinkel Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam

Ontdek duurzaam shoppen bij Het Afvalpaleis in Amsterdam – kleding, meubels, elektronica, boeken met een hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuk concept. Nette “winkel” gedeelte binnen, niet heel groot. Vriendelijke mensen.”

K W

“geweldig plek! mooi initiatief! geweldig”

Mike Groothoff

Meer reviews lezen…

Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam: Duurzaam winkelen in de hoofdstad

Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam is een unieke kringloopwinkel gevestigd aan de Dapperstraat 76 en 82 in Amsterdam. Deze bijzondere winkel biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan tweedehands items, maar heeft ook diverse programma’s en services die het aantrekkelijk maken voor bezoekers. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is Het Afvalpaleis een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Het Afvalpaleis?

Bij Het Afvalpaleis kun je terecht met allerlei tweedehands items die je niet langer nodig hebt. Denk aan kleding, accessoires, meubels, elektronica en nog veel meer. De winkel accepteert ook kleine huishoudelijke apparaten en boeken. Door jouw spullen te doneren aan Het Afvalpaleis draag je direct bij aan een circulaire economie en help je de belasting op het milieu te verminderen.

Waar moet je op letten bij Het Afvalpaleis?

Bij het winkelen bij Het Afvalpaleis is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de winkel er alles aan doet om alleen kwalitatieve producten te selecteren, is het altijd verstandig om te controleren of er geen gebreken zijn. Ook is het handig om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en vergelijkbare items in de winkel te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt Het Afvalpaleis?

Het Afvalpaleis heeft een uniek systeem waarbij je betaalt op basis van het gewicht van de spullen die je wilt kopen. Dit betekent dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk meeneemt. Een interessant concept dat zowel duurzaam als betaalbaar winkelen mogelijk maakt. Bovendien heeft Het Afvalpaleis regelmatig speciale kortingen en aanbiedingen, dus houd de social media kanalen (Instagram en Facebook) van Het Afvalpaleis in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Naast het winkelen kun je bij Het Afvalpaleis ook deelnemen aan diverse programma’s en evenementen. Zo worden er regelmatig repaircafé’s georganiseerd, waar je samen met experts jouw kapotte spullen kunt repareren. Ook worden er workshops en tafelgesprekken gehouden die in het teken staan van duurzaamheid en het verminderen van je footprint. Het Afvalpaleis is bovendien rolstoeltoegankelijk en biedt een veilige omgeving voor transgenders.

Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam is een geweldige plek voor duurzaam winkelen in de hoofdstad. Breng je oude spullen mee, ontdek unieke items en profiteer van de vele programma’s en services die Het Afvalpaleis te bieden heeft. Bezoek Het Afvalpaleis en maak deel uit van het groeiende duurzaamheidsgemeenschap in Amsterdam.

Voor meer informatie over Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam, bezoek kringloop-info.nl.

10 gedachten over “Kringloopwinkel Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  I have been going to Weggeefwinkels for years, as I truly believe in recycling. But NEVER have I met such rude people. Shouting at visitors instead of warmly welcoming. For a project that claims to be connecting the neighborhood, this is NOT DONE. My advice is to go to Joes Garage instead, only 7min walking away…where volunteers welcome everyone with a genuine smile. Such a disappointment, especially as I had lovingly picked out stuff to donate…

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Het Afvalpaleis van Jungle Amsterdam. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter