Kringloop Centrum Zuidoost in Amsterdam

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Centrum Zuidoost in Amsterdam – uw bestemming voor duurzame, betaalbare vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een kringloopwinkel zoals je die niet veel meer vindt. Ouderwets tussen de prulletjes doorlopen en goed kijken of je nog iets leuks tegen komt. Personeel is behulpzaam en aardig (al zijn er voor een aantal wel verbeterpunten mogelijk). Dit is zo’n kringloop waar je eigenlijk elke dag even naar binnen moet sluipen ;)-. Onder het genot van een bakkie koffie en een limonade voor de kids. Ik zeg ga zo door en laat je niet gek maken (zal niet snel gebeuren denk ik). Tot snel.”

Steven Daman

“Gisteren ben ik langsgekomen, Zo als altijd was het personeel erg vriendelijk en opgewekt. De kringloop zelf zit altijd vol met (positieve) verrassingen. Er staat van alles, gisteren van retro lampen & gala jurken tot bioscoop stoelen. En de prijs is altijd bijzonder goed. Er word echt meegedacht en altijd aandacht voor de klant.”

dkdje makennr

“Beetje koud want in een soort open garage, verder erg leuke kringloop. Je moet wel echt houden van zoeken want niet alles staat keurig gesorteerd, de gangpaden zijn smal en de artikelen ongeprijsd, maar het aardige personeel en de gratis thee maken veel goed! Servies, meubels, boeken, lampen en andere prullaria. Weinig kleding.”

Carmen Meuffels

Meer reviews lezen…

Kringloop Centrum Zuidoost: De Duurzame Kringloopwinkel in Amsterdam

Kringloop Centrum Zuidoost is een bekende kringloopwinkel in Amsterdam waar je terecht kunt voor betaalbare en duurzame tweedehands spullen. Gelegen aan de Schepenbergweg 26 in Amsterdam is deze winkel gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar unieke vondsten en koopjes. Met openingstijden van maandag tot en met zaterdag is er voldoende tijd om deze winkel te verkennen.

Wat kun je er vinden?

Bij Kringloop Centrum Zuidoost is er een breed scala aan producten te vinden. Of je nu op zoek bent naar boeken, gereedschappen, meubels, kleding of huishoudelijke apparaten, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het assortiment is voortdurend in beweging, dus er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Bovendien is het kopen van tweedehands spullen niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

Diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van diverse tweedehands producten, biedt Kringloop Centrum Zuidoost ook verschillende diensten aan. Zo kun je bij deze winkel goederen inleveren, gebruik maken van hun ophaalservice en zelfs terecht voor woningontruiming. Dit maakt het nog gemakkelijker om je oude spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd ruimte te creëren in je huis.

Betaalbare prijzen en klantvriendelijk personeel

De prijzen bij Kringloop Centrum Zuidoost worden vaak genoemd in positieve reviews. Klanten waarderen de betaalbare tarieven, waardoor deze kringloopwinkel voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel regelmatig geroemd. Je kunt altijd rekenen op een warm welkom en deskundig advies bij het zoeken naar jouw ideale tweedehands aankoop.

Volg Kringloop Centrum Zuidoost op Facebook en Instagram

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste vondsten bij Kringloop Centrum Zuidoost? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Hier kun je meer informatie vinden over speciale programma’s, kortingen en andere updates. Mis geen enkele kans om duurzaam te winkelen en volg Kringloop Centrum Zuidoost nu op social media!

Kringloop Centrum Zuidoost is de ideale plek in Amsterdam om op zoek te gaan naar unieke tweedehands schatten. Met een breed assortiment, betaalbare prijzen en vriendelijk personeel is een bezoek aan deze kringloopwinkel zeker de moeite waard. Breng een bezoek aan Kringloop Centrum Zuidoost en ontdek zelf de charme van duurzaam winkelen in Amsterdam.

86 gedachten over “Kringloop Centrum Zuidoost in Amsterdam”

 1. ★★★★☆

  The nicest and nicest thrift store in Amsterdam! Old and new items are for sale here. Mainly furniture, crockery, records and CDs. I like to come there for the cozy atmosphere. We even got a cup of coffee while shopping!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Er werken onbeschofte personeel die zeggen dat je pakket er niet is, terwijl het er wel is. Ze weten zelf niet hoe dat pakkettensysteem werkt en zeggen vervolgens dat je pakketje er niet ligt . En dan word er tegen je gezegd dat je overdrijft . Ongeorganiseerde boellll !!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een kleine kringloopwinkel met nuttige spulletjes, maar wel erg rommelig. Ik kwam voor cd s, maar het was totaal niet geordend en het lag er op allerlei manieren waardoor het veel tijd kost om elk cd tje te bekijken.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Super slecht behandeld! Ik kwam 1655 aan stond de rolluik al naar beneden! Ten eerste hoe kan een afhaalpunt om 1655 sluiten terwijl er mensen werken, en hij enorm onbeschoft! Ik hoef mijn pakketje nieteens, en zal een klacht indienen bij DHL. Bagger

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik moest een halfuur heenfietsen om mijn pakketje op te halen en toen was het dicht. Ik probeerde te bellen en ze namen niet op. Meestal wel heel aardig personeel en het gaat gemakkelijk.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Gisteren ben ik langsgekomen, Zo als altijd was het personeel erg vriendelijk en opgewekt. De kringloop zelf zit altijd vol met (positieve) verrassingen. Er staat van alles, gisteren van retro lampen & gala jurken tot bioscoop stoelen. En de prijs is altijd bijzonder goed. Er word echt meegedacht en altijd aandacht voor de klant.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Centrum Zuidoost. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Vriendelijke mensen. Was op zoek naar oude magnetron voor onderdelen, en mocht er een gratis en voor niks uit de oud-ijzer bak trekken.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Beetje koud want in een soort open garage, verder erg leuke kringloop. Je moet wel echt houden van zoeken want niet alles staat keurig gesorteerd, de gangpaden zijn smal en de artikelen ongeprijsd, maar het aardige personeel en de gratis thee maken veel goed! Servies, meubels, boeken, lampen en andere prullaria. Weinig kleding.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter