Kringloopwinkel de Snuffelshop in Heiligerlee

Vind duurzame schatten bij Kringloopwinkel de Snuffelshop – koop of doneer boeken, kleding, meubels en meer in Heiligerlee.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloopwinkel zoals het hoort, veel en regelmatig ander aanbod. Hier kunt je nog echt even ‘ snuffelen ‘. Wat zeker op valt zijn de prijzen, laag ! Alles samen maakt het deze kringloop één van de mooiste in de provincie Groningen”

Alex Moorlag

“Altijd leuk om even te kijken, elke dag weer wat anders. Er komt altijd heel veel binnen. Er zijn vrijwilligers aan het werk met het hart op de juiste plaats. Heel sociaal en ze zullen je altijd helpen daar waar ze kunnen.”

Jacobine van Veen

“Super winkel echt voor de mensen met kleine beurs en kleding echte merken zoals jack en jones enz en natuurlijk geweldige mensen die voor andere mensen klaar staan nog een keer geweldig.”

Ronald Stol

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel de Snuffelshop: Duurzaam Winkelen in Heiligerlee

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel de Snuffelshop?

Bij Kringloopwinkel de Snuffelshop in Heiligerlee kan je terecht voor allerlei tweedehands spullen. Het assortiment is gevarieerd en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is dus de perfecte plek om jouw ongewenste items een tweede leven te geven. Door spullen te doneren aan de Snuffelshop draag je bovendien bij aan duurzaam winkelen en circulaire economie.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel de Snuffelshop?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel de Snuffelshop is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en de staat van de spullen. Omdat het assortiment constant verandert, is het altijd handig om regelmatig terug te komen en te zien welke nieuwe producten zijn toegevoegd. Houd er ook rekening mee dat bepaalde artikelen mogelijk snel verkocht worden, dus wees er snel bij als je iets leuks ziet!

Hoe werkt Kringloopwinkel de Snuffelshop?

Kringloopwinkel de Snuffelshop in Heiligerlee is open van maandag tot en met zaterdag. De winkel biedt verschillende diensten en faciliteiten, waaronder de mogelijkheid om goederen in te brengen. Dus als je nog spullen hebt die je niet langer nodig hebt, kan je ze doneren aan de winkel. Op die manier draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je jouw spullen een tweede kans. Deze kringloopwinkel accepteert ook diverse betaalmethoden, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel de Snuffelshop biedt ook een aantal opvallende programma’s, kortingen en services aan zijn klanten. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale kortingsdagen, waarbij je nog meer kunt besparen op jouw aankopen. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met een beperking. Dit toont aan dat Kringloopwinkel de Snuffelshop zich inzet voor inclusiviteit en toegankelijkheid voor iedereen.

Volg Kringloopwinkel de Snuffelshop op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Kringloopwinkel de Snuffelshop? Volg hen dan op Facebook. Via dit kanaal blijf je op de hoogte van alle informatie over duurzaam tweedehands winkelen en speciale evenementen die de winkel organiseert.

Bij Kringloopwinkel de Snuffelshop in Heiligerlee kan je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Breng jouw ongewenste spullen naar de winkel, ontdek schatten tussen de variëteit aan items en geniet van de voordelen van het winkelen bij een kringloopwinkel. Ga eens op avontuur in deze wereld van circulaire economie waar hergebruik, duurzaamheid en creativiteit samenkomen!

38 gedachten over “Kringloopwinkel de Snuffelshop in Heiligerlee”

 1. ★★★★★

  A lovely shop. If you didnt know it you would not believe that it is a charity shop.Good prices, friendly staff and parking close by

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de Snuffelshop. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de Snuffelshop. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een kringloopwinkel zoals het hoort, veel en regelmatig ander aanbod. Hier kunt je nog echt even snuffelen . Wat zeker op valt zijn de prijzen, laag ! Alles samen maakt het deze kringloop een van de mooiste in de provincie Groningen

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de Snuffelshop. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Always fun to take a look, something different every day. There is always a lot coming in. There are volunteers working with their hearts in the right place. Very social and they will always help you where they can.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de Snuffelshop. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel de Snuffelshop. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de Snuffelshop. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de Snuffelshop. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter