Kringloopwinkel Brocanterie Sentimental Me

Ontdek unieke vintage meubels en decor bij Brocanterie Sentimental Me in Barendrecht – perfect voor cadeaus en eigen interieur!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Brocanterie Sentimental Me: Dé plek voor unieke tweedehands vondsten in Barendrecht

Adres: Middenbaan 71-b, 2991 CS Barendrecht

Wat kun je meenemen naar deze kringloopwinkel?

Brocanterie Sentimental Me is dé plek in Barendrecht waar je terecht kunt voor prachtige brocante, interieur- en cadeauartikelen. Of je nu op zoek bent naar vintage meubels, decoratieve items met een verhaal of unieke geschenken, je zult zeker iets speciaals vinden bij deze kringloopwinkel. De winkel accepteert ook donaties van tweedehands artikelen, dus als je nog items hebt die je niet langer nodig hebt maar nog in goede staat zijn, beschouw dit als een geweldige mogelijkheid om ze een nieuw leven te geven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Brocanterie Sentimental Me?

Bij het bezoeken van Brocanterie Sentimental Me is het belangrijk om goed op te letten. Deze winkel krijgt regelmatig nieuwe items binnen, dus het is de moeite waard om regelmatig langs te komen om de nieuwste vondsten te ontdekken. Daarnaast is het handig om te weten dat deze kringloopwinkel ook unieke programma’s en kortingen aanbiedt. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van speciale evenementen, aanbiedingen en nieuwe items die beschikbaar zijn.

Hoe werkt Brocanterie Sentimental Me?

Brocanterie Sentimental Me is een geweldige plek om te winkelen voor tweedehands artikelen, maar hoe werkt het precies? Bij aankomst word je vriendelijk begroet door het personeel, dat je graag helpt bij het vinden van de gewenste items. De winkel is geopend van

, dus je hebt genoeg tijd om rustig rond te kijken. Je kunt door de verschillende categorieën snuffelen, variërend van meubels tot decoratie en van keukengerei tot boeken. Bovendien biedt Brocanterie Sentimental Me ook een bezorgservice, dus als je artikel te groot is om zelf mee te nemen, zullen zij ervoor zorgen dat het netjes bij je thuis wordt afgeleverd.

Ben je op zoek naar een schat uit het verleden? Breng dan zeker een bezoek aan Brocanterie Sentimental Me in Barendrecht. Ontdek de unieke tweedehands vondsten en geniet van de charme van het winkelen in een kringloopwinkel. Voor meer informatie over hun assortiment en speciale evenementen, kun je hier een kijkje nemen. En als je geïnteresseerd bent in andere kringloopwinkels in de regio, check dan de Zuid-Holland kringloopwinkelgids voor meer geweldige opties.

Laat hieronder een review achter